Да ли су "невладине организације" расистичке?

Да ли су "невладине организације" расистичке?

• Да

• Не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
LPhoklica Original postavio Parsifal
Значи сви они који пљују по улици и препродају ракију, јесу националисти?

ne znam sta da ti kazem.. ja kad budem upoznala jednog duhovno i svetovno prosvecenog nacionalistu, ja cu da ti se javim......
Мислиш када будеш упознала некога чије је духовно и световно просвећење најмање твог нивоа? Некога ко иде у позориште како би био виђен и забележен, иако не разуме шта се на позорници дешава. Неко ко слуша музику коју не схвата, ал с обзиром да је "напредан" свет слуша...

Описао је све то Нушић још давних дана.

Иначе, ја посећујем како антисрпске тако и националистичке форуме, па ако је ово антисрпски форум са "духовно и световно просвећеним дискутантима", прочитај било који пост са националистичког форума www.vidovdan.org па ће ти разлика у просвећености бити јасна.

Мислиш када будеш упознала некога чије је духовно и световно просвећење најмање твог нивоа? Некога ко иде у позориште како би био виђен и забележен, иако не разуме шта се на позорници дешава. Неко ко слуша музику коју не схвата, ал с обзиром да је "напредан" свет слуша...

Описао је све то Нушић још давних дана.

Иначе, ја посећујем како антисрпске тако и националистичке форуме, па ако је ово антисрпски форум са "духовно и световно просвећеним дискутантима", прочитај било који пост са националистичког форума www.vidovdan.org па ће ти разлика у просвећености бити јасна.
Zasto mislis da on/ona ide u pozoriste da bi bila vidjena? Zasto mislis da nista ne razume?
Obicno se takvim argumentima, koje ti koristis, sluze oni koji su zaista duhonve nule.

све је то повезано.
нпр. брижит бардо, активни борац за права животиња, активно подржава и жан-мари лепена, француског ултранационалисту.

A Udruženje skejtera Srbije podržava upotrebu samo Elanovih skejtova pa ne samo da je rasističko i šovinističko nego je i lobističko.
Idi bre.

neverujuidole
Zasto mislis da on/ona ide u pozoriste da bi bila vidjena? Zasto mislis da nista ne razume?
Obicno se takvim argumentima, koje ti koristis, sluze oni koji su zaista duhonve nule.
Зато што су њој - па и теби, размишљања, став и речник који користите у дискусијама, на том нивоу.

Back