LazaB
Iskusan
- Poruka
- 6.583
Kao sto je veliki Tajsonov trener jednom rekao , ako ne osecas strah ili lazes ili si lud , da li su mnogi "macho" likovi koji tripuju "ja se ne plasim nicega ovo ono" ustvari najvece kukavice , glupi ili ludi ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali opet poricanje da postoji strah je tu , svaka cast za mehanizam ali ako porice da ima strah onda....ne mora da znači, nekad je to samo mehanizam borbe sa strahom
šta onda? onda je lažov (mada postoje i stvarno neustrašivi) ali ne mora da znači da je kukavicaAli opet poricanje da postoji strah je tu , svaka cast za mehanizam ali ako porice da ima strah onda....
Ako je lqazov onda je automatski kukavica , jedino lud ne oseca strah.šta onda? onda je lažov (mada postoje i stvarno neustrašivi) ali ne mora da znači da je kukavica
Kada vidis samog tipa a iskezi zube na uvredu,bezi od njega,a ako je u pratnji sa njih vise,kada ga nadjes samog,zasjrguci zubima ima da se upisa.Kao sto je veliki Tajsonov trener jednom rekao , ako ne osecas strah ili lazes ili si lud , da li su mnogi "macho" likovi koji tripuju "ja se ne plasim nicega ovo ono" ustvari najvece kukavice , glupi ili ludi ?
Da.Kao sto je veliki Tajsonov trener jednom rekao , ako ne osecas strah ili lazes ili si lud , da li su mnogi "macho" likovi koji tripuju "ja se ne plasim nicega ovo ono" ustvari najvece kukavice , glupi ili ludi ?
Jednostavno, nisu realni. Ili lažu zbog dojma, ili nisu svjesni... je li to ludost ili ne znam... ..Kao sto je veliki Tajsonov trener jednom rekao , ako ne osecas strah ili lazes ili si lud , da li su mnogi "macho" likovi koji tripuju "ja se ne plasim nicega ovo ono" ustvari najvece kukavice , glupi ili ludi ?
Dzordz R.R.Martin.Samo čovek koji se plaši može da bude hrabar.
Jeste. Samo ne verujem da je njegova originalna misao.Dzordz R.R.Martin.
Ne samo lazu.Kao sto je veliki Tajsonov trener jednom rekao , ako ne osecas strah ili lazes ili si lud , da li su mnogi "macho" likovi koji tripuju "ja se ne plasim nicega ovo ono" ustvari najvece kukavice , glupi ili ludi ?
Nisu. To su glumci. Loši.To su zreli ljudi
Ne osećaš strah nikada?Ako priznam da se bojim zmija taj strah mogu da resim isti dan tako sto cu otici i suociti se s nekim neotrovnim,znaci nije nesto sto moze da se prilepi svakom,nisam znao da se bojim visine pa sam radio na skeli tanjug zgrade i taj strah je eliminisan