Da li su zene/devojke lepe i ujutru???

• Začetnik teme Začetnik teme melt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa sta cu sreco kada sam ujutru kad ustanem toliko ruzan da voda bezi od mene kada hocu da se umijem :(

i sve dok me ne lupi mama (koja ne sme ni da me pogleda vec sve radi na slepo) po licu par puta sa lopatom i dok mi se, normalan covek bi rekao, ne izoblici lice ja ne smem na ulicu da izadjem :(

veceras mi je bas sporo ovo sranje od kompa :?

draga teto apotekarko, to nije bilo upuceno Vama, vec dragom cika moderatoru. :)

primite moje duboko izvinjenje...kao sto se da primetiti izbrisala sam porukicu, jer nije legla tamo gde treba.

a vi ste sad legli bas sa tom izbrisanom porukicom..

Ipak cu Vam oprostiti.

Poz

Devilishgirl:
veceras mi je bas sporo ovo * od kompa :?

Pa pozovi vec jednom tog majstora da ti to sredi ako vec nezna$ sama... stalno se zhali$ na komp. Sigurno si ubacila kilo kr$a u startup ili si zapatila viru$chinu :)

Devilishgirl:
primite moje duboko izvinjenje...kao sto se da primetiti izbrisala sam porukicu, jer nije legla tamo gde treba.

si ti to uznapredovala u moderatora?

brisanje/editovanje sopstvenih poruka nema veze sa moderatorskom funkcijom.... mozes brises svoju poruku dokle god je poslednji odgovor (tj. nema odgovora nakon tebe).... mozes editujes kad god.... naravno jedini uslov je da tema nije zakljucana...

a sad po n-ti put ajde nazad na temu

d1:
brisanje/editovanje sopstvenih poruka nema veze sa moderatorskom funkcijom.... mozes brises svoju poruku dokle god je poslednji odgovor (tj. nema odgovora nakon tebe).... mozes editujes kad god.... naravno jedini uslov je da tema nije zakljucana...

a sad po n-ti put ajde nazad na temu

Zanimljivo... Nisam to znao. Ima li neki help za Krstaricu.. guide ili slichno gde se mozhe videti spisak svih tagova i ostalo.. ako ima molim direktan link.

Inache .. zhene su lepe preko celog dana, a ujutru su posebne.. svaka na svoj nachin :)

Back