Da li to znaci da me ne voli?

Naime, imam decka sa kojim sam godinu dana u vezi. Godisnjica je bila juce, nije mi nista kupio kao znak paznje ni najmanju sitnicu. Zanima me vase misljenje o tome. Jedni drugom ne kupujemo za mesecnice, rodjendane i to mi smeta. Sta da radim povodom toga?

Ako ga voliš više nego poklone i ako je dobar u krevetu i oko njega ne radi ništa, ćuti i uživaj.

Ako voliš poklone više od njega, onda nađi nekog oparenog. Ljubav prođe, a pokloni ostaju. :cool:

Dobro ti je odgovorio forumas,Ljubota.Vise je nego ocigledno,da mu ti sluzis samo da olaksa svoju seksualnu napetost.Naverovatnije je,da ima drugu devojku u koju je zaljubljen.Verovatno njoj kupuje i cvece i ko zna sta jos.Ako hoces da ga kaznis,i vidis dali te stvarno voli,ili si mu samo lutka za praznjenje svoje napetosti,mozes
uraditi samo jedno.Potpuno prestani jedno vreme da imas seksualne odnose sa njim.Ako i pod tim uslovom,nastavi da te zove i ne napusti te,onda znaci da te stvarno
voli.:think:

Hvala Lorde,ovo je stručno formulisano,ja sam hteo da napišem da tip samo voli da joj ušteka spolovilo,al može i ovo tvoje sa olakšavanjem seksualne napetosti.Fino i sofisticirano...

Naime, imam decka sa kojim sam godinu dana u vezi. Godisnjica je bila juce, nije mi nista kupio kao znak paznje ni najmanju sitnicu. Zanima me vase misljenje o tome. Jedni drugom ne kupujemo za mesecnice, rodjendane i to mi smeta. Sta da radim povodom toga?

Pa ako ti to puno znači, reci mu tj počni ti prva. Pri tom mu nemoj suflirati ili nametati neke skupe poklone (osim ako ima para, ko ga šiša, onda nek kupi ;), šalim se).
Pokloniš mu nešto i kažeš kako voliš te male znakove pažnje.
MAda ja lično nikad ne bih nešto "iznuđivala", ali ako bi mi baš značilo puno nešto, rekla bih

Back