Чекај човјече, нисам ти ја политички саговорник испред сеоске биртије. Једно по једно. Полако.
Срби и Србија су 80тих у самом свјетском врху умних и индустријских капацитета. Ок.
Прво што ме занима...како смо дотле дошли? Који економски систем (социјализам/феудализам) нас је лансирао у свјетску елиту?
Pa da ja tebe onda malo dalje od radnički sveučilišta, dok ti objasnim odvedem,......jer mimo društveni sistema nametani' čoeku,
ti čo'eka ko slobodno biće božansko ne vidiš!!!!
A da znaš, daleko su veće šanse da čo'ekom pred birtijom, neg' u radničkom sveučilištu tipa -kumrovec- ostaneš!!!
Odrasti, Srbi su stariji od ikakvi ideološki uobručenja zvani države
i genij im nadilazi te kazamate kojim robujete, .........ko što ti pitanje pokazuje!!!!
Na kraju krajeva, .....svi srpski geniji, da bi to prirodom bili apolitični su, to je smrtnicima ostavljeno!!!!
Da nije komunistički antisrpski sistem tada Srbijom upravlja, ....teško da bi srpski genij tek tako olako bio sputan!!!!
Zadovoljan?
Ostavi se nebulozni pitanja!
- - - - - - - - - -
Ako narod izadje na referendum i uspe ili ne uspe ulazak u EU.Politicari ce svaliti krivicu na narod,ako dodje do toga,treba bojkotovati taj referendum i posle ne trljaju zadnjice o neki panj,kao svinje kad se cesu.A sto se tice ulaska u EU,mislim da sam jednom vec napisao,dok mi dodjemo na red,valjda ce se EU rasturiti.
Svakako, sad je s aspekta odgovornosti svaki referendum besmislen, U PRAVU SI!!!!!
Pre bilo kakvog iskoračenja, referendum se sprovodi!!
- - - - - - - - - -
Kakav europski put? U uniju koja je u totalnom kaosu? Malo imigranata i vec joj se raspadnu osnovna nacela u prvih 5 minuta.
Unija a stalno se svadjaju medjusobno.
Bolje biti po strani i uzivati samrtnicke trzaje retardirane EU.
Jeste, uživati u vraćanju desetina milijardi evra i godina što nam i' izdajničke bitange pojedoše!!!