Da li treba muškarci sa većim grudima da nose gornji deo na plaži?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.564
Evo ga ovaj levo, em ima dugačku kosu em ima veće sise nego ova desno. Ona jadna mora da nosi gornji deo a on ne.

Gde je tu pravda?

1745108072325.png

Poslednja izmena:
Rekoh, da vidim da li je još nekome pala na pamet ova ideja, pitam gugla da li muškarci treba da nose bruskiš. Kaže;

Да, мушкарац са већим грудима може да носи грудњак за удобност и подршку, посебно ако осећа нелагодност због величине или ако је активан. Грудњаци могу пружити подршку, смањити поскакивање током активности и пружити угоднији општи осећа

Ovo je još bolje, nađoh na Kvori

Да ли мушкарци треба да носе горњи део купаћег костима ако имају гинекомастију? Имао сам притужбе од других и управа хотела ме је замолила да носим мајицу или останем у својој соби

Не треба јер је мушко. Та обавеза важи само за жене чак и ако су скроз равне :mrgreen:

Такво нелогично правило потиче из патријархата, а патријархат за које феминисткиње криве мушкарце су у ствари смислиле лење бабе којима је тешко да иду у лов и раде на њиви. Само бабе могу да негодују због голих женских сиса и да смишљају и чувају та патријархална правила.

Tema može da bude i potpuno ozbiljna ako se gleda iz ugla emancipovane žene gde se zahteva da one pokriju grudi a muškarcima ne.

U tom svetlu, dopustio bih da i žene mogu slobodno da ide bez gornjeg dela tamo gde je dozvoljeno muškarcima.
Potpuno se slazem samo mi jos uvek nije jasna potreba za ovakvom temom.
Mogu i goli potpuno da budu.
Zanima me tvoja potreba za otvaranjem ovakvih tema.
Da li ti mrzis muskarce?

Back