neizreciva Buduća legenda Poruka 34.075 03.08.2009. u 13:30 - Да ли су важније... #51 namrgodjenrodjen: Ma ajde, kako ne moze. Moze da pobegne, kome je do bezanja Kliknite za proširenje... i da se razumemo, najteze je pobeci od samoga sebe......
namrgodjenrodjen: Ma ajde, kako ne moze. Moze da pobegne, kome je do bezanja Kliknite za proširenje... i da se razumemo, najteze je pobeci od samoga sebe......
namrgodjenrodjen Primećen član Poruka 777 03.08.2009. u 13:36 - Да ли су важније... #52 neizreciva: i da se razumemo, najteze je pobeci od samoga sebe...... Kliknite za proširenje... Ali Margerita je govorila o bezanju od muvanja A ja moram da priznam da sam na svom mestu ja sebe ne bih nikad muvao a i bezao bih od istog glavom bez obzira
neizreciva: i da se razumemo, najteze je pobeci od samoga sebe...... Kliknite za proširenje... Ali Margerita je govorila o bezanju od muvanja A ja moram da priznam da sam na svom mestu ja sebe ne bih nikad muvao a i bezao bih od istog glavom bez obzira
neizreciva Buduća legenda Poruka 34.075 03.08.2009. u 13:39 - Да ли су важније... #53 namrgodjenrodjen: Ali Margerita je govorila o bezanju od muvanja A ja moram da priznam da sam na svom mestu ja sebe ne bih nikad muvao a i bezao bih od istog glavom bez obzira Kliknite za proširenje... fala bogu, nisi na svom mestu..... Poslednja izmena: 03.08.2009.
namrgodjenrodjen: Ali Margerita je govorila o bezanju od muvanja A ja moram da priznam da sam na svom mestu ja sebe ne bih nikad muvao a i bezao bih od istog glavom bez obzira Kliknite za proširenje... fala bogu, nisi na svom mestu.....
namrgodjenrodjen Primećen član Poruka 777 03.08.2009. u 13:42 - Да ли су важније... #54 neizreciva: fala, bogu nisi na svom mestu..... Kliknite za proširenje... Eto Mislio sam da se zveri boje ove vatre koja trag mi prati, a sad nosim kako mi ga skroje.
neizreciva: fala, bogu nisi na svom mestu..... Kliknite za proširenje... Eto Mislio sam da se zveri boje ove vatre koja trag mi prati, a sad nosim kako mi ga skroje.