Zelio bih znati, da li se treba ljubiti partner tokom seksa ili se treba koncetrirati na seks i radi erekcije buljiti u grudi partnerice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zelio bih znati, da li se treba ljubiti partner tokom seksa ili se treba koncetrirati na seks i radi erekcije buljiti u grudi partnerice?
Ali zamisli samo jezicima
Ali zamisli samo jezicima
Naravno da treba. Što više - to bolje.Zelio bih znati, da li se treba ljubiti partner tokom seksa ili se treba koncetrirati na seks i radi erekcije buljiti u grudi partnerice?
Moj tata kaze da ga je ljubljenje dekoncentriralo, zato je gledao ili zid sobe ili bacao pogled ka prozoru na jutarnje lijepo vrijeme.
Гледао кроз прозор док креше?Moj tata kaze da ga je ljubljenje dekoncentriralo, zato je gledao ili zid sobe ili bacao pogled ka prozoru na jutarnje lijepo vrijeme.
Mozete me cmokiti u dupence![]()
Jedna forumasica se zaljubila pa je slala slike neke dobre ribe,pa kad sam je navato zainatio sam se da joj se oduzim i ne neces saznati koja jeodkud ti sa skrndeljima ?
Jese kaze mora da me ljubi ili moramo da se ljubimo?A pa mora i da me ljubi, ako smo u odgovarajucoj pozi.