Da li su Srbi kukavice?

to ***** , milosevic, je isti deo sistema kao i smrdikali tada. koji kad su se sa seseljom uemsali i preuzeli rukovodstvo krajine tj namecanjem amrticevih kauboja prazilukovica su udarili ekser u sanduk srpskoj krajini

isto gofno kao i sadasnji rpedstavnici rezima koji siftarima sve dadose... u ta gofna smatram i one koj ise nazivaju toboz zutim banditima... sve je to isti sistem...

a ti si obican internet plagijator i neko ko video rata nije pogotovo ne tog u bosni ili kajini kao ni neko od tvojih najblizih

ali si zato ''prvoborac '' jagnjece krstine brigade...da poput smrdikala nazivas toboz protivnike, ustasama sorosevcima...

video si rata iskljucivo po netu i snimcima, ok i ramba si odgledao
Milošević, doduše, nije rekao laž na tom snimku.

Malo nešto 4.8.na Dinari.
Najžešće su borbe bile na Baniji svi pravci,i u Lici Velebit,Teslingrad i prevoj kod Korenice.
Gubitci HV na Baniji preko 100 poginulih i preko 400 ranjenih.
U Lici 52 poginula i preko 200 ranjenih.
Ukupni gubitci HV su bili 244 poginula i 1430 ranjenih za 5 dana oluje.
U prvom svetskom ratu su treći poziv Timočke divizije i poslednja odbrana iz Pirota i Bele Palanke na Draganovom Vrhu za par sati pobili bar 10 puta više od toga Bugara iz Prve sofijske divizije. Tamo još ima izreke: ne dao ti Bog ni samo da vidiš Draganov Vr’, a kamo li da gledaš (budeš u toj situaciji) - godinama posle se tamo nije terala stoka na ispašu zbog straha da krave i ovce ne daju krvavo mleko zbog ‘prokletstva’ izginulih…

Netačno. To nije solidarnost nego udruživanje zarad spasavanja. Solidarnost je kad žrtvuješ neki svoj komfor jer je neko tebi blizak stradao zbog nepravde.
Mnogi ljudi nesreću vide tek kad bukvalno njima dođe na vrata. Da li treba nadstrešnica svom od nas da ubije člana porodice, da bismo se ujedinili.
Izvini, šta bi onda bila solidarnost? A friend in need is friend indeed, u dobru je lako dobar biti…

Ne kunem se ja ni u koga...mislim da si pogresno protumacio moj termin "Krajisnik".
Govorila sam konkretno o osobi iz Bosanske Krajine...Grahovo,Drvar,Glamoc...
:heart: :heart: :heart:
to su DINAROIDI i sasvim druga prica! to su ljudeskare!

majcin otac je iz kazanaca.. selo kraj grahova... sve znam

Oni se takodje nazivaju Krajisnici.
ali je tam bila oko srpske krjaine... a ovo spada u rep srpsku

I mnogo su propatili,a na kraju jesu izdati ili prodati.
da izdati su U SKLOPU SA SRPSKOM KRAJINOM , jer uvodjenejm sankcijama vama od strane srbije 1994 u avgustu beograd je dogovoriokraj rata i dejton i unapred se odrekao srpske krajine ali i GRAHOVA GLAMOCA...

beograd je uveo snakcije rep srpskoj jel mozes verovati u to ?
ti i ja smo to tamo osetili.
ja ih proklinjem i danas zbog toga
to je bila izdaja a pna i danas traje, jer je to isti sistem

tim snakcijama su karadzica okrenuli tudjmanu da se dogovara oko nafte i tada je dogovoreno da se vojska rep srpske ne mjesa u skobe hv i srpske krajine ali je uz njih pao i ovaj deo, glamovc, grahovo drvar i nsimo dobili naredbu da idemo tamo da dejstvujemo makar svi izginuli ako treba...

sve su to banditi iz beograda milosevic i njegov seselj zamutili i spremili sa zapadom jer su iydajnici

vidis i sama milosevica kako je gnusno pljuvao po srpskoj krajini koju ej iydao beograd i srbija, ali upamti niej izdao narod ovde no sistem koji vlada i danas

e taj narod se kanjda dozvao pameti jer uskoro sve prodadosmo !

U prvom svetskom ratu su treći poziv Timočke divizije i poslednja odbrana iz Pirota i Bele Palanke na Draganovom Vrhu za par sati pobili oko 10 puta više od toga Bugara iz Prve sofijske divizije. Tamo još ima izreke: ne dao ti Bog ni samo da vidiš Draganov Vr’, a kamo li da gledaš (budeš u toj situaciji) - godinama posle se tamo nije terala stoka na ispašu zbog straha da krave i ovce ne daju krvavo mleko zbog ‘prokletstva’ izginulih…
Nije usporedivo s 1.svj.ratom i Bugarima.
Mi u RSK jednostavno nismo mogli s 30 000 ljudi zadržat 180 000 Hrvata na fronti dugačkoj 680km.Omjer je bio 6:1 u njihovu korist.

Netačno. To nije solidarnost nego udruživanje zarad spasavanja. Solidarnost je kad žrtvuješ neki svoj komfor jer je neko tebi blizak stradao zbog nepravde.
Mnogi ljudi nesreću vide tek kad bukvalno njima dođe na vrata. Da li treba nadstrešnica svom od nas da ubije člana porodice, da bismo se ujedinili.
O tome i pricam.Mnogi su zrtvovali svoj komfor i primili izbjegla lica na primer,a nisu morali.
Nije to bilo nikakvo udruzivanje radi spasavanja,jer oni sami nisu bili ugrozeni, iako je,naravno,bilo i toga.
Uglavnom,u ratnim uslovima je bila i vise solidarnosti,i vise zrtvovanje za drugog i vise druzenja...
Kao da u nepovoljnim uslovima budu izrazenije i dobre i lose stvari.

Mi u RSK jednostavno nismo mogli s 30 000 ljudi zadržat 180 000 Hrvata na fronti dugačkoj 680km.Omjer je bio 6:1 u njihovu korist.
Simo, 180,000 je sveukupno mobilisano. Malo toga je bilo u ratnoj ulozi. Kao drugo, poenta koju je Slobošević hteo precizirati jeste da se niste borili za Knin ni blizu toga kako su se Hrvati borili za Vukovar. Niste se ni potrudili, spakovali ste se. Rekao je lepo - ko neće da brani svoje nek ne očekuje da ga brane drugi.

Razlog zašto ste preživelu u toj vašoj agresiji u koju ste uvuklu Srbiju jeste zato što je UN konstantno pravila tampon zonice i držala vas na okupu radi "konstruktivnog dijaloga". Vaš Ćacilend je propao bez borbe de fakto pošto je u celoj operaciji Oluja stradalo 500 vojnika RSK. Ta operacija je de fakto trajala tri dana pre bežanije. Još ste bežali i pre nego što su ustaše uopšte ušetale, te ste okrivili Tuđmana za nekakav genocid koji se uopšte nije dogodio.

tis vodio i balkanske ratove? kolko si star fotije, skoro vek i po?
Takođe je rekao "mi u RSK" a RSK je imala 350,000 ljudi ako računamo koliko je pobeglo kukavički u Srbiju, a pola toga su bili odrasli muškarci, većina kojih je bila spremna za mobilizaciju. Ništa od toga, vojska od 30,000 ljudi jer su mislili da će CROFOR da ih zauvek brani.

Milošević, doduše, nije rekao laž na tom snimku.
jeste rekao, nemoj lagati

pod jedan , slagao je da je ramatrao da bi posla vojsku u pomoc.
prvo to je nemoguce s obzirom na uvodjenje sankcija rep srpskoj od strane srbije u avgustu 1994 kada je zarad oebcanja holbruka i zapada o skidanju spolnjeg zida sankcija to ucinio.
tada je SAHRNAIO REP SRPSKU KRAJINU . vec tada se dogovori odejton i rat privodio kraju. vec tada su crtane granice koej su usledile po dejtonu.

tim uvodjenjem sankcija rep srpkoj MILOSEVIC JE SAHRNAIO SRPSKU KRAJINU . znamo da je rep srpsku pokretalo finansiranje iz srbije, nafta, hrana, svaki dinar kojim su isplacivane plate oficirima penzije islo je odavde...
uvodjenjem sankcija vise niej isao ni litar nafte niti hrana.

dakle karadzic je moro da se okrene tudjmanu i zagrebu radi dobijanja nafte. dil je dogovoren, da se vojska rep srpske ne mjesa u eventualne sukobe hv i vojske srpske krajine....
tako je i bilo...

tako dam ilsoeviceve price kako je toboz ozbiljn orazmatrao moguvnost slanja vojske srj je promucaj pa prospi

idajnicki sistem i kopiladija

meni bi bilo ispod casti da mu kazem pa sto nis dao zivot nego si zdimio jer je nesuvislo....ali nekad na nesuvisli komentar moras i sam biti ljigav kao on
Ljuti krajišnici su pre svega ljuti na sebe. Tako iskompleksirani su bežali i otvarali kafiće i ćevabdžinice po BG pa ih je Arkan vraćao u gepeku na front.
Ista stvar važi za Bosance.

Case en point:

Takođe je rekao "mi u RSK" a RSK je imala 350,000 ljudi ako računamo koliko je pobeglo kukavički u Srbiju, a pola toga su bili odrasli muškarci, većina kojih je bila spremna za mobilizaciju. Ništa od toga, vojska od 30,000 ljudi jer su mislili da će CROFOR da ih zauvek brani.
RSK ono što je obuhvaćeno olujom je imala 250 000 stanovnika,a čitava RSK od Knina do Vukovara oko 400 000.

Ljuti krajišnici su pre svega ljuti na sebe. Tako iskompleksirani su bežali i otvarali kafiće i ćevabdžinice po BG pa ih je Arkan vraćao u gepeku na front.
Ista stvar važi za Bosance.

Case en point:
ali to je normalno, izgubis da kazem rat i imas frustraciju, meni je to nekako i ljudski...ono sto je neljudsko u prici je sto su iz bg i sumadije slali decu da ginu za njihove kucerine dok su se oni ovde kurcili, jurili nocima kolima po bg sa zastavama mnogi cak i pucali kao da su u njinim pripizdinama.

takodje je neljudski iz safe housa banjaluke kao dezerter pricati bajke o rezimu u srbiji, intimno zeleci da i komsiji iz centralne srbije crkne krava kao sto su njemu sve pocrkale.

vi ste od 1993 stavljeni u raspadanje. namestanjem martica kome praziluk viri iz guice pocinej raksol i kaubojstina...
deo njih iz krajine je bio dobar pre toga u borbama oko koridora 1992 u posavini a potom i 1995 jedan mali deo njih kod ilijasa oko poslednjeg alijinog pokusaja deblokade sarajeva...

ali to je deo vojske rep srpske krajine

nisu za porediti sa republikom srpskom, ni po cemu.

vojska rep srpske ne bi utekla taman bilo ustasa 100 puta vise.

jer rep srpska je najvece srpstvo na ovim prostorima

srpsku krjainu je niz vodu pustio sistem izdjanicki u beogradu koji i dan danas vlada srbijom, a te price o poziciji i opoziciji su obicna mantra. sve je to jedan sistem koji je evo i kosovo doveo do toga da su sve briselom predali u siftarske ruke ...

ne moze se porediti rep srpska krajinasa rep srpskom. prosto ne moze.

RSK ono što je obuhvaćeno olujom je imala 250 000 stanovnika,a čitava RSK od Knina do Vukovara oko 400 000.
Pa hvala ti što si pojačao moj argument. Bilo vas je do jaja dovoljno da se branite, ali niste imali hrabrosti.

Alo ljuti krajišnici.

Vi ste potpisali Erdutski sporazum.
Vaš Goran Hadžić koji je zbog svog idiotizma završio u Den Haag je to potpisao.

Možda moram da vas podsećam?

1749596163595.png

Evo spomen ploče, ako niste slepi.

Alo, Krajišnici. Pa vi ste kapitulirali Podunavlje. Dali ste ga Hrvatskoj i izvinili se, tražili oprost. Alo. Pa vi ste se predali UNTAESu i dali oružje ili HV ili VJ. Koga li vi zezate?

VI STE SE PREDALI I TO NA PAPIRU. PRIZNALI STE HRVATSKU.

KAKVA HRABROST KAKVI BAKRAČI

Strana koja se BRANI ima pravo na OSVETU, strana koja se FORMALNO PREDA nema pravo NINAŠTA.

O tome i pricam.Mnogi su zrtvovali svoj komfor i primili izbjegla lica na primer,a nisu morali.
Nije to bilo nikakvo udruzivanje radi spasavanja,jer oni sami nisu bili ugrozeni, iako je,naravno,bilo i toga.
Uglavnom,u ratnim uslovima je bila i vise solidarnosti,i vise zrtvovanje za drugog i vise druzenja...
Kao da u nepovoljnim uslovima budu izrazenije i dobre i lose stvari.
Ne treba da dođe dotle da izdajnik proda i uništi celu zemlju da bismo se svi solidsrisali.

Nije problem procenat-dva pokradenih glasova, nego što je skoro pola naroda podmitljiva prodana sitna duša. Neće zatrovati njegovu njivu i boli ga uvo za susede.

Prodaješ glas ludaku i njegovoj kriminalnoj sviti kako bi nastavio sa pljačkanjem tvoje zemlje i tvoje dece.

ali to je normalno, izgubis da kazem rat i imas frustraciju, meni je to nekako i ljudski...ono sto je neljudsko u prici je sto su iz bg i sumadije slali decu da ginu za njihove kucerine dok su se oni ovde kurcili, jurili nocima kolima po bg sa zastavama mnogi cak i pucali kao da su u njinim pripizdinama.

takodje je neljudski iz safe housa banjaluke kao dezerter pricati bajke o rezimu u srbiji, intimno zeleci da i komsiji iz centralne srbije crkne krava kao sto su njemu sve pocrkale.
Jedan od mojih je radio u fondu Kapetan Dragan krajem 90ih. Rekao je lepo u lice krajiškoj budali, te ću ponoviti.

Upamti ti što vređaš beogradske klince koji se protive ovom kriminalu i diktaturi: DECA BEOGRADSKA SU GINULA ZA VAS. Mnogi od mojih prijatelja su POGINULI U HRVATSKOJ boreći se u VAŠE IME.

Back