nijebaš je lepa devojka, rado bi izašao na piće sa njom
![]()
Naravno, slazem se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Naravno, slazem se![]()
![]()
Ne mora da znaci uvjek.Kako onda danasnje fb ribe stalno vise za chatom a nisu ruzne
Ali slazem se da ruznijim ljudima to moze pomoci da se socijalizuju i da drustvene mreze vide kao rijesenje.Znam puno i lijepih i ruznih ljudi koji su non-stop za netom,djelimicno si u pravu.![]()
Palo mi je na pamet nesxto. Da li je iko ikada nasxao owakwu neku wezu izmedju izgleda, i prowodjenja wremena na netu?
Po mom nekom misljenju, imam hipotezu da ako je neko ruzxniji da tje automatski i wisxe prowoditi wremena na netu, jer je waljda lakse nekako biti na netu nego uzwixo. to kao prwa stawka. a druga bi bila
da ruzniji ljudi generalno imaju manje prijatelja, i nisu popularni u drustwu pa nadju internet kao mestu za sotzijalizatziju...
Sxta mislite?
Покретач топика је тешки лепотан па што рећи
Ne bih rekla , u to vreme na forumima i chatovima su bili oni koji su za to imali finansijske mogucnosti, intelektualni kapacitet i bujnu mastuU danasnje vreme ova hipoteza je izgubila sasvim smisao jer je internet postao mas medij....Ali u vreme kada se koristio windows 95 i windows 98 ovo je bilo tacno u 90% slucajeva