Da li treba menjati partizanska imena školama?

Промена имена улица, које носе имена по комунистичким зликовцима, био би почетак нашег националног, моралног и сваког другог опоравка. Нарвно да то треба да прати измештање сатанистичке могиле у којој наводно почива онај зликовац Броз, која је на туђој земљи. Обзиром да је већина становника Бечкерека, или Петровгарда из комуњарских породица, у тзв Зрењанини треба спровести рефенрендум на нивоу града. Сам манијак Жарко Зрењанин, оптуживан за силовање, никакве везе није имао са тим градом. Дакле, обавезно и неизоставно. УЗ то, треба променити име Југословенског драмског позоришта.
Tog nesrećnika su po priči učesnika događaja prijavili njegovi.
Nisu znali šta da rade sa budalom.

Ivu Lolu Ribara ne treba dirati jer je bio na ispravnoj strani.
Ubili ga titovci

1.KP Kine misli da ostane tu malo duže.

2. Podizanje revolucije u toku okupacije je ratni zločin.
Kao da su dosmanlije slale naoružane bande da pucaju u leđa vojnicima VJ 1999. na Košarama
3. Lična svedočanstva učesnika događaja
1. Mislio sam da ne voliš KP. Ili to važi samo za našu dok su ostale ok?

Pod 2. i 3. su izmišljanja, mani se toga.

Treba menjati. I ulica i škola.

Ako se ostavi nečije ime u sećanje i zahvalnost zbog odbrane ljudi od zločina (ustaških, okupatorskih, domaćih), treba dobro pretresti da taj nije počinio nijedan ratni zločin. I da zbog njegovog partizanovanja po brdima nisu streljani meštani nekog lokalnog sela.

Kao i da posle rata, ako je preživeo da nije šurovao sa režimom i njegovim čistkama.

A nazive po Brozu i njegovim pulenim zabraniti Ustavom

P.S. Zašto je ovo na pdf Vojvodina kad je to pitanje šire, tačnije za Istoriju

TITO-jpg-webp.webp

:heart2: :heart2: :heart2:

Treba menjati. I ulica i škola.

Ako se ostavi nečije ime u sećanje i zahvalnost zbog odbrane ljudi od zločina (ustaških, okupatorskih, domaćih), treba dobro pretresti da taj nije počinio nijedan ratni zločin. I da zbog njegovog partizanovanja po brdima nisu streljani meštani nekog lokalnog sela.

Kao i da posle rata, ako je preživeo da nije šurovao sa režimom i njegovim čistkama.

A nazive po Brozu i njegovim pulenim zabraniti Ustavom

P.S. Zašto je ovo na pdf Vojvodina kad je to pitanje šire, tačnije za Istoriju
Zato što je škola u Novom Sadu i događaj se dešava sad.

@tab503 zbog čega je forumašu @MajorTom dozvoljeno da ima sliku ratnog zločinca i diktatora u avataru,a ja sam moro da uklonim iz avatara Simu Dubajića iz istog razloga?
Josip Broz Tito ni na jednom sudu na planeti nije osudjen kao ratni zlocinac , naprotiv, sahrana mu je najveca smotra svjetskih drzavnika u istoriji covjecanstva,a ti koje ti postujes su osudjivani kao ratni zlocinci i kaznjavani su po zasluzi, takvih se odricao i sam jugoslovenski kralj javno.

I prestani da trolujes temu i da se bavis sa mnom.

ĆJosip Broz Tito ni na jednom sudu na planeti nije osudjen kao ratni zlocinac , naprotiv, sahrana mu je najveca smotra svjetskih drzavnika u istoriji covjecanstva,a ti koje ti postujes su osudjivani kao ratni zlocinci i kaznjavani su po zasluzi, takvih se odricao i sam jugoslovenski kralj javno.

I prestani da trolujes temu i da se bavis sa mnom.
Simo Dubajić nije takođe osuđen ni na jednom sudu na planeti.
Sad ćeš i ti da makneš bravara iz Kumrovca,ko što sam ja moro Dubajića.

Back