Da.radeo si anketu pa žnas?
Kako je prošla histerija sa toaletima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da.radeo si anketu pa žnas?
kakve veze imaju toaleti sa sportom? I zašto trans osobe ne mogu da koriste toalet koji njima odgovara? Aman nek piša gde ko hoće wc za to služiDa.
Kako je prošla histerija sa toaletima?
Zašto se onda trans osobe ne mogu takmičiti u kategoriji u kojoj žele?kakve veze imaju toaleti sa sportom? I zašto trans osobe ne mogu da koriste toalet koji njima odgovara? Aman nek piša gde ko hoće wc za to služi
a što takve osobe moraju da se profesionalno bave sportom? da nećemo da uvodimo zasebna takmičenja za 72 moguća roda?Biloski postoje samo dva roda. Nikakvi hormoni, ni operacije ne mogu da stvore od jednog pola drugi.
Osecaj je nesto sasvim drugo.
U sportu bi i po meni trebali uvestu trecu kategoriju ili prosto neka ucestvuju u sportu sa rodjenim polom.
postoji pol i postoji rod. pol je muški i ženski, a rod može biti šta god poželiš po njihovim merilima.Biloski postoje samo dva roda. Nikakvi hormoni, ni operacije ne mogu da stvore od jednog pola drugi.
U sportu bi i po meni trebali uvestu trecu kategoriju ili prosto neka ucestvuju u sportu sa rodjenim polom.
Iskreno ne pratim dešavanja.
Međutim u nekim državama ako si rođen muško a identifikuješ se kao žensko, da li imaš prava da igraš u ženskoj reprezentaciji?
Da li bi u tom slučaju rođeni muškarac u ženskom timu imao fizičke prednosti?
Evo, sada sam na brzinu izguglala...Ima ih već u atletici, tenisu pa čak i u košarci.
Layshia Clarendon
![]()
Balian Buschbaum
![]()
tačno, posle plivačke afere trans rodovima je zabranjeno prelazak u drugu rodovu kategorijuSkoro sam čitala da mogu da učestvuju ako su primenili pol od 12 do 15 godine, posle puberteta promenjen pol je diskvalifikacija. Zbog nekog plivača je bio skandal pa su onda promenili pravila.
NajsIskreno ne pratim dešavanja.
Međutim u nekim državama ako si rođen muško a identifikuješ se kao žensko, da li imaš prava da igraš u ženskoj reprezentaciji?
Evo, sada sam na brzinu izguglala...Ima ih već u atletici, tenisu pa čak i u košarci.
Layshia Clarendon
![]()
Balian Buschbaum
![]()
Iskreno ne pratim dešavanja.
.Iskreno ne pratim dešavanja.
Bravo!Biloski postoje samo dva roda. Nikakvi hormoni, ni operacije ne mogu da stvore od jednog pola drugi.