Da li treba Siniša Mihajlović da dobije spomenik u Novom Sadu?

A ko je vudro vilson i ostala americka bagra koja dobija ulice ovde

Vudro Vilson nam je "učinio" pa pomerio granicu u Banatu

Ovaj naš nesretni šutač lopte je dokazivao srpstvo time što je Ljajića terao da peva himnu (a znao je da neće) i time stvarao konflikt pravoslavni-muslimani a svoju decu srpski nije naučio.

Toliko o njegovoj pameti

Bog da mu dušu prosti a ipak verujem da to nije radio namerno već nije imao kapacitet da shvati šta radi

Dobro, po svemu sudeći Marija Terezija i princ Eugen po svemu sudeći neće dobiti nikakvo obeležje u Novom Sadu jer dosta naroda kaže kako oni nisu naši nego eto neki okupatori i tako dalje.

No, Siniša Mihajlović je definitivno naš. Dobro, nije rođen u našem gradu, ali se odavde zapravo istinski vinuo u zvezde. Postoji i predlog da Siniša dobije spomenik, ali nema potrebe da ovde kopiram taj tekst, jer uostalom Sinišu svi znamo, zar ne?

I sad vas dakle pitam šta mislite o ovoj inicijativi?
Čime je taj kratkonogi jazavac zadužio Novi Sad?
Više ima smisla da mu se podigne spomenik u Hrvatskoj ili Italiji.

Sad bi ga svojatali, a nekad ste njega i njegove proterali.
Ma tko bi tog nogometnog lapana svojatao, kao da mi nije puna kapa nekih Modrića i Gvardiola što iskaču iz paštete, ali realno, ne vidim čime je taj čovjek točno zaslužio da mu se diže spomenik u Novom Sadu.
U Italiji već ima smisla, kao i u Hrvatskoj, da bude trn u oku domicilnoj DP-U-stašiji.

Dobro, po svemu sudeći Marija Terezija i princ Eugen po svemu sudeći neće dobiti nikakvo obeležje u Novom Sadu jer dosta naroda kaže kako oni nisu naši nego eto neki okupatori i tako dalje.

No, Siniša Mihajlović je definitivno naš. Dobro, nije rođen u našem gradu, ali se odavde zapravo istinski vinuo u zvezde. Postoji i predlog da Siniša dobije spomenik, ali nema potrebe da ovde kopiram taj tekst, jer uostalom Sinišu svi znamo, zar ne?

Ja lično mislim da ne treba da dobije spomenik zato što niti se rodio u novom Sadu niti je umro u novom Sadu niti ima bilo kakve druge poveznice sa novim sadom osim što je živeo tamo možda pet godina i što mu možda mama i brat žive još uvek tamo..

Ma tko bi tog nogometnog lapana svojatao, kao da mi nije puna kapa nekih Modrića i Gvardiola što iskaču iz paštete, ali realno, ne vidim čime je taj čovjek točno zaslužio da mu se diže spomenik u Novom Sadu.
U Italiji već ima smisla, kao i u Hrvatskoj, da bude trn u oku domicilnoj DP-U-stašiji.
Spomenik se pravi nekome ko je zaslužan, a ne da bi nekome bio trn u oku.

Poslednja izmena:
принц еуген да добије споменик ?

ај ти то причај по улици , само припази се да га ти не добијеш ... чуј принц еуген да добије споменик...
може. ал мислим да је њему право место за споменик борово село, и београд

нови сад му је успутна станица ка звездама...

може што да не

Evo danas sam ga uslikao:

IMG_20241204_142635.jpg

Back