Mecenaa
Domaćin
- Poruka
- 3.685
Ciganin aSlažem se to za mentalne ustanove. I sve one koji navijaju za Partizan. To je apsolutno nenormalno.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ciganin aSlažem se to za mentalne ustanove. I sve one koji navijaju za Partizan. To je apsolutno nenormalno.![]()
Ne trebaju cigare i alkohol da se bude nenormalan.Može li neko ko svaki dan svesno uništava svoje telo i organizam odnosno zdravlje, lepotu, snagu biti normalan? Da li trebamo takve da stavljamo u ludnice? Zar nisu takve osobe isto što i samoubice? Ja isto volim da popijem koka kolu koja nije zdrava ali je pijem jedan dan mesečno a ne svaki dan.
Sedi zemunnac ispred zgrade.Zato je najbolje pusiti vutru, al uvece kad se pozavrsavaju sve obaveze...lagani reset
Alkohol i nekako, ali cigare su simptom mentalne zaostalostiMože li neko ko svaki dan svesno uništava svoje telo i organizam odnosno zdravlje, lepotu, snagu biti normalan? Da li trebamo takve da stavljamo u ludnice? Zar nisu takve osobe isto što i samoubice? Ja isto volim da popijem koka kolu koja nije zdrava ali je pijem jedan dan mesečno a ne svaki dan.
Ako pusis izgledas starije, ako mnogo jedes debeo si kao svinja, ako se opijas glup si kao k.... nije stvar u umiranju nego uticaju tih navika na svakodnevni zivot.Doro je ko može da se uzdržava od jela i pića , i da se bavi sportom u krajnje vreme umreće zdraviji od drugih .
Cigarete i alkohol?Može li neko ko svaki dan svesno uništava svoje telo i organizam odnosno zdravlje, lepotu, snagu biti normalan? Da li trebamo takve da stavljamo u ludnice? Zar nisu takve osobe isto što i samoubice? Ja isto volim da popijem koka kolu koja nije zdrava ali je pijem jedan dan mesečno a ne svaki dan.
Ako mnogo jedeš ali kvalitetno onda si kao tigar a ne svinja.Alkohol i nekako, ali cigare su simptom mentalne zaostalosti
Ako pusis izgledas starije, ako mnogo jedes debeo si kao svinja, ako se opijas glup si kao k.... nije stvar u umiranju nego uticaju tih navika na svakodnevni zivot.
podmladih se nacistoCigarete i alkohol?
Pih, pa to je za tinejdzere….
Tigar jede jednom u pet danaAko mnogo jedeš ali kvalitetno onda si kao tigar a ne svinja.
Koliko Joshua i Nganou jedu?Tigar jede jednom u pet dana
i oni sto ne vole male grudi,ludaciSlažem se to za mentalne ustanove. I sve one koji navijaju za Partizan. To je apsolutno nenormalno.![]()
Dobro oni su već u ludnici, tako da je problem rešen.i te zaposlene isto zatvoriti, jer puno rade...
Jel onda treba strpati i sve penzose što glasaju za SNS pošto masovno glasaju za stranku koja im krade penzije i uništava životni standard? Bojim se da onda od njih neće biti mesta za alkose i pušače u ludarama.Može li neko ko svaki dan svesno uništava svoje telo i organizam odnosno zdravlje, lepotu, snagu biti normalan? Da li trebamo takve da stavljamo u ludnice? Zar nisu takve osobe isto što i samoubice? Ja isto volim da popijem koka kolu koja nije zdrava ali je pijem jedan dan mesečno a ne svaki dan.
Odakle tebi ideja da osuđuješ i analiziraš nekoga ko se razlikuje od tebe? I da ih vređaš, usput?Može li neko ko svaki dan svesno uništava svoje telo i organizam odnosno zdravlje, lepotu, snagu biti normalan? Da li trebamo takve da stavljamo u ludnice? Zar nisu takve osobe isto što i samoubice? Ja isto volim da popijem koka kolu koja nije zdrava ali je pijem jedan dan mesečno a ne svaki dan.
Ne mora biti nuzno psihicki bolestan ali dugotrajnim konzumiranjem toga, osoba pocinje da se deformise i duhovno i fizicki, posebno ces vidjeti kod ljudi 40 + kako dobiju neku gorcinu i tezinu na licu od tog nacina zivota.Ako je to prolazna faza onda je to ok ali ako neko decenijama to radi,oboliMože li neko ko svaki dan svesno uništava svoje telo i organizam odnosno zdravlje, lepotu, snagu biti normalan? Da li trebamo takve da stavljamo u ludnice? Zar nisu takve osobe isto što i samoubice? Ja isto volim da popijem koka kolu koja nije zdrava ali je pijem jedan dan mesečno a ne svaki dan.
Такође се слично дешава онима који деценијама иду на посао, већина оболи од разних хроничних болести.Ne mora biti nuzno psihicki bolestan ali dugotrajnim konzumiranjem toga, osoba pocinje da se deformise i duhovno i fizicki, posebno ces vidjeti kod ljudi 40 + kako dobiju neku gorcinu i tezinu na licu od tog nacina zivota.Ako je to prolazna faza onda je to ok ali ako neko decenijama to radi,oboli
Odakle tebi ideja da osuđuješ i analiziraš nekoga ko se razlikuje od tebe? I da ih vređaš, usput?
Ok, prepuštam ga vamaNas'ice. Nas'ice, mogu ja
Molim vas nemojte da budete mnogo strogi prema njemu, ne zna pojma u kakav je LAVinjak upao....
Ne pijem alkohol ali sam pušač. Nisam primetila da sam poružnela al možda sam ja samo umišljena i subjektivnaNe mora biti nuzno psihicki bolestan ali dugotrajnim konzumiranjem toga, osoba pocinje da se deformise i duhovno i fizicki, posebno ces vidjeti kod ljudi 40 + kako dobiju neku gorcinu i tezinu na licu od tog nacina zivota.Ako je to prolazna faza onda je to ok ali ako neko decenijama to radi,oboli
Све радиш погрешно!Ne pijem alkohol ali sam pušač. Nisam primetila da sam poružnela al možda sam ja samo umišljena i subjektivnaObolim samo od zlobe oko sebe.
Cela familija se složila da odvedu malog Nikolu Teslu na kliničko lečenjeObavezno je stavljanje u ludnicu svih onih koji se razlikuju od nasih verovanja i obicaja. To je esencijalno za mentalno i psihicko zdravlje. (i sire)