Da li to znaci da me ne voli?

Naime, imam decka sa kojim sam godinu dana u vezi. Godisnjica je bila juce, nije mi nista kupio kao znak paznje ni najmanju sitnicu. Zanima me vase misljenje o tome. Jedni drugom ne kupujemo za mesecnice, rodjendane i to mi smeta. Sta da radim povodom toga?

Мушкарце не занимају датуми и годишњице.

Помири се са тим.

- - - - - - - - - -

Да је паметна, већ би имала и другог и трећег на лагеру.

Naime, imam decka sa kojim sam godinu dana u vezi. Godisnjica je bila juce, nije mi nista kupio kao znak paznje ni najmanju sitnicu. Zanima me vase misljenje o tome. Jedni drugom ne kupujemo za mesecnice, rodjendane i to mi smeta. Sta da radim povodom toga?

Neko je prosto zaboravan pa zaboravi taj dan

Isto tako - nisi nam se predstavila koliko imas godina kako bi znali da presudimo da li je to mladalacka stvar ili je on vec u nekim ozbiljnim godinama.

Dobro ti je odgovorio forumas,Ljubota.Vise je nego ocigledno,da mu ti sluzis samo da olaksa svoju seksualnu napetost.Naverovatnije je,da ima drugu devojku u koju je zaljubljen.Verovatno njoj kupuje i cvece i ko zna sta jos.Ako hoces da ga kaznis,i vidis dali te stvarno voli,ili si mu samo lutka za praznjenje svoje napetosti,mozes
uraditi samo jedno.Potpuno prestani jedno vreme da imas seksualne odnose sa njim.Ako i pod tim uslovom,nastavi da te zove i ne napusti te,onda znaci da te stvarno
voli.:think:

Poslednja izmena:

Back