Simo Dubajić
Ističe se
- Poruka
- 2.927
Samo tvojoj kućnoj istoriji je nepoznato.Nepoznato je ISTORIJI.
Čak je i Hrvata bilo solunskih dobrovoljaca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo tvojoj kućnoj istoriji je nepoznato.Nepoznato je ISTORIJI.
U pravu si.Pametnije je spavati.vreme je da odemo sa teme
puna je lazova i internet pametnjakovica i junaka.
tenkre verujem da nije losa persona, ali tu odbojnost prema rep srpskoj mozda ima zbog onog nesoja koji pomaze ovom rezimu izdjanickom i kriminalnom ovde pa se dovode u autobusima ovamo na mitinge na glasanje kao u stocnim vagonima da prostis...
opet ja bog dela prodanih nesretnika ne mogu da krivim citav narod jer veceg srpstva nema od rep srpske
problem je sto je sbrija navikla na izdaju na potkupljivost na prodaju jer je vodi idalje titoisticki sistem
dok se ne skinemo psolednjeg mejdu nama koji misli da je tito bio dobar covjek nama nece biti dobro
ajmo sa teme, tamo gde dodje kezual da prica o ratu da glumata toboz patriotu a nije ni prsimrdeo ratistima meni se prikaki da prostis...
svako dobro sestro srpkinjo i nadajmo se da ce studenti i narod u sbriji sto pre donijeti rpavu slobodu i isitnu
MILOSEVIC RADIKALI su evc jednom prodali krajinu i deo rep srpske, isto takoce i sve ostalo sto je na planu i programu srpskih dusmana...
tacno , idemo , laku noc.U pravu si.Pametnije je spavati.
Laku noc!
Kad odemo mi glupi,valjda ce ovi pametni da se razmasu.![]()
Poznati ste od Vlatka Vukovića po "hrabrosti".Samo tvojoj kućnoj istoriji je nepoznato.
Čak je i Hrvata bilo solunskih dobrovoljaca.
Šajkača, inače, je najgluplja i najružnija narodna kapa na svetu.
Ja sam naveo iznad da je "taj moj" imao više poznanika koji su poginuli u vaše ime.Za razliku od vas Beograđana koji niste ostali bez ničeg.
Što bi se ti i piso ko Srbin kad nisi.Ja ne želim ni ritualno da upišem "Srbin" ispod svog imena koje takođe mrzim.
Nikada se nisam osećao blisko ovoj dolini suza.
Šajkača, inače, je najgluplja i najružnija narodna kapa na svetu.
Jer nemam gde drugde da se upišem. Osuđen sam na korene.Što bi se ti i piso ko Srbin kad nisi.
Bla,bla,bla što pobježe s Kosova 1999?Poznati ste od Vlatka Vukovića po "hrabrosti".
Bio sam klinac.Bla,bla,bla što pobježe s Kosova 1999?
Dok iz tebe kipi znanje.Beogradska škola bre.Bio sam klinac.
To tvoje "bla bla bla" ukazuje samo na to da vrednuješ neznanje.
Zašto ste potpisali Erdutski sporazum, junaci?Dok iz tebe kipi znanje.Beogradska škola bre.
Da ne prođu ko ostatak Krajine.Zašto ste potpisali Erdutski sporazum, junaci?
Podanički mentalitet iz Preka je doveo do toga da ZAPADNOG AGENTA Milorada Dodika koji je došao na vlast TENKOVIMA IFORA drže na vlasti do dan danasto se pravnim recnikom zove rezervat gde je zrikavi dodara kapo
Pa ti otvoreno kažeš da ste ne samo priznali Hrvatsku nego i sebe kao PORAŽENOG AGRESORADa ne prođu ko ostatak Krajine.
Da ne navodim?Poznato je da bi vi iz Beograda došli pomoć.
on to u junačko pesničkom zanosuĐedovi veliš? Otkad su u Beogradu kaže đedovi?
da ali prvo je zbriso kad se zapucalo u sarajevu a nije ni cuo pucanj vec mu preneli da je pocelo...ko sima.Podanički mentalitet iz Preka je doveo do toga da ZAPADNOG AGENTA Milorada Dodika koji je došao na vlast TENKOVIMA IFORA drže na vlasti do dan danas
Još je i rekao OVO NIJE MOJ RAT lolda ali prvo je zbriso kad se zapucalo u sarajevu a nije ni cuo pucanj vec mu preneli da je pocelo...ko sima.
Dugo se ne govori jer se jezik promenio. Starije generacije, posebno tada, su govorile. Isto tako ste i vi molili kralja Milana da vas primi "U REDOVE SRBIJANSKE"Đedovi veliš? Otkad su u Beogradu kaže đedovi?
Trebali smo Hrvatsku priznat još 91 i odjebat vas iz Beograda,bolje bi prošli.Pa ti otvoreno kažeš da ste ne samo priznali Hrvatsku nego i sebe kao PORAŽENOG AGRESORA
Da ne navodim?
cek bre kako ti iz kroacije a sad iz srpske da sredjujes po beogradu a rat nije ni zavrsen..pa zar ti ćaća i đed nisu naucili da moras prvo sacekati kraj, pa onda suditiTrebali smo Hrvatsku priznat još 91 i odjebat vas iz Beograda,bolje bi prošli.
milose ti si?Vučiću, zateži!
E to je projekcija.Poznata beogradska divizija,za bElu tehniku.
pazi ti samo već na kvalifikacijama pa mućajukada bude druze simo takva situacija, pardon druze ajrone ili vec koju si kapu meto...pa kad pobegnem, onda cemo temu o tome
do tad imamo simu prefekta nacelnika iz prefekture banja luka, da okajava ovde grehe jer mu nigde drugde sluzba to ne dozvoljava![]()