Da li u zivotu radite ono sto volite?

Да наследио сам од деде имање и купио сам коње и крава имао сам 20крава продао сам 6 продајем млеко ,имам раднике и објекат илити хацијенду са 12 соба и једна канцеларија

Није велика ствар радити оно што волиш. Велика је ствар радити сваки посао с вољом. Људи раде годину дана да би уживали кад оду на море или тако нешто. Мудар Човек ужива у свему што ради јер сваком попслу прилази с љубављу.Будала се на сваком послу мучи јер га не ради с вољом а мудар ужива у сваком тренутку свога живота јер све ради с вољом.

Poslednja izmena:
Није велика ствар радити оно што волиш. Велика је ствар радити сваки посао с вољом. Људи раде годину дана да би уживали кад оду на море или тако нешто. Мудар Човек ужива у свему што ради јер сваком попслу прилази с љубављу.

lako je to reći, ako neko nije držao Hilti, od 20-ak kg u ruci, i rintao 10 sati...u znoju, i paklu...:)))

Да наследио сам од деде имање и купио сам коње и крава имао сам 20крава продао сам 6 продајем млеко ,имам раднике и објекат илити хацијенду са 12 соба и једна канцеларија

svoj gazda, svaka čast...to je veliki uspjeh( koji god da je posao u pitanju)..

- - - - - - - - - -

u zadnje vrijeme razmišljam o pčelarstvu, jako je isplativo....ali treba nekih 6, 7 000 e, početnih ulaganja...nije malo ***** mu miša...

Back