berislav83
Domaćin
- Poruka
- 4.696
HA NOCRI ja ne pircam sa tobom ja pisem....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HA NOCRI ja ne pircam sa tobom ja pisem....

Žalosno je da je sps ustao iz mrtvih. Umesto da je posle 5. oktobra nestao s političke scene, da je 'obrisan' ko s pelikan gumicom, komunjare se vraćaju na velika vrata....i hebu sve živo u zdrav mozak. Tuga.

Ne, ne ne.... cilj nikako ne opravdava sredstvo. Ako recimo treba da opljackas nesto za veliki novac, ali moras da ubijes coveka d bi dosao do novca treba obustaviti celu stvar. Dao sam jedan glup primer, ali je potpuno plastican. Zato je tu Ceda bolji nego sto je Djindjic bio. Nikada nismo radili kako treba. Uvek smo nekim precicama isli. Ajde bar u EU da udjemo k'o ljudi
Jedina formula je - striktna primena zakona....za sve. Od čistača ulica do predsednika. Strog i pravičan zakon (dura lex - sed lex) za sve.HA NOCRI SHVATI KONACNO da nece havijer solana doci kod tebe kuci kad "srbija udje jednog divnog suncanog dana 2031 godine u eu"i da ce ti doneti 10 000 evra i da ti kaze evo ovo ti je da lepo zivis.u srbiji se jedino moze lepo ziveti kad je tvoj rad normalno placen i kad u drzavu na vlasti ne budu bili lopovi,banditi,tajkuni i ostala feudalna banda.to je formula za normalan zivot u srbiji.posteno placen svaciji rad minus banda sa vlasti.
Pre svega, evropske integracije se sa ove tacke nece mrdnuti bez hapsenja Mladica. A mislite da ce biti uhapsen ako Gljivica i ostali lopovi budu sedeli u vladi? Ja ne mislim. O ostalim stvarima da bne ppricamo posto je ovo uslov koji nece biti preskocen.
Do juče svi bili komunisti, pa postali socijalisti.S.H.A.R.K. SPS nisu komunjare!!konacno to shvatite!!nije covek koji sebe naziva bogom BOG!!!!!
Pre svega, evropske integracije se sa ove tacke nece mrdnuti bez hapsenja Mladica. A mislite da ce biti uhapsen ako Gljivica i ostali lopovi budu sedeli u vladi? Ja ne mislim. O ostalim stvarima da bne ppricamo posto je ovo uslov koji nece biti preskocen.
Pogledajte Kinu. I dalje komunistička zemlja, do juče vozili bicikle, svi obučeni u iste uniforme, ne možeš da ih razlikuješ.......a danas? Ne možeš da je prepoznaš....imaju i dolarske milijardere.....a komunistička zemlja, nije član nikakve unije, saveza... I, kako sada žive, jel im je mnogo bolje nego pre....posao, plate, standard...
ali lepo si rekao do juce su SVI BILI KOMUNISTI A DANAS........

E, taj sin ti je posebna sorta ********* ...... ********* extra voćarne znam sta su ali nisu komunisti.sin jednog komuniste ne moze da zaradi prvi milion noseci gajbe i da ima bambilend."bogu hvala imamo LDP"o zemljo indijo otvori se i progutaj me!!!

Jedina formula je - striktna primena zakona....za sve. Od čistača ulica do predsednika. Strog i pravičan zakon (dura lex - sed lex) za sve.
Srbija bi samo tako mogla da bude evropski Hong Kong. Svi da dolaze i ulažu u sigurnu, uređenu (zakonima u svim oblastima i primenom istih) državu. Da li bi bili član EU ili ne - briga me ....ako svi osećamo blagodeti.
Pogledajte Kinu. I dalje komunistička zemlja, do juče vozili bicikle, svi obučeni u iste uniforme, ne možeš da ih razlikuješ.......a danas? Ne možeš da je prepoznaš....imaju i dolarske milijardere.....a komunistička zemlja, nije član nikakve unije, saveza... I, kako sada žive, jel im je mnogo bolje nego pre....posao, plate, standard...
Ako bi SPS precutao hapsenje Mladica prestali bi da postoje kao stranka, to jest izvrsili bi politicko samoubistvo ili ubojstvo kako bi rekli braca Hrvati :grin:
Iskusni su oni lopovi i znaju da misle na duge staze....
*EDIT: a da ne pominjem nesposobnost Tadica i njegovog DS-a
U svakoj zemlji ima i dobrog i lošeg. Još ako ta zemlja ima 1,3 milijarde stanovnika.....mora biti najvećih kontrasta, suprotnosti.O, kako gresis.........samo dodaj jos jedno koferche, i ne brini za ratluka.....s njim je bar lako
Vrlo nesrecno izabran primer za komparaciju........imaju dolarske milijardere, to je tacno......
Ali imaju i polurobovlasnicki sistem u velikom delu ruralne Kine......i imaju cenzuru interneta, i imaju najveci broj smrtnih kazni nad politickim zatvorenicima na svetu, i imaju stotine miliona gradjana , koji bukvalno zive na rubu egzistencije.......i imaju svasta groznoga u Kini.......
Previse ste gledali emisije o pripremama za olimpijadu......Kina je nesto sasvim drugo

Jeste mnogoljudna zemlja, ali bili ne siromašni, već bedni. Ne vrede resursi kad nemaš novac da pokreneš proizvodnju, industriju..... Svaki investirajući kapital je dobrodošao. Kinezi su učinili pametan korak, što su se otvorili - čitavom svetu. Ja želim da Srbija to isto učini. Nek EU bude predvodnik investicija, razvoja..... ali ne juedini, i da se razvijamo samo uz njenu pomoć.samo sto je kina skoro sama sebi dovoljna iako izvozi u ceo svet is ad zivi i od toga ali je prvo imala jaku osnovu od koje je krenula, veliku,mnogoljudnu drzavu sa resursima,a koliko je velika i koliko ima stanovnika mogla je sebi i da dopusti da se u jednom trenutku prvo izoluje a mi ne mozemo tako jer smo minorni,mi samo mozemo da se razvijamo uz pomoc E.U
consiglieri pa kad bi jedna grupa ustala protiv vlasti,a druga da brani tu vlast morali bi necim da se bore...motkama,vilama itd.....to je sukob i bez oruzija i sa oruzijem.
A ZAHVALJUJUĆI KOME ??
Zahvaljujući 'demokratama' .
Sršili ste sps;
Uhvatili SM i isporučili ga Hagu;
Slavili njegovu smrt, mahali balonima na Kalemegdanu, u centru BG-a...
A sada tom istom sps-u - 'perete b*lju'.
Posrali ste se na 5. oktobar, na Đinđića u koga se svi i dalje kunete. MUFLJUZI.
Iako nisam demokrata ni po opredeljenju , ni po partijskim simpatijama, meni " debeli ratluk " u vlasti ne smeta......sve dok hvata misheve........
Cilj opravdava sredstvo, odnosno , kako je pokojni premijer govorio :" ako moras da progutas zabu ( citaj , Ivicu), nemoj da oklevas........
Cilj :
1) srbija u EU
2) srbija u NATO
3) bolji standard
4) vise posla
5) jos jedan mozdani udar za kostunicu
6) Velja da se vrati ljubavnom zivotu sa ovcama u bazenu
7) Tomi da pukne od jeda onaj cir na licu
8) Aca da se batali politike i pocne da zaradjuje onim silikonskim usnama
Sredstvo za ostvarenje tih ciljeva"
....mali , naduveni ratluk.....i koferche.......
Ja nemam problem s tim........