white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.889
Da li po vasem misljenju treba da pitate doticnu osobu da li zeli da prica o intimnim temama pre nego sto je pitate nesto intimno i neprikladno?
Na primer, bas me interesuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to, danema na čemu
treba pitati prvenstveno zbog fetiša. ti kreneš naivno sa nekom vanila pričom, a ispostavi se da lik voli da nosi ženske čarape i da ga trpaju u bulju
upravo takoZar se even može razgovarati s nekim nedovoljno bliskim o tim i takvim temama.
Пријави узнемирујуће приватне поруке.Pokrenula sam temu i jedan "gospodin" mi se javio i poceo da mi daje predloge i postavlja mi veoooomaaa neprikladna pitanja
Pa rekoh cisto da pitam ostale forumase sta vi svi mislite i da li sam jedina kojoj to NIJE normalno.
jesam jesam i blokirala osobuПријави узнемирујуће приватне поруке.
slazem seSvakako da je neophodno pitati, to je stvar kulture. Lično, ne odgovaram na intimna pitanja jer se taj deo mog života ne tiče nikoga osim mene i mog partnera. Neke stvari se moraju poštovati.
TrebaDa li po vasem misljenju treba da pitate doticnu osobu da li zeli da prica o intimnim temama pre nego sto je pitate nesto intimno i neprikladno?
Ako je 'neprikladno' zašto pitati uopšte?Da li po vasem misljenju treba da pitate doticnu osobu da li zeli da prica o intimnim temama pre nego sto je pitate nesto intimno i neprikladno?
Pokrenula sam temu i jedan "gospodin" mi se javio i poceo da mi daje predloge i postavlja mi veoooomaaa neprikladna pitanja
Pa rekoh cisto da pitam ostale forumase sta vi svi mislite i da li sam jedina kojoj to NIJE normalno.
Strašno kakvih sve bolesnika ima ovdeПријави узнемирујуће приватне поруке.
Пошаљи ми нешто да те пријавимStrašno kakvih sve bolesnika ima ovde![]()
valjda nema, mada kakve veze ima? zato sto nisam maloletnik ja moram da trpim sranja jel?Nema maloljetnika ovdje,ja mislim.
slazem seAko je 'neprikladno' zašto pitati uopšte?
Intimne stvari se nikada ne pitaju zato i jesu - intimne.
Nikada poznanike ili prijatelje ne pitam intimne stvari.
Takođe, bilo bi mi neprijatno da me neko uvlači u razgovor koji se odnosi na intimni ( emotivni) deo moga života.
Ne razumem zašto bi nečiji intimni život drugoj osobi bio zanimljiv?!
Ne pricam o intimnim temama. Ili se zna kolko je sati, ili cekam da pocne prva ona. Uglavnom se razumemo i bez reci :>PDa li po vasem misljenju treba da pitate doticnu osobu da li zeli da prica o intimnim temama pre nego sto je pitate nesto intimno i neprikladno?
Neka pisu,meni ne smeta..valjda nema, mada kakve veze ima? zato sto nisam maloletnik ja moram da trpim sranja jel?
sta?Neka pisu,meni ne smeta..
Obavezno.Da li po vasem misljenju treba da pitate doticnu osobu da li zeli da prica o intimnim temama pre nego sto je pitate nesto intimno i neprikladno?