Da li su muškarci kukavice ?

Ne. Baš obrnuto. To bi trebalo da bude samo tvoj problem. Ali ti očigledno tu svoju frustraciju uvaljuješ svima ostalima.

Ti di zaboravio kojim podlom se bavim i šta sam kroz godine već sve vidjela i čula

To sto se tebi ne dopada nije uopšte moj problem a i koliko se sjećam nikad te nisam prozivala te smatram tvoj komentar čak vredan brisanja ali bi ti to nahranilo pogrešan vid pa ću ostaviti neka stoji

I sad bilo bi lepo da nešto konstruktivno napises na ovu temu ako nećeš odje ima na kulinarstvu tikvice

Primetio sam da ti imaš prilično stabilno uverenje da žene nisu inicijatori razvoda.

A bar pola razvoda za koje ja znam inicirale su upravo žene.

Možda je kod vas drugačije? :)

Istina je da stvarno nemam nijednu žensku osobu niti u familiji niti u društvu koja je prva podnela za razvod braka

Imam ih koje su istavljene jer se muž odljutio od njih a zaljubio u drugu

Ti di zaboravio kojim podlom se bavim i šta sam kroz godine već sve vidjela i čula

To sto se tebi ne dopada nije uopšte moj problem a i koliko se sjećam nikad te nisam prozivala te smatram tvoj komentar čak vredan brisanja ali bi ti to nahranilo pogrešan vid pa ću ostaviti neka stoji

I sad bilo bi lepo da nešto konstruktivno napises na ovu temu ako nećeš odje ima na kulinarstvu tikvice

Конструктивно ?

То је нека шифра ...'да ти се иде низ длаку' ?

Nisu muškarci kukavice, no su žene predatori.
Da ne upotrebimo reč lešinari

Мушкарци данашњице 'напуштају' ћене које су терминално болесне само да би удовољиле жени која их саветује

' немој да престајеш са животом иди дање'

Ето

Мукшарци и тада неваљају ..асамо слушају шта им се каже

Конструктивно ?

То је нека шифра ...'да ти се иде низ длаку' ?

Bored Cat GIF

Ma jasno, ti šta si viđela i čula, to nije niko! Pogotovo od one tvoje drugarice ne znam kako se ono zove. Verovatno je ona izvor tih silnih nebuloznih informacija.
Konstruktivno, na ovakve gluposti, kao što i sama vidiš, nema šta da se kaže.

To je tačno ali ima još jedna važna činjenica - muškarci koji nisu stvoreni za dug i zajednicki put
Nikakve tu nema suštinske razlike između žena i muškaraca.

I kod jednih i kod drugih važe neka pravila, koja se čak i menjaju tokom života kako čovek odrasta.

Nekada dve mlade OSOBE odrastaju lepo i zajedno u braku, a nekada ne. I redak je slučaj da je sve med i mleko sa jedne strane, a da je druga pokvarena do kosti. To su medalje sa dve strane.

I kod muskaraca i kod zena.
Veze, brakovi pucaju ko kokice...Iz dosade, zbog para, zbog trenutnih problema, situacija. Rekla bih da su ređi oni koji ostaju sa partnerom bez obzira na pol nego oni što ne ostaju. A i ti što ostanu da li to rade iz ljubavi ili "na silu" zato što je tako u redu...
Naravno mislim tu na neke srednje godine ne na 65+. U tim godinama mislim da većina ostaje sa svojim partnerom.

Nikakve tu nema suštinske razlike između žena i muškaraca.

I kod jednih i kod drugih važe neka pravila, koja se čak i menjaju tokom života kako čovek odrasta.

Nekada dve mlade OSOBE odrastaju lepo i zajedno u braku, a nekada ne. I redak je slučaj da je sve med i mleko sa jedne strane, a da je druga pokvarena do kosti. To su obično medalje sa dve strane.
Ono što studija ustvari kaže je da se nasledstvo stiče jedino u statusu supružnika.

I kod muskaraca i kod zena.
Veze, brakovi pucaju ko kokice...Iz dosade, zbog para, zbog trenutnih problema, situacija. Rekla bih da su ređi oni koji ostaju sa partnerom bez obzira na pol nego oni što ne ostaju. A i ti što ostanu da li to rade iz ljubavi ili "na silu" zato što je tako u redu...
Naravno mislim tu na neke srednje godine ne na 65+. U tim godinama mislim da većina ostaje sa svojim partnerom.
Kad svu imovinu ionako prepišu na decu.

Back