Da li su Turci genocidni narod?

Ja podrzavam rezoluciju o Srebrenici, ako si pratila sta pisem ovde.


Ja huskac rata?
Jesi. I ti i tvoja partijska šefica:

EC1C35E2-830A-4C1A-8AE6-6DB0AC8E1181.jpeg
 
Ко негира да је народ који је истребио све хришћане у Турској није геноцидан, то само може турски фанатик.

Hrišćani su nestali u vrlo specifičnim okolnostima koje su bile posledice grčko-turskog sporazuma o razgraničenju. I nisu baš listom pobijeni, nego iseljeni.
 
Dakle, ako bi se utvrdilo da je u Srebrenici pocinjen genocid, koja bi drzava bila genocidna?
ПА она која је међународно призната у том тренутку и носи легитимитет земље наследнице...

Не знам кад је ''наша'' СРЈ призната међународно јер немам гугл, али мислим да Босна и Хрватска немају ту срећу закаснелог међународног признања ко ми, па да буду прозване на рапорт......
 
Jezici aspekt je nebitan, bitan je pravni. Nedvosmisleno se etiketira ceo narod, sto je krsenje medjunarodnog prava.
U pravnim drzavama takvo nesto je nemoguce da se desi. Ali drzavice na blakanu nisu pravne, tu vlada i dalje plemenski mentalitet.
pravne drzave su prekrsile medjunarodno pravo i sve njegovo odredbe kad su bomabrdovale srbiju.

plemenski mentalitet je jaci kod takvih kada sila nesto treba da uradi a nema uporiste u pravu.
 
Ustvari nije. Mržnja, kao i ljubav ima složenu strukturu, nije jednostavna emocija. U svojoj suštini predstavlja jednu reakciju na doživljaj koji je postojao, koji nije izmišljen. Ako jeste, onda je iracionalna

Drugi naziv za zaljubljenost je društveno prihvaćena ludost. To je mentalno oboljenje koje nema svoj službeni F tj. dijagnozu iz razloga opšte prihvaćenosti u društvu i koje se uglavmom (sem u pojedinim slučajevima, kada je reč o ekstremnijim ili bolnim slučajevima) ne tretira odgovarajućom psihoterapijom.
 
pravne drzave su prekrsile medjunarodno pravo i sve njegovo odredbe kad su bomabrdovale srbiju.

plemenski mentalitet je jaci kod takvih kada sila nesto treba da uradi a nema uporiste u pravu.
Šta je to “plemenski mentalitet”? Viš, ovde u U.S of A teraju po principu My country, right or wrong, takvi kao ti morališu i ovde, i niko pet para ne daje.

Briga me šta kažu ovi naši, slušam ja one iz velikog sveta (ono mesto na kom nikad nisam bio al mora da su tamo mnoooogo pametni), to kaže svaka pokondirena tikva u celom Kosmosu, nije ograničeno samo na planetu Zemlju.
 
Drugi naziv za zaljubljenost je društveno prihvaćena ludost. Mentalno oboljenje koje nema svoj F tj. dijagnozu iz razloga opšte prihvaćenosti u društvu.
Društveno prihvaćena ludost? Aj definiši to malo preciznije.

P.S. Kakve veze stvar ima s temom, posebno s kriterijumom šta je ratni zločin, šta genocid i kada na primer zarobljenici mogu da se postreljaju jer eto “nisu ratujuća strana”. Takođe, da utvrdimo i kriterijum po kom je npr dozvoljeno i streljanje civila radi zastrašivanja populacije. Ko sme da se strelja, i ko sme da strelja? Kad Nemci streljaju Srbe to je izgleda OK, samo druge da ne diraju pa neće biti ni Nirmberga?

P.S. Gimnastičarkin deda je i u Nemačkoj streljao zbog defetizma, a njoj jedino bilo neprijatno kad su je uhvatili u laži.

2C82F3AE-425C-4887-96D3-D4A714F1969E.jpeg
 
Društveno prihvaćena ludost? Aj definiši to malo preciznije.

P.S. Kakve veze stvar ima s temom, posebno s kriterijumom šta je ratni zločin, šta genocid i kada na primer zarobljenici mogu da se postreljaju jer eto “nisu ratujuća strana”. Takođe, da utvrdimo i kriterijum po kom je npr dozvoljeno i streljanje civila radi zastrašivanja populacije. Ko sme da se strelja, i ko sme da strelja? Kad Nemci streljaju Srbe to je OK, samo druge da ne diraju?

P.S. Gimnastičarkin deda je i u Nemačkoj streljao zbog defetizma, a njoj jedino bilo neprijatno kad su je uhvatili u laži.

Pogledajte prilog 1553568

Pitaj suaveja kakve veze ima
 
Nije Frederick...nije...isto kao sto nije etiketiranje njemackog naroda kad se kaze da su za holokaust odgovorni NJEMACKI NACISTI.. sve dok se ne poistovjecujes sa politikom, idejom i izvrsiteljima zlocina nisi prozvan.
Ne lupaj, Hitler i Himler nisu nikog lično ubili a baš svako u Nemačkoj je znao da se u logorima ljudi ubijaju. Jedino se nije znalo za gasne komore, verovalo se da se “neposlušni” i “opasni” streljaju.

Da velika većina Nemaca nije bila uz Hitlera on ne bi mogao baš ništa, to je tamo svakome jasno.
 

Back
Top