Да ли треба забранити "Збор"?

Да ли треба забранити "ЗБОР"?

• Да

glasova: 9 22,0%
  • Не

glasova: 29 70,7%
  • Не знам

glasova: 0 0,0%
  • Немам став

glasova: 3 7,3%

• Ukupno glasova
    41
  • Anketa je zatvorena .
Išli su da brane svoj narod, jer ga je napala država u kojoj je živeo i to je potpuno legitimno. A koliko se narod brani u UN, videli smo na primeru srebreničkih muslimanskih terorista, koji su pod zaštitom tih istih UN pobili više od tri hiljade srpskih civila za tri godine...

- - - - - - - - - -

Naravno da ne, što pokazuju i svi relevantni podaci, kao i spomenik Caru Jovanu Nenadu u centru grada :whistling: Inače, on je živeo u 16. veku i uspeo je da protera Turke sa teritorije koja je danas uglavnom Vojvodina. Treba li da napominjem kako je tada u Subotici Mađara jedva bilo u tragovima?

Mani toga sta je bilo u proslom milenijumu, danas je 21. vek, nisi cuo?

I Hitler je isao u Poljsku da brani svoj narod od "povampirenih" Poljaka....

To nije nikakavo opravdanje.

Narod se u 21 veku ne brani oruzjem vec u Ujedinjenim nacijama.

Jeste, zato što Hitler nije imao razloga da brani Nemce od Poljaka, budući da Nemci i nisu bili ugroženi. Ali su zato Srbi bili i te kako ugroženi.

- - - - - - - - - -

Mani toga sta je bilo u proslom milenijumu, danas je 21. vek, nisi cuo?

Da, i ti genije izjavljuješ da u 21. veku u Subotici živi 80 posto Mađara :hahaha: Pardon, to je samo tvoje mišljenje i treba ga poštovati :kafa:

Naravno da je misljenje koje se tebi ne dopada.

I ja mogu da lkazem da je tvoje misljenje za dijagnozu i da vas sve treba leciti sokovima.

Али ти јеси дијагноза, од свих само ти си остао да тврдиш да је СФРЈ извршила агресију сама на себе, и све то да би прикрио УДРУЖЕНИ ЗЛОЧИНАЧКИ ПОДУХВАТ фРАЊЕ ТУЂМАНА. И ХРВАЦКЕ

Poslednja izmena od moderatora:
Da, i ti genije izjavljuješ da u 21. veku u Subotici živi 80 posto Mađara :hahaha: Pardon, to je samo tvoje mišljenje i treba ga poštovati :kafa:

Danas vise ne zivi, ali do 1990. je zivelo.

Srpski nacionalisti napinili Siboticu svim olosom iz pasivnih krajeva i Bosne, a protivno Povelji UN o menneju nacionalne strukture.

- - - - - - - - - -

Али ти јеси дијагноза, од свих форумских усташа само ти си остао да тврдиш да је СФРЈ извршила агресију сама на себе, и све то да би прикрио УДРУЖЕНИ ЗЛОЧИНАЧКИ ПОДУХВАТ фРАЊЕ ТУЂМАНА. И ХРВАЦКЕ

Дакле, не само што нас мрзиш, већ што си стварно малоуман, не можеш да се вадиш ни на то да имаш право на мишљење, ни да као анимираш тему, ти си малоумна, болесна усташка олошчина, мислим, то је само моје мишљење, можда ниси?

Hrvatska je bila PROGLASILA DRZAVI kada je bila napadnuta.

Jugoslavija iz AVNOJA (ona PRAVA) jos ranija je prestala da postoji.

Danas vise ne zivi, ali do 1990. je zivelo.

Srpski nacionalisti napinili Siboticu svim olosom iz pasivnih krajeva i Bosne, a protivno Povelji UN o menneju nacionalne strukture.

Ne, nije, i imaš uporedne popise koji to i pokazuju. Ali eto, ovo je samo još jedan primer koliko se tebi ništa ne može objasniti, a posle tražiš da se poštuje tvoje mišljenje. Više poštujem njakanje magarca...

- - - - - - - - - -

Hrvatska je bila PROGLASILA DRZAVI kada je bila napadnuta.

Jugoslavija iz AVNOJA (ona PRAVA) jos ranija je prestala da postoji.

To što su oni proglasili ne znači da je ta država i legitimna. I muslimanski teroristi su proglasili Islamsku državu...

Dovoljno dugo sam ziveo tamo da ZNAM i bez vasih laznih popisa....

ja tebi ne kazem da si magarac.

Nisi ti nigde živeo, a sudeći po tvojim ranijim opservacijama, nisi neko koga treba shvatati ozbiljno ni kada govori o vremenu napolju. Uzgred, ni ja tebi nisam rekao da si magarac, već sam rekao da magareće njakanje poštujem više od tvojih reči.

Хрвацка је ОСУЂЕНА ЗА УДРУЖЕНИ ЗЛОЧИНАЧКИ ПОДУХВАТ, НЕ СРБИЈА, дрUже Блајви, та ваша усташка пропаганда је после тога бесмислена као и твоји покушаји провокације, али ти си усташки олош , зна се да сте најглупља нација на свету и ја то и очекујем од вас.Али то је само моје мишљење..

Gde je optuzena, kada i OD KOGA?

LINK?:rtfm:

Svako ima pravo na svoje misljenje, pa ma kakvo ono bilo.

TO JE DEMOKRATIJA, ucite se!

- - - - - - - - - -

Da su Hrvati upali u Srbiju, ja bih tebe razumeo.....

KO je INVADIRAO CIJU DRZAVU?

srbi su se na strani medjunarodno priznate SFRJ borili protiv hrvatskih ilegalnih pobunjenika
sta tebi nije jasno?
razumem ja da je tebi fetis umiranje srba, ali nemoj ispoljivati svoje bolesne fantazije ovde

Kada su Srbi presli u Hrvatsku - Hrvatska je vec bila nezavisna drzava.

AVNOJEVSKA Jugoslavija vec nije postojala.

Блајви, јел теби јасно да злочини које сте починили неће проћи некажњено и да ћете нестати са сцене заувек у следећој генерацији?

Који су то Срби " прешли у Хрватску Блајби и када ?
Србис су у тој вашој АВНОЈ - евској творевини - републици Хрватској живели , јер су на тим просторима живели вековима и пре него што су твоји дошли на власт. На територији самопроглашене државе Хрватске је била ваша ЈНА, мултинационална и легална и легитимна војска државе у распаду. После међународног признања Хрватске за државу, та војске се повукла.

hrvatska mozda jeste proglasila nezavisnost - ali je ta nezavisnost bila nepriznata, kao ISIS
mogao bih i ja sada da proglasim svoju republiku koja obuhvata pola srbije i kazem ne smes krociti ovde, i iako sam ja jedini koji je proglasio ti kao ne smes?

Back