Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Nisam nista potvrdio stupido, nego sam rekao da su ovi danasnji karate klubovi neozbiljni. Sto nikako ne znaci da je karate ili bilo koja druga borilacka vestina glupost ko sto tvrdis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што нас опет доводи до закључка да би про кик-боксер испичкао каратисту опуштеноAlexxandar:Suština je da će neko ko trenira borilačku veštinu dosta teže u tuči da se izbori sa bokserom ili kik-bokserom zato što su to sirovine koje su navikle da dobijaju batine. I koje znaju da će morati da prime udarce da bi dobili svoju priliku. Dok je u borilačkim veštinama stvar u tome kako savladati protivnika a izložiti sebe što manjoj opasnosti.
Ne to nas dovodi do zakljucka da ce bilo koja mrcina od 100kg npr. da prebije nekoga od 70kg npr.Nixxx:Што нас опет доводи до закључка да би про кик-боксер испичкао каратисту опуштено![]()
I to što mare kaže... ai .. za ako bi karatista... navalio na ovog bez prestanka... bez trenutka pauze...Nixxx:Што нас опет доводи до закључка да би про кик-боксер испичкао каратисту опуштено![]()
Значи већ сам испричао своје искуство у вези тога... Даље расправе су бесмисленеProfimare:Ne to nas dovodi do zakljucka da ce bilo koja mrcina od 100kg npr. da prebije nekoga od 70kg npr.... ali ako su podjednake kilaze i snage kik boxer je proslost
![]()
Alexxandar:Suština je da će neko ko trenira borilačku veštinu dosta teže u tuči da se izbori sa bokserom ili kik-bokserom zato što su to sirovine koje su navikle da dobijaju batine. I koje znaju da će morati da prime udarce da bi dobili svoju priliku. Dok je u borilačkim veštinama stvar u tome kako savladati protivnika a izložiti sebe što manjoj opasnosti.
Spartanac88:malo tenis malo teretana, ranije sam trenirao americki fudbal
karate znači kara teKeeper:ja mislio da je sushtina karatea da se batine i borba izbegnu, a ako dodje do nje da se shto brzhe i mekshe zavrshi, a ne da se gruva pesnichi i ubija.
chak i sam naziv "karate" to kazhe. aj'te molim vas, nije valjda da ne znate shta to znachi, zar niste gledali "karate kid"?![]()