Madona 6
Iskusan
- Poruka
- 5.696
sva sredstva dozvoljena? Nisam dvosmislena, naravno. 
Pucajte...

Pucajte...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, kad je neko iskren, proglase ga za neiskrenog. Kad je folirant, iskren je. Sve naopako.
A šta ako ima ljudi koji stvarno ne žele da prevare partnera? Šta ako ima takvih? Šta je tu čudno?
Ima takvih i to nije cudno...'zauzeta' zena se ne otima - glavno pravilo...
pa kako nisi ukapirala... to ne postoji.... nema.... nix.... a ako si ti u tom fazonu znači da sa tobom nije sve u redu....
Jeste, moralno je i ostani mu verna, nek se ponosi covek sto je pored njega prava...Nije li moralno ako sam verna?![]()
lažu, ma neee.... ja mislim da su svi ovde iskreni....sve puca od iskrenosti... toliko da me je čak sramota...![]()
Nije normalno ako sam verna?![]()
hmmmm... ok, neću da se koristim ironijom više...
Misliš kad pričaju o svom oružju- pištolji, puške i tako to?
Iskreni su dozlaboga...![]()
Jeste, moralno je i ostani mu verna, nek se ponosi covek sto je pored njega prava...![]()
Prevare su glupost. Ako nekoga ne voliš onda ne treba više da budeš sa njim/njom. Ako voliš, onda je glupo ugrožavati to nekom avanturom. Ljubav je teško naći. Ljubav i seks često ne idu u istom paketu.
Nego tema, šta su to dozvoljene i nedozvoljene stvari koje pominješ? Na šta tačno misliš?
...na cijanid, arsenik i padanje u nesvest prilikom erekcije...Prevare su glupost. Ako nekoga ne voliš onda ne treba više da budeš sa njim/njom. Ako voliš, onda je glupo ugrožavati to nekom avanturom. Ljubav je teško naći. Ljubav i seks često ne idu u istom paketu.
Nego tema, šta su to dozvoljene i nedozvoljene stvari koje pominješ? Na šta tačno misliš?