mr Kiza
Domaćin
- Poruka
- 3.228
Kosarkaska nacija nije isto sto i sportska nacija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uska deltanost?Kosarkaska nacija nije isto sto i sportska nacija.
Isto ko i Hrvati, prate sport iz fotelje, klade se, bavljenje sportom ništa..Posle potpunog debakla reprezentacija u 2 najpopularnija sporta u Srbija, zapitajmo se- Da li smo mi Srbi sportska nacija?
Da bi neko bio 'sportska nacija', da li je dovoljno da narod gleda vaterpolo 4 dana u godini, a onda lupa kako smo mi sila u vaterpolu, i kako je vaterpolo deo nase kulture?
Da li Srbi uopste i znaju sta znaci biti sportska nacija?
Сам трол је акценат ставио на два спортаKosarkaska nacija nije isto sto i sportska nacija.
Posle potpunog debakla reprezentacija u 2 najpopularnija sporta u Srbija,...
Не постоје спортске нације, то су будаласте флоскуле. Зависно колико ће нека нација улагати у поједине спортове, колико ће анимирати младеж да се бави биће успјешније или мањер успјешне.Ne mozes na osnovu samo jednog sporta i uspeha koji neko ima u istom govoriti da nekog da je sportska nacija.
Јесу и све теже ће бити држати корак са тим земљама, што нам не даје за право да одустанемо.Uostalom, cak i u Evropi u zadnje dve decnije i po tom osnovu su svakako Spanija i Francuska kosarkaskije nacije od nas, jer imaju veci broj i sjajnije medalje.
Isto ko i Hrvati, prate sport iz fotelje, klade se, bavljenje sportom ništa..
Mislim da kao nacija generalno nismo neki sportisti. Premalo ljudi se bavi sportom, rekreacijom, previse je gojaznih i fizicki nespremnih u odnosu na zemlje zapadne Evrope, gde svi voze bicikle ili trce.
Bogami kad sam ziveo u Svabiji tamo bas mnogo ljudi idu negde bajsevima, trce ili idu u teretanu...A vikendom na planinu na hiking....
Ne znam koliko je to merilo, jer ima toliko besmislenih sportova na olimpijskim igrama. Kako mogu da se porede zlato u streljastvu, gde debela Zorana Arunovic od 100 godina i 200kg osvaja zlatnu medalju sa zlatnom medaljom u kosarci, gde treba da savladas Lebrona, Karija, Duranta i ostale....Hrvatska ukupan zbroj medalja sa ljetnih i zimskih olimpijskih igara:
20 zlato
21 serbro
18 bronca
59 ukupno..
Srbija (na zimskim ništa)
9 zlato
8 srebro
12 bronca
29 ukupno..
Srbija i CrnaGora
2 zlato
4 srebro
3 bronca
9 ukupno..
Slovenia ukupan zbroj medalja sa ljetnih i zimskih olimpijskih igara:
14 zlata
18 srebra
23 bronca
55 ukupno..
Bivša Juga ukupan zbroj medalja sa ljetnih i zimskih olimpijskih igara:
26 zlata
32 srebra
29 bronci
87 ukupno..
Puno ih više ima s pivskim stomakom.Bogami kad sam ziveo u Svabiji tamo bas mnogo ljudi idu negde bajsevima, trce ili idu u teretanu...A vikendom na planinu na hiking....
Jes' osvojiš 20 medalja u gađanju glinenih golubova i sportska si nacijaPo meni osnovni kriterijum ocenjivanja sportskih uspeha su Olimpijske igre. Koliko medalja osvojiš toliko si sportska nacija.
Realno s obzirom na veličinu, proporcionalno tome mi, Hrvati, Mađari, Grci.... ne bi trebali na da budemo na mapi...a ljudi su ipak pri ili u vrhu u većini kolektivnih sportova a imaju i dosta pojedinaca u pojedinačnim koji su pri vrhu.Posle potpunog debakla reprezentacija u 2 najpopularnija sporta u Srbija, zapitajmo se- Da li smo mi Srbi sportska nacija?
Da bi neko bio 'sportska nacija', da li je dovoljno da narod gleda vaterpolo 4 dana u godini, a onda lupa kako smo mi sila u vaterpolu, i kako je vaterpolo deo nase kulture?
Da li Srbi uopste i znaju sta znaci biti sportska nacija?
Не постоје спортске нације, то су будаласте флоскуле. Постоје успјешније или неуспјешније земље у појединим спортовима или више спортова.Не постоје спортске нације, то су будаласте флоскуле. Зависно колико ће нека нација улагати у поједине спортове, колико ће анимирати младеж да се бави биће успјешније или мањер успјешне.
Sta je to kriketEvo, kakvi su Srbi u kriketu, u drugom najbitnijem i najmasovnijem sportu na svetu?
Aj sada provalite kako u evropskoj kosarci ima vise para nego u kriketu.![]()