Da li u Srbiji postoji mogucnost gradjanskog rata ?

Da li je u Srbiji moguc gradjanski rat ?

• DA

glasova: 9 31,0%
  • NE

glasova: 20 69,0%

• Ukupno glasova
    29
  • Anketa je zatvorena .
Žalosno je da je sps ustao iz mrtvih. Umesto da je posle 5. oktobra nestao s političke scene, da je 'obrisan' ko s pelikan gumicom, komunjare se vraćaju na velika vrata....i hebu sve živo u zdrav mozak. Tuga.

Naravno da je to sve trebalo , sto utamaniti , sto pozatvarati , sto pokrstiti........

Ali, sada od kukanja nema vajde.....sta je tu je......ratluk se pita, i dodajte mu koferche, i jos jednu gajbu na dedinju.........nije mnogo za buducnost srbije........

A kome je do morala, neka ide u crkvu.....ili neka se uclani u "moralno - radikalnu stranku ":rotf:

Ne, ne ne.... cilj nikako ne opravdava sredstvo. Ako recimo treba da opljackas nesto za veliki novac, ali moras da ubijes coveka d bi dosao do novca treba obustaviti celu stvar. Dao sam jedan glup primer, ali je potpuno plastican. Zato je tu Ceda bolji nego sto je Djindjic bio. Nikada nismo radili kako treba. Uvek smo nekim precicama isli. Ajde bar u EU da udjemo k'o ljudi

mislim da ovde opravdava jos par godina i mi smo u E.U to je cilj svih ciljeva, posle toga ajde neko ako moze da pravi sranja po srbiji, i srbiji.

ja sam LDP i uvek cu glasati za LDP i nisam za trule kompromise,
ali mislim da mi demokratski blok imamo sada super poziciju i treba samo da posmatramo.

ili ce napraviti vladu patriotski blok i svi oni propasti doziveti totalni kolaps a demokratski blok ojacati nenomalno ili cemo napraviti vladu za SPS i onda smo u E.U do sledece vlade ili mozda jos godinu dve posle nje i opet cemo ojacati nenormalno.

svi znamo kome treba da se zahvalimo, zasto su 5 oktobra politicki preziveli...a nisu trebali....
ali kao sto sam prihvatio da je kosovo nezavnisno iako pokusavamo jos barem nesto da ucarimo,isto tako sam speman i da prihvatim da ako sps udje sa ds-om u vladu da se oprao i postao odgovorna stranka[odgovornija i pametnija od DSS-a i SRS-a barem] koja je mozda i zasluzila da opstane na politickoj sceni sa svojim ''novim'' liderima. za razliku od SRS-a i DSS-a

naravno LDP ne treba da se mesa u to, on je tu kao jedna prava i jedina konstruktivna opzicija koja jedina ima pravo da kaze nesto demokratama,i jedini cist razum koji uvek moze da vrati srbiju na pravi put, ako nesto ode dodjavola

zato i glasam za njih i uvek cu.

Poslednja izmena:
HA NOCRI SHVATI KONACNO da nece havijer solana doci kod tebe kuci kad "srbija udje jednog divnog suncanog dana 2031 godine u eu"i da ce ti doneti 10 000 evra i da ti kaze evo ovo ti je da lepo zivis.u srbiji se jedino moze lepo ziveti kad je tvoj rad normalno placen i kad u drzavu na vlasti ne budu bili lopovi,banditi,tajkuni i ostala feudalna banda.to je formula za normalan zivot u srbiji.posteno placen svaciji rad minus banda sa vlasti.
Jedina formula je - striktna primena zakona....za sve. Od čistača ulica do predsednika. Strog i pravičan zakon (dura lex - sed lex) za sve.
Srbija bi samo tako mogla da bude evropski Hong Kong. Svi da dolaze i ulažu u sigurnu, uređenu (zakonima u svim oblastima i primenom istih) državu. Da li bi bili član EU ili ne - briga me ....ako svi osećamo blagodeti.

Pogledajte Kinu. I dalje komunistička zemlja, do juče vozili bicikle, svi obučeni u iste uniforme, ne možeš da ih razlikuješ.......a danas? Ne možeš da je prepoznaš....imaju i dolarske milijardere.....a komunistička zemlja, nije član nikakve unije, saveza... I, kako sada žive, jel im je mnogo bolje nego pre....posao, plate, standard...

Pre svega, evropske integracije se sa ove tacke nece mrdnuti bez hapsenja Mladica. A mislite da ce biti uhapsen ako Gljivica i ostali lopovi budu sedeli u vladi? Ja ne mislim. O ostalim stvarima da bne ppricamo posto je ovo uslov koji nece biti preskocen.

ja mislim da ce biti uhapsen, i mislim da DS ne moze da dozvoli da ne bude uhapsen jer ce onda oni prsnuti na sledecim izborima, jer hvala bogu imamo LDP koji ce onda sigurno preuzeti glasace DS-a, evo videces, zato je uloga LDP-a koliko god ih DS napadao i podastavao jako vaza jer ona tera DS da radi ono sto treba, inace oni ne bi brinuli i zavalili bi se samo u fotelje.

Poslednja izmena:
Pre svega, evropske integracije se sa ove tacke nece mrdnuti bez hapsenja Mladica. A mislite da ce biti uhapsen ako Gljivica i ostali lopovi budu sedeli u vladi? Ja ne mislim. O ostalim stvarima da bne ppricamo posto je ovo uslov koji nece biti preskocen.

O, kako gresis.........samo dodaj jos jedno koferche, i ne brini za ratluka.....s njim je bar lako

Pogledajte Kinu. I dalje komunistička zemlja, do juče vozili bicikle, svi obučeni u iste uniforme, ne možeš da ih razlikuješ.......a danas? Ne možeš da je prepoznaš....imaju i dolarske milijardere.....a komunistička zemlja, nije član nikakve unije, saveza... I, kako sada žive, jel im je mnogo bolje nego pre....posao, plate, standard...

Vrlo nesrecno izabran primer za komparaciju........imaju dolarske milijardere, to je tacno......
Ali imaju i polurobovlasnicki sistem u velikom delu ruralne Kine......i imaju cenzuru interneta, i imaju najveci broj smrtnih kazni nad politickim zatvorenicima na svetu, i imaju stotine miliona gradjana , koji bukvalno zive na rubu egzistencije.......i imaju svasta groznoga u Kini.......

Previse ste gledali emisije o pripremama za olimpijadu......Kina je nesto sasvim drugo

Jedina formula je - striktna primena zakona....za sve. Od čistača ulica do predsednika. Strog i pravičan zakon (dura lex - sed lex) za sve.
Srbija bi samo tako mogla da bude evropski Hong Kong. Svi da dolaze i ulažu u sigurnu, uređenu (zakonima u svim oblastima i primenom istih) državu. Da li bi bili član EU ili ne - briga me ....ako svi osećamo blagodeti.

samo sto je kina skoro sama sebi dovoljna iako izvozi u ceo svet is ad zivi i od toga ali je prvo imala jaku osnovu od koje je krenula, veliku,mnogoljudnu drzavu sa resursima,a koliko je velika i koliko ima stanovnika mogla je sebi i da dopusti da se u jednom trenutku prvo izoluje a mi ne mozemo tako jer smo minorni,mi samo mozemo da se razvijamo uz pomoc E.U

Poslednja izmena:
Ako bi SPS precutao hapsenje Mladica prestali bi da postoje kao stranka, to jest izvrsili bi politicko samoubistvo ili ubojstvo kako bi rekli braca Hrvati :grin:

Iskusni su oni lopovi i znaju da misle na duge staze....

*EDIT: a da ne pominjem nesposobnost Tadica i njegovog DS-a

ne bi prestali da postoje ,isporucivali su oni i dok su bili sa dssom, smao sto tada nisu bili tamo za ''nasu stvar'' a sada ce morati ili to ili nek idu sa radikalima i dssom i zajedno da se samoubiju.
drugo vise nemaju nikoga da isporucuju iz svoje stranke

a trece mislim da ce SRS propasti posle ove guzve. i bice mes

O, kako gresis.........samo dodaj jos jedno koferche, i ne brini za ratluka.....s njim je bar lako

Vrlo nesrecno izabran primer za komparaciju........imaju dolarske milijardere, to je tacno......
Ali imaju i polurobovlasnicki sistem u velikom delu ruralne Kine......i imaju cenzuru interneta, i imaju najveci broj smrtnih kazni nad politickim zatvorenicima na svetu, i imaju stotine miliona gradjana , koji bukvalno zive na rubu egzistencije.......i imaju svasta groznoga u Kini.......

Previse ste gledali emisije o pripremama za olimpijadu......Kina je nesto sasvim drugo
U svakoj zemlji ima i dobrog i lošeg. Još ako ta zemlja ima 1,3 milijarde stanovnika.....mora biti najvećih kontrasta, suprotnosti.
Činjenica je ipak da ona Kina od ranije (meni uvek delovala kao neka zemlja iz stripova-prosto ne shvatljivo da tako nešto postoji u 20-om veku) i ova danas su nebo i zemlja.

Gledaj nas:
I naš privatni sektor je skoro polu-robovlasnički.
Imamo najsporiji internet u Evropi.
I kod nas se ubijaju politički protivnici....samo tajno.
Koliko je naših građana koji žive na rubu egzistencije?....10-15% ili više
I mi imamo euro milijaredere.
I u Srbiji ima svašta groznog

Znači, Srbija = Kina u minijaturi :mrgreen:

samo sto je kina skoro sama sebi dovoljna iako izvozi u ceo svet is ad zivi i od toga ali je prvo imala jaku osnovu od koje je krenula, veliku,mnogoljudnu drzavu sa resursima,a koliko je velika i koliko ima stanovnika mogla je sebi i da dopusti da se u jednom trenutku prvo izoluje a mi ne mozemo tako jer smo minorni,mi samo mozemo da se razvijamo uz pomoc E.U
Jeste mnogoljudna zemlja, ali bili ne siromašni, već bedni. Ne vrede resursi kad nemaš novac da pokreneš proizvodnju, industriju..... Svaki investirajući kapital je dobrodošao. Kinezi su učinili pametan korak, što su se otvorili - čitavom svetu. Ja želim da Srbija to isto učini. Nek EU bude predvodnik investicija, razvoja..... ali ne juedini, i da se razvijamo samo uz njenu pomoć.

Ipak, đžaba nama i EU i svet i investicije....Prvo što kod nas mora da se promeni je - SVEST. Koliko dugo već kod nas sve funkcioniše na sistemu - prehebotine? Sve da nekog zavrneš, uradiš....u bilo čemu. Koliko smo nekulturni u mnogim sferama života...kulturi (kultura življenja, ponašanja, saobraćaja, odnosa, poslovanja....). Beše pre nekoliko godina serijal 'Nije teško biti fin'' .... uče nas, nemoj ovo, nemoj ono, to nije lepo, nije kulturno.... Zašto?
Glavna naša investicija, razvoj, EU, svet, bolji život.....je svest ovog naroda, njena promena.

A ZAHVALJUJUĆI KOME ??

Zahvaljujući 'demokratama' .

Sršili ste sps;
Uhvatili SM i isporučili ga Hagu;
Slavili njegovu smrt, mahali balonima na Kalemegdanu, u centru BG-a...

A sada tom istom sps-u - 'perete b*lju'.
Posrali ste se na 5. oktobar, na Đinđića u koga se svi i dalje kunete. MUFLJUZI.

a za tog milosevica 5-og oktobra je glasalo skoro pola srbije-a sta se sada ocekuje

Iako nisam demokrata ni po opredeljenju , ni po partijskim simpatijama, meni " debeli ratluk " u vlasti ne smeta......sve dok hvata misheve........

Cilj opravdava sredstvo, odnosno , kako je pokojni premijer govorio :" ako moras da progutas zabu ( citaj , Ivicu), nemoj da oklevas........

Cilj :

1) srbija u EU
2) srbija u NATO
3) bolji standard
4) vise posla
5) jos jedan mozdani udar za kostunicu
6) Velja da se vrati ljubavnom zivotu sa ovcama u bazenu
7) Tomi da pukne od jeda onaj cir na licu
8) Aca da se batali politike i pocne da zaradjuje onim silikonskim usnama

Sredstvo za ostvarenje tih ciljeva"

....mali , naduveni ratluk.....i koferche.......

Ja nemam problem s tim........

9-dorz bush zadovoljno trlja ruke
10-cia konstatuje-operacija srbija uspesno obavljena,
11-u pokusaju vojske srbije(nato) da me regrutuje za rat u iranu saljuci po mene 2 crnca da mi uruce pozim,bezim za crnu goru krijuci da sam srbin i pokusajuci da uzmem cg drzavljnsto,medjutim oni me provaljuju da sam srbin i prijavljuju interpolu,koji me kao neposlusnog srbina proglasava opasnim teroristom
12-bezim u rusiju i pokusavam da uzmem drzavljanstvo ali i oni me proglasavaju nepozeljnim jer je nato proglasio rat rusiji sa kojim je srbija u savezu.....i onda me ssalju u gvantanamo sa preostalim teroristimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Back