adelaidea
Iskusan
- Poruka
- 6.939
Citiraj ceo post pa će ti se kasti samoПисала си да је тако у нормалним земљама:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citiraj ceo post pa će ti se kasti samoПисала си да је тако у нормалним земљама:
Izlazne ankete na izborima u normalnim zemljama budu jako dobar pokazatelj izbornih rezultata, npr. U šupcima od država izbori su odlučeni i pre izbora, najčešće, tako da su zvanične ankete smejurija
Amerika bas nije dobar primer normalne drzaveUopste ne mora da znaci.
Evo uzmi primer Amerike.
Po svim anketama Kamala je bila ispred Trampa.
Ko je pobedio?
Него је Француска у којој Макрон нема већину ни у парламенту камоли анкетама, а ипак влада.Amerika bas nije dobar primer normalne drzave
Ne uvek, desavalo se da budu razliciti rezultati, npr u SAD-u Trump je imao bolje rezultate na izborima tokom prve i poslednje kampanje, Brexit u Britaniji je dao neocekivane rezultate i par drugih izbora u Britaniji je pokazao drugacije rezultate od ocekivanih ili od dobijenih na izlaznim anketama.zlazne ankete na izborima u normalnim zemljama budu jako dobar pokazatelj izbornih rezultata
Jao sad kao normalna drzava, u britaniji poslednji izbori sve pogodjenoNe uvek, desavalo se da budu razliciti rezultati, npr u SAD-u Trump je imao bolje rezultate na izborima tokom prve i poslednje kampanje, Brexit u Britaniji je dao neocekivane rezultate i par drugih izbora u Britaniji je pokazao drugacije rezultate od ocekivanih ili od dobijenih na izlaznim anketama.
Sta je to po definiciji "normalna" drzava?Jao sad kao normalna drzava, u britaniji poslednji izbori sve pogodjeno
Pod normalnom drzavom, ja mislim na demokratiju.Sta je to po definiciji "normalna" drzava?
У Британији не постоји опозиција, свеједно је ко побеђује.Jao sad kao normalna drzava, u britaniji poslednji izbori sve pogodjeno
Postoji opozicija (mada im izborni sistem ne odgovara pa dobijaju slabije rezultate nego sto bi trebalo), a nije svejedno ko pobedjuje- ima razlika iako 2 najjace partije vise lice jedni na druge nego sto je pre bio slucaj, zbog raspolozenja gradjana su se pomerile udesno pa je tako od laburista koji su bili umerena levica sada su klasicni centar, konzervativci su takodje otisli u desno, a reform UK je klasicna populisticka desnica koja je dosta uticala na politicku scenu i postaju dosta jak faktor na sceni.У Британији не постоји опозиција, свеједно је ко побеђује.
a na izborima drugačije ispane...Pa isto ko i ankete odje uvijek su radikali lose stojali
Jel ovo uvod u psiholoski triler?Svako ko se bar jednom u zivotu bavio naukom i pisao naucni rad na osnovu odredjenog istraživanja, zna koji su uslovi i kako treba da se obavi istraživanje da bi njegov rezultat bio istinit.
a na izborima drugačije ispane...
a samo sam ja slikao za Krstaricu koga sam glasao
Ostali nisu, otkud ja znam dal ovde rade jedno a na glasova ju drugo?
Alo?Baš će narod da kaže nekim anonimusima kada ih zovu za koga će da glasaju.![]()