sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
hahahaha TRENIRAS pjevanjeeee hahahahaha! pa i ja "treniram" pjevanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa super....Smesh li da mi stanesh na crtu? :grin:sofffy:hahahaha TRENIRAS pjevanjeeee hahahahaha! pa i ja "treniram" pjevanje

eee da nisi ti mozda iz sapca???UrosWasHere:Vaterpolo vec jako dugi niz godina.
Od ove godine, od kako sam u Americi i profesionalno(stipenija na univerzitetu)
Ranije sam uporedo sa vaterpolom trenirao i borilacke vestine.
Sada pored vaterpola, radim dosta u teretani.

cyb3r:Moj brat (mladji) ide na folklor i bio je u Bugarskoj,Turskoj....treba da ide u Kanadu (valjda nisam siguran),a stariji burazer trenira 10 godina i nije otisao dalje od Ljubovije
PS.Ne treniram nista,samo vozim bicikl u slobodno vreme.(trenirao sam atletiku,ali su ''nesuglasice'' sa trenerom bile problem u gradjenju moje karijere)
JA SAM 89. A KAKO SE ON ZOVE I U KOJEM KUDU IGRA?cyb3r:a koje si godite mozda znas mog brata,on je isto i Sapca.
i ja sam 89 ali ne znam ko je djordje. reci mi u kom un kudu igracyb3r:stariji burazer mi je 89. a zove se Djordje Damnjanovic,mladji 92.

i ne treba... ja treniram 9 godina i extra mi jeelektra_90:I ja treniram folklor.... Nešto više od 3 godine... I super mi ide... Nikada ne bih prestala da igram...
nije tacno! ja imam 17 godina(skoro) pa ne planiram da batalim folklor. a i dalje idem u diskace i u "chuda" i ne planiram da prestanem.... :smile:dadimar:Folklor se obicno batali do jedno 17,18 godina!!!!!!!!!!
Takav je slucaj sa mojim frendicama,strava sve i onda Diskaci i cuda.........

dadimar:Folklor se obicno batali do jedno 17,18 godina!!!!!!!!!!
Takav je slucaj sa mojim frendicama,strava sve i onda Diskaci i cuda.........