Da li trenirate nesto?

Treniram 3 godine show dance (ujedno i jazz balet i moderan ples),a od septembra i klasican balet,a prelazim i u predavace show dance-a u svom klubu...Inace plesa se nikada,ali NIKADA ne bih odrekla,prvo zato sto ga obozavam,drugo zato sto je ovo jedini sport u kojem sam se BAS pronasla i trece zato sto bas puno putujemo (i po zemlji i po inostranstvu,bila sam u Hrvatskoj,Madjarskoj,BiH....),a ja obozavam putovanja! :-D

micika_015:
U jako mi inostranstvo....jesi li bila gde sem bivshe jugoslavije?
TREBALA sam da idem u italiju i austriju,ali s obzirom da je show dance jako skup sport (kotizacija za jednu koreografiju na takmicenju u inostranstvu je 45evra) a jos i nije popularan sport,opstina ne daje ni dinara,a roditelji su ti koji finansiraju SVA putovanja,logicno je da moj klub nije imao mogucnosti za putovanja u dalje zemlje...Dodatak ovome je i to da klub tek dve sezone ucestvuje na takmicenjima,pa cemo tek sledece sezone (ako bog da) naci normalnog sponzora...

То зато што си почела да се дрогираш и да се дружиш са наркоманима с форума... Јбг, тежак живот, криза у држави, пајдо је на улици - пајдо је у кући...

Back