Da li su muškarci kukavice ?

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.478
Studija Univerziteta u Vašingtonu je pokazala:U slučaju neizlečive bolesti, muškarac napušta partnerku u 21% slučajeva.

U slučaju muškaraca kao pacijenata: samo 3% žena se razvodi.

Kad ovako nešto pročitate šta vam prodje kroz glavu ?

Studija Univerziteta u Vašingtonu je pokazala:U slučaju neizlečive bolesti, muškarac napušta partnerku u 21% slučajeva.

Nisi smela da otvoriš temu na Muškarcima nego si se sakrila ovde među seniore?

Meni svaki put prođe kroz glavu, kada vidim šta ti pišeš, da ili imaš neke žešće komplekse, ili neke traume ili potičeš iz neke žešće devijantne porodice. Ne znam kako te drugo opisati.

...илиииии материјално стање ненапуштених мужева ....

Rizik od razdvajanja se povećava u slučaju bolesti

Nedavna evropska dugoročna studija na preko 25.000 heteroseksualnih parova ispitala je upravo to. Rezultat je otrežnjujući: ako se žena razboli, verovatnoća razdvajanja je znatno veća nego ako to utiče na muškarca. U stvari, rizik od raspada braka je sedam puta veći ako je supruga ozbiljno bolesna.

Studija, objavljena u Journal of Marriage and Famili, pratila je parove starije od 18 godina. Učesnici su bili stariji od 50 godina, odnosno u fazi života u kojoj su bolesti statistički češće. Pokazalo se da čim su žene patile od zdravstvenih problema - bilo fizičkih, psihičkih ili u svakodnevnom životu - verovatnoća rastave se merljivo povećava. Ovo posebno važi za parove između 50 i 64 godine. Nasuprot tome, brak je znatno češće ostao stabilan kada se muž razboli.

Ova statistika je već podržana prethodnim istraživanjima. Studije iz 2009. godine već pokazuju da su 21 odsto žena sa ozbiljnim oboljenjima poput raka ili multiple skleroze napustili partneri. Ako je čovek bio pogođen, bilo je samo tri odsto. Slična je situacija i sa mentalnim bolestima kao što je depresija.

Meni svaki put prođe kroz glavu, kada vidim šta ti pišeš, da ili imaš neke žešće komplekse, ili neke traume ili potičeš iz neke žešće devijantne porodice. Ne znam kako te drugo opisati.

... друштво ....несамо у србији поприлично одступа од иделаа..њени постови су милсим отрежњујући ...мада дапоновим ...прављени на малом узорку

Постоје далеко статистички првереније намером гајене аномаличности са тенденцијом уласка у мејн стрим

УСА например гура идеју 'сви ћемо умрети' ...што је подпуно тачно

.....и 'изводи'..'закључује' ....следствено ... 'хајде да смањимо трошкове живота'.. 'например лечења'

Back