Ja ih ne bih hapsio. Slažem se da su FHP i slične NVO najobičniji šljam, ali mislim da predstavljaju težak kamen oko žuto-liberalnih vratova... Tako da- neka ih. Na anketu neću glasati, da ne kvarim procente 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbija nije ni Kina a ni Rusija a nije ni Iran, Cuba, Venecuela itd....
E, da nam ti nisi rekao, mi eto ne bismo znali.
Naravno da nije. Srbija je tvoja domovina.![]()
Glasao sam za hapsenje, ali sam wishe za jawno streljanje. Bilo bi ekonomicxnije
Ne znam SVE radnike tog Fonda i ne mislim da ih sve treba uhapsiti jer nije zakonom kažnjivo zaposliti se tamo. One koji su ispred ovog fonda istupali u javnosti svakako treba hapsiti.
E, da nam ti nisi rekao, mi eto ne bismo znali.
Naravno da nije. Srbija je tvoja domovina.![]()
Kinezi su našli rešenje za taj problem.![]()
to ne znaci da srbija nema i takve kao kina, iran... samo sto takvi ovde jedva prelaze 5%, na srecu, dok tamo kolo vode...
Pitanje je prosto, dali podrzavate ili ne podrzavate hapsenje svih radnika i saradnika tzv NVO Fond za Humanitarno pravo na celu sa Natasom Kandic zbog krivicnog dela rusenja ustavnog poretka zemlje i antisrpskog i izdajnickog delovanja i osudjivanje istih na najmanje 20 godina robije u zatvorima Srbije?
Pomenuta organizacija aktivno vec vise od 15 godina radi na rastakanju srpske drzave , protivno interesima srpskog naroda i podrzava siptarski terorizam, OVK , trgovinu organima zarobljenih Srba kao i nezavisno Kosovo. Da napomenemo da je direktorka ove NVO , Natasa Kandic bila prisutna u siptarskoj skupstini, kao uvazeni i pocasni gost, prilikom proglasenja nezavisnosti Kosova od strane siptarskih narkodilera i trgovaca ljudskim organima i belim robljem . Samo ova cinjenica je dovoljna da se po meni ista osudi na 40 godina robije ako ne i na smrtnu kaznu.
hej joe
rano ustajes
Па,морам...А,најлепше је устати ујутру да се види рађање новог дана.
hej joe
mani dilbera, posten narod krece na posao. ili sta vec
znaci prijatelji i drugari vi se zalazete za ove metode
![]()
![]()
ja nemam nista protiv, al sobzirom da sam po vokaciji demokrata i legalista smatram da bi ovu vrstu kazni trebalo uvesti opet za krivicno delo veleizdaje u krivicni zakonik Srbije pre njihove realizacije u praksi![]()