Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 270.778
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa istorija je protiv tebe, ne razumemMogao si onako pesnicki da odes i u Bronzano doba.
Ovih dana gledamo u Kaliforniji sukobe tamosnjih stanovnika sa policijom. Oni se tuku, spaljuju im kola, sjebali su im LRAD, idu hrabro i srcano do kraja. I ne samo tamo, vec i u raznim drzavama gde su se odrzavali protesti, protestanti su pokazivali mnogo vecu dozu hrabrosti nego Srbi. Misljenja sam da bi oni Meksikanci iz Kalifornije unistili cacije u roku od 15min.
Kako je doslo do toga da narod koji se busa u grudi svojojm prosloscu, tradicijom, Obilicem, Karadjordjem, Soluncima i ostalima kuka i zove policiju kada na njih krenu 3 SNS batinasa, a protestanata ima 200 u tom momentu? Kako je moguce da se srpski narod postao tako plasljiv?
Metodom kuvane žabe.Ovih dana gledamo u Kaliforniji sukobe tamosnjih stanovnika sa policijom. Oni se tuku, spaljuju im kola, sjebali su im LRAD, idu hrabro i srcano do kraja. I ne samo tamo, vec i u raznim drzavama gde su se odrzavali protesti, protestanti su pokazivali mnogo vecu dozu hrabrosti nego Srbi. Misljenja sam da bi oni Meksikanci iz Kalifornije unistili cacije u roku od 15min.
Kako je doslo do toga da narod koji se busa u grudi svojojm prosloscu, tradicijom, Obilicem, Karadjordjem, Soluncima i ostalima kuka i zove policiju kada na njih krenu 3 SNS batinasa, a protestanata ima 200 u tom momentu? Kako je moguce da se srpski narod postao tako plasljiv?
. . . . , inace, koliko puta ti je, fascikla ispadala.!?Kada sam pre 10tak god hodala gradom Briselom, obučena fino, komptetić, male štiklice, ništa previše, za jedno veče me je njih 4 startovalo. Pade mi fascikla jedan odmah podigao, smeška se pita da sednemo negde, jedan u hotelu, još dvojica dobacivali iz kafića.. tad sam razmišljala jbt ovi naši se prave frajeri ali kad treba nigde ih nema, u grupi su jaki ali kad su sami ..
Dobro, malko preterujem, ali naši muški jesu povučeni kad nisu u grupi.
Jel to tema?![]()

Par puta, svaki put kad mi u susret ide zgodan frajer. . . . , inace, koliko puta ti je, fascikla ispadala.!?![]()
. . . , gde planiras da hodas ovih dana,? ako treba, da, pomognem sa tom fasciklom.!?Kada sam pre 10tak god hodala gradom Briselom, obučena fino, komptetić, male štiklice, ništa previše, za jedno veče me je njih 4 startovalo. Pade mi fascikla jedan odmah podigao, smeška se pita da sednemo negde, jedan u hotelu, još dvojica dobacivali iz kafića.. tad sam razmišljala jbt ovi naši se prave frajeri ali kad treba nigde ih nema, u grupi su jaki ali kad su sami ..
Jel to tema?![]()

Ne lupajKada sam pre 10tak god hodala gradom Briselom, obučena fino, komptetić, male štiklice, ništa previše, za jedno veče me je njih 4 startovalo. Pade mi fascikla jedan odmah podigao, smeška se pita da sednemo negde, jedan u hotelu, još dvojica dobacivali iz kafića.. tad sam razmišljala jbt ovi naši se prave frajeri ali kad treba nigde ih nema, u grupi su jaki ali kad su sami ..
Jel to tema?![]()

Bome, nosim teške fascikle, sad već više kila. . . , gde planiras da hodas ovih dana,? ako treba, da, pomognem sa tom fasciklom.!?
Uopšte ne lupam poštovani TenkreNe lupaj![]()
Ma bre... Radim trenutno sa Belgijancima i Belgijankama. Posećivali smo se međusobno (deo smo iste kompanije). Ljudi su prijatni, ali prilično distancirani i jedni od drugih, ali i od svih svih nas ostalih (Kompanija posluje u više zemalja sveta)Uopšte ne lupam poštovani Tenkre![]()
Pa to i jeste tema. Vidi naslovAjde da ne zamajavam više ovu ozbiljnu temu o hrabrosti naših junaka![]()
Ti pitaj Belgijanku da ti izvadi ključ iz džepaMa bre... Radim trenutno sa Belgijancima i Belgijankama. Posećivali smo se međusobno (deo smo iste kompanije). Ljudi su prijatni, ali prilično distancirani i jedni od drugih, ali i od svih svih nas ostalih (Kompanija posluje u više zemalja sveta)

To su neki biznismani.. možda severno deo brisela one zgradurine??Ma bre... Radim trenutno sa Belgijancima i Belgijankama. Posećivali smo se međusobno (deo smo iste kompanije). Ljudi su prijatni, ali prilično distancirani i jedni od drugih, ali i od svih svih nas ostalih (Kompanija posluje u više zemalja sveta)
PSŽŽŽŽŽŽŽŽŽIli u parizu čisto huliganstvo.
A, tu si naletela na Belgijance poljskog, brazilskog i alžirskog poreklaTo su neki biznismani.. možda severno deo brisela one zgradurine??
Viš kad dođeš kod centra.. prijatni i opušteni.

Ne nego će opet da prihvate zapadnjačke i postanu Rusija za vreme Kelvina, pardon ova puta bi ih podelili na 150 delova.Ruski narod je vecito okupiran, i ne sme da pisne od te bande tamo na vlasti.