Da li su ljudi koji puno wremena prowode na forumima/chatu itd ruzniji od "normalnih"

Ima nas raznih na netu,tako da uopste ne razmisljam o fizickom izgledu svog sagovornika,ako razmisljam to znaci da zelim mozda da upoznam tu osobu,ako zelim onda cu je upoznati i tada videti kako izgleda.Svi se mi pitamo kako neko izgleda odavde npr ,cije postove citamo,ali to nam nije od presudnog znacaja (makar meni) dok razmenjujemo misljenja i postove.

Mozda ce ova teza popiti bar malo vode kao odgovor.Svedoci smo svega i svacega u poslednjoj ili vise decenija,razaranja ljudske motivacije,stvaranje bedema oko
vrlina i mana nasih prijatelja i poznanika,poslovnih saradnika itd.Ovo urbano vreme ne dozvoljava smiren i razuman odnos,svi su puni neke negativne energije koju pogresno cirkulisu.Licno nezadovoljstvo prebacuju na druge,guse ih.Dolazimo u situaciju da imamo sve manje pravih iskrenih sagovornika i tu na scenu stupa KRSTA ,jer jednostavno mozes izabrati temu,cak i sagovornika koji ti se nece unositi u lice da bi te ubedio u svoje misljenje.Pa i kad postane davitelj,batalis i odes na drugu temu,ne moras da mu se izvinjavas i pravdas kako zuris negde.

Ne mora da znaci uvjek.Kako onda danasnje fb ribe stalno vise za chatom a nisu ruzne :mrgreen:

Ali slazem se da ruznijim ljudima to moze pomoci da se socijalizuju i da drustvene mreze vide kao rijesenje.Znam puno i lijepih i ruznih ljudi koji su non-stop za netom,djelimicno si u pravu. ;)

Покретач топика је тешки лепотан па што рећи

Palo mi je na pamet nesxto. Da li je iko ikada nasxao owakwu neku wezu izmedju izgleda, i prowodjenja wremena na netu?
Po mom nekom misljenju, imam hipotezu da ako je neko ruzxniji da tje automatski i wisxe prowoditi wremena na netu, jer je waljda lakse nekako biti na netu nego uzwixo. to kao prwa stawka. a druga bi bila
da ruzniji ljudi generalno imaju manje prijatelja, i nisu popularni u drustwu pa nadju internet kao mestu za sotzijalizatziju...
Sxta mislite?

nisu ružniji nego su nemirnijeg duha

drugo pitanje: znam poružne osobe koje plijene šarmom i imaju društvo koje ih obožava

U danasnje vreme ova hipoteza je izgubila sasvim smisao jer je internet postao mas medij....Ali u vreme kada se koristio windows 95 i windows 98 ovo je bilo tacno u 90% slucajeva
Ne bih rekla , u to vreme na forumima i chatovima su bili oni koji su za to imali finansijske mogucnosti, intelektualni kapacitet i bujnu mastu :zcepanje:, sto nije dijametralno suprotno fizickoj lepoti, htedoh reci ne iskljucuje je. Btw istina je da se od predugog sedenja na stolici mogu dobiti hemoroidi , ali oni se ne vede ;).

Back