Da li su vam se svetili partneri koje ste povredili?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Muškarci i žene podjednako znaju da budu kreativni kada su osvete partneru u pitanju-
Da li osvetu smatrate potrebnom ili je to samo reakcija na vaš povredjan ego ?
Ako ste ikada bili u takvom stanju kako ste se osvetili partneru / partnerki
Da li vam je posle toga bilo bolje ?
Niko mi se nije svetio ali nisam nikog nikad ni povrijedio ,mislim nisam namjerno, kad mi se neko ne svidja , odbijem ga na veoma fin nacin, zene su obicne te koje te na ruzan nacin odbiju ili ne paze na osjecanja drugih.

Poslednja izmena:
Ja kad sam bio mlad, mism i sad sam mlad relativno, al mladji, nisam bio dobra osoba,
bio sam narcisoidno, sebicno, manipulativno smeće.
Ne iz zle namere, već, klinac, nezreo, meni sve bilo glupiranje u zivotu, pa tako i odnosi sa zenama. Nikog ja za ozbiljno nisam dozivljavao, samo svoje potrebe, nisam mario za tudja osecanja i emocije uopste.
A zene koje mi nisu rod ili drugarice, sam gledao sa visine.

Ali odgovor je NE. :/

Kad sam bio najvece zlo, djubre, povredjivao, i sta sve nisam radio, nikad mi se ni jedna nije svetila.
I svaka im čast na tome, znaci da sam bio sa dobrim osobama, nisu ogresile sebe.

Ovetila mi se karma za sve kasnije, i hvala joj na tome. Otplatio sam svoje grehe.

Ja kad sam bio mlad, mism i sad sam mlad relativno, al mladji, nisam bio dobra osoba,
Ne iz zle namere, već, klinac, nezreo, meni sve bilo glupiranje u zivotu, pa tako i odnosi sa zenama. Nikog ja za ozbiljno nisam dozivljavao, samo svoje potrebe, nisam mario za tudja osecanja i emocije uopste.

Kad sam bio najvece zlo, djubre, povredjivao, i sta sve nisam radio, nikad mi se ni jedna nije svetila.
I svaka im čast na tome, znaci da sam bio sa dobrim osobama, nisu ogresile sebe.

Ovetila mi se karma za sve kasnije, i hvala joj na tome. Otplatio sam svoje grehe.
Ja saž sada, nasuprot tebe, mnogo lošiji - mislim.
Kao mlađi sam bio vrliji; pun nade i entuzijazma, kao i vere i (l)Jude... :)

Muškarci i žene podjednako znaju da budu kreativni kada su osvete partneru u pitanju-
Ne da ja znam. Mozda zna moja vudu lutka.

Nisam ni u mladjim danima povredjivao , jedino sto sam radio u mladjim danima je kad hocu da prekinem samo se ne javim, kasnije to nisam radio.mislim da su to svi radili u tom periodu.

Kako da se osvetiš nekom ko te je otkačio i zabole ga gde si šta radiš i da li te ima uopšte...
baš me zanima kako haha

može osveta kad hoće da se vrati
a ti mu kažeš
e sad ne može

u svim ostalim slučajevima osveta je besmislena kao pojava

Povredjivao i svetio se nisam. Jedna bivša me je pljuvala okolo, pa još zivkala na telefon i preko mreža uznemiravala i mene i ljude iz moje okoline. Sve je prekardašilo meru kad je počela i da me prati i da se eto slučajno nađe negde kad sam sa sadasnjom ženom. Skrenuo sam joj lepo pažnju da prestane sa tim ali psihopata nije htela da sluša. Završilo se ružno po nju jer je dobila prijavu za uznemiravanje. Prvo je dobila prijavu kod mobilnog operatera a zatim kad je nastavila i u policiji.

Povredjivao i svetio se nisam. Jedna bivša me je pljuvala okolo, pa još zivkala na telefon i preko mreža uznemiravala i mene i ljude iz moje okoline. Sve je prekardašilo meru kad je počela i da me prati i da se eto slučajno nađe negde kad sam sa sadasnjom ženom. Skrenuo sam joj lepo pažnju da prestane sa tim ali psihopata nije htela da sluša. Završilo se ružno po nju jer je dobila prijavu za uznemiravanje. Prvo je dobila prijavu kod mobilnog operatera a zatim kad je nastavila i u policiji.
Eto to potvrdjuje da osvetiti se nekome ko te neće je način da od sebe napraviš tešku budalu.

Back