GrimReaper
Iskusan
- Poruka
- 5.035
Mmm, evo, ponesen razgovor sa druge teme, odluchih da otvorim ovu. S obzirom na to da su se vremena toliko promenila od pre 20 godina, kada je moj cale bio mlad, i kada si bio frajer ako si svirao gitaru, nosio kozhnu jaknu, dugu kosu i mindjushu u uvetu, dok se danas nalazimo u takvim situacijama, da si frajer ako imash dobra kola, napucane mishice i obavezno par baljezgarija o getu, zhivotu na ulici, i "ortacima iz kraja" napakovanih uz pomoc AutoTune-a - zanima me da li ima ovde josh onih koji se drzhe starih vrednosti, koji nisu poklekli pod ovog navalom kicha i shunda i koji i dalje smatraju da je vrhunac romantike, ti, ona i gitara pod svetloshcu zvezda. Naravno, ne konstatujem da je svako ko svira neki instrument bolja osoba od onih koji sviraju, ali je svakako korak unapred od pokradenih melodija sa droljastim tekstovima i josh droljastijim pevachicama koje misle da je poenta pevanja da izbacish sise a AutoTune reshava ostalo, i kvazi-gangstera, koji se svaki dan bore za prezhivljavanje na ulici, a mama i tata im placaju snimanje albuma u studiju i najnoviji BMW Q5, kojima nas svakodnevno bombarduju. Eto, obratio sam se uglavnom mushkarcima, ali naravno, ni devojke nisu zanemarene, svi ste slobodni da podelite ovde svoje talente; sve dolazi u obzir, od usne harmonike pa do kontrabasa. 
Shto se mene tiche, ja sviram bubnjeve (pomalo) i gitaru (malo vishe), hteo bih mozhda da nauchim josh kojeshta, ali nema se vremena, a ni para bogami. (:

Shto se mene tiche, ja sviram bubnjeve (pomalo) i gitaru (malo vishe), hteo bih mozhda da nauchim josh kojeshta, ali nema se vremena, a ni para bogami. (:
Poslednja izmena: