divilac
Buduća legenda
- Poruka
- 44.462
...dešava li ti se, nekad, da na nekim mestima (sem pozorišta i sl.), moraš, trebaš, ili hoćeš da glumiš;...a da za to imaš opravdanje, ne grize te savest, ili, smatraš svoj postupak moralnim,...?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono jest da nije tema ali je li ti to imas 9 kockica na 38 postova?!
Pa sad ako je uzdrzavanje od pokazivanja emocija gluma onda mi se desava i to cesto i ne predstavlja mi problem da odglumim hladnokrvnost i uzdrzanost a suprotna situacija, npr. lazno ispoljavanje nepostojecih emocija mi je ne samo gluma vec i licemerje i ne secam se da sam ikada ucinila tako nesto jer i da sam zelela verovatno ne bih umela pa bi situacija licila na cirkus a ja na glavnog klovna.
Ono jest da nije tema ali je li ti to imas 9 kockica na 38 postova?!
Pa sad ako je uzdrzavanje od pokazivanja emocija gluma onda mi se desava i to cesto i ne predstavlja mi problem da odglumim hladnokrvnost i uzdrzanost a suprotna situacija, npr. lazno ispoljavanje nepostojecih emocija mi je ne samo gluma vec i licemerje i ne secam se da sam ikada ucinila tako nesto jer i da sam zelela verovatno ne bih umela pa bi situacija licila na cirkus a ja na glavnog klovna.
...dešava li ti se, nekad, da na nekim mestima (sem pozorišta i sl.), moraš, trebaš, ili hoćeš da glumiš;...a da za to imaš opravdanje, ne grize te savest, ili, smatraš svoj postupak moralnim,...?
...nisam ih brojao, jer ne živim za njih, ....sad sam sa vama ...
a koje je tvoje opravdanje? mislim, to što imaš malo postova, a toliko reputacije? uloge su ti pozamašne, šta?
a koje je tvoje opravdanje? mislim, to što imaš malo postova, a toliko reputacije? uloge su ti pozamašne, šta?
sam zivot je jedna velika scena, hteo ne hteo moras biti glumac... a kakvu ulogu imas i kako je moras ili imas potrebe da odigras zavisi od slucaja do slucaja...
mislish, sem foruma?
U skoro svakom poslu moraš da glumiš, pogotovo ako si u poslu gde si u stalnom kontaktu s ljudima. Moraš glumiti vedru i nasmejanu osobu iako ti možda apsolutno nije do smeha.
Moraš glumiti i u privatnom životu, npr. pred decom, u situacijama kad su bolesni, zabrinuti, kad ti treba da im uliješ hrabrost, a najradije bi plakao....itd.
nekad.?....mislim da je ceo zivot gluma....pogotovo ako zelimo da bude bolji.
Dao bih ti reputaciju za kompletno učešće na temi, ali mi softver ne dozvoljava....bojim se, da se ti onda nećeš naživeti, sa ovakvim shvatanjem života,...
...nudim ti rešenje, pređi među profesionalne glumce,...i život je pred tobom,...
Dao bih ti reputaciju za kompletno učešće na temi, ali mi softver ne dozvoljava.
Ma siguran sam da ćeš se snaći i sam.
može biti,...ali to nisam rekao,...a ko je tebi dozvolio da čitaš misli?!