Ellena01
Ističe se
- Poruka
- 2.130
Ljubomora je mučenje, sebe i partnera i nema tu ničeg opravdanog.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamislimo situaciju njih dvoje, ona nesto neraspolozena gleda fon, nervozna, on u fazonu "sta je bilo, sta se desilo, sta nije ok" on se priblizava ona udaljava.
Onda on krene da ljubomorise tu, mozda je neko drugi u pitanju, kolega sa posla ili neko treci, i tu krecu ispadi ljubomore, ona se povlaci, stalno gleda telefon nesto krije izgleda.
On ljubomorise, a ona ga razuverava da nije nista i da bezveze drami, umislja, cak se i ljuti na njega. On sve to pusti da prodje, i vidi da se ponasa kao kreten bez razloga.
I onda igrom slucajeve otkrije da se ona dopisivala sa bivsim nesto ili sa kim vec, i to je krila, pod izgovorom da on drami bezveze.
Znam da nije neka fiktivna situacija, ali ne mogu da smislim bolji primer za 30 sekundi tako da moracemo njime da se sluzimo.
Pouka, on nesto nanjusi, ljubomorise, ona razuverava, nije, pa nije.
E sada, da li u svakoj (ili vecini) ljubmora, ima neki donekle opravdan razlog za ljubomorisanje, tj. nesto sto se precutkuje i krije? Ne kazem ovde, izneti sve crno na belo, raport, sa kim se komunicira i o cemu, samo da neko ne drami vec ako jedna strana oseca ljubomoru, da li za to koliko-toliko ima neki (pa makar i mali) razlog?
Sta ciniti u situaciji kada neko ljubmorise, kao u primeru na pocetku posta, gde se neko brani "ma umisljas, sta ti je, nema razloga za ljubmoru" a ispostavi se da krije nesto?
Ko je tu u pravu?
zato sto:To svakako ... dok tipa izjave, nazovi me sa fiksnog kad dodjes kuci ne dolaze u obzir![]()
prvo svakom moze da se desi da posumnja al problem je u razlogu sumnje i povezivanju uzroka i posledice..Ne mislim da preturas neciji telefon iza ledja, ili da trazis na uvid, to je psiho.
Lupam, malo budes sumnjicava, mislis da on muti nesto, a on "ma sta ti je zenska glavo, sta ljubmorises, ne radim ja nista iza ledja".
A onda vidis da se dopisuje sa bivsom ili nekom tamo, ne znam kako, ostane mu otvoren Face, ili sta znam i ti puknes, jer ti je rekao i uveravao da nema niceg i da nista ne precutkuje. Ne kazem da je ovde ko sa kime prica problem, nego vise je ovde neko sumnja na nesto, a ovaj da izbegne sukob porice sve, jer se oseca kao da je napad na privatnost. Ne kazem da taj neko muva iza ledja, nego eto, javio se bivsi ili bivsa, pitao kako si, ti mu rekla ok, i to je to, bez zadnjih namera. Crno na belo.
Onaj ko ljubomorise ce verovatno ako provali da je jedna strana poricala sve jos vise da potone u ludost i da hrani ljubomoru.
lepota je u jednostavnostikad je opravdana- pustis je sa njim a ti nadjes novu![]()
![]()
Zamislimo situaciju njih dvoje, ona nesto neraspolozena gleda fon, nervozna, on u fazonu "sta je bilo, sta se desilo, sta nije ok" on se priblizava ona udaljava.
Onda on krene da ljubomorise tu, mozda je neko drugi u pitanju, kolega sa posla ili neko treci, i tu krecu ispadi ljubomore, ona se povlaci, stalno gleda telefon nesto krije izgleda.
On ljubomorise, a ona ga razuverava da nije nista i da bezveze drami, umislja, cak se i ljuti na njega. On sve to pusti da prodje, i vidi da se ponasa kao kreten bez razloga.
I onda igrom slucajeve otkrije da se ona dopisivala sa bivsim nesto ili sa kim vec, i to je krila, pod izgovorom da on drami bezveze.
Znam da nije neka fiktivna situacija, ali ne mogu da smislim bolji primer za 30 sekundi tako da moracemo njime da se sluzimo.
E sada, da li u svakoj (ili vecini) ljubmora, ima neki donekle opravdan razlog za ljubomorisanje, tj. nesto sto se precutkuje i krije? Ne kazem ovde, izneti sve crno na belo, raport, sa kim se komunicira i o cemu, samo da neko ne drami vec ako jedna strana oseca ljubomoru, da li za to koliko-toliko ima neki (pa makar i mali) razlog?
Sta ciniti u situaciji kada neko ljubmorise, kao u primeru na pocetku posta, gde se neko brani "ma umisljas, sta ti je, nema razloga za ljubmoru" a ispostavi se da krije nesto?
Ko je tu u pravu?
Nema opravdanja za ljubomoru.
Ljubomora je potpuno nepotrebna stvar. Stetna stvar od koje nema nikakve koristi.
Moze biti opravdanja za sumnju ali ne i za ljubomoru.Ljubomora je osobina luzera i luzerki.
Naci ako opravdano sumnjas - proveris.Ako ustanovis da te zaista vara, preduzmes dalje korake.Ostavis je ili sta ti odgovara.
Sve to cinis bez ljubomore.
1. Sumnja mora da ima svoje opravdanje.Nije bilo kakav znak opravdan.
Kada covek neopravdano sumnja, i to se nastavlja duze vreme; treba ozbiljno da se preispita.
Uglavnom to moze biti upravo njegovo (njeno) neverstvo .Cesto puta jaka i neispunjena zelja.
Bilo cija sumnja je i dalje sumnja, a sumnja je osnova ljubomore
nevazno je koja strana je u problemu vec mucenje i sebe i partnera.
auu... od kad ne videh Heroinu,
long time no see!
...
Ko je tu u pravu?