Da li su ljubavnice verne?

Kaže privatni detektiv da muškarci češće proveravaju da li su im ljubavnice verne nego žena

Kod žena je to da li im je muž veran

Kako ovo tumačite? Nije li to čudno da onaj ko je sam oženjen i spava sa svojom ženom želi da mu ljubavnica bude verna? 🤨

Mislim da je ovo neko odvalio i ostao živ.

Ili je koristio limitiran broj primera. Nešto slično onom zaključku da očevi dve trećine dece u Srbiji nisu oni koji im pišu u krštenici.

Sa ženom može da bude zbog navike, dece, finansija a sa ljubavnicom je već strast.

Mni je to jasno.
Samo ostaje nejasno kako može da zahteva vernost, kada on sam ima sex i sa svojom ženom.

Imala sam ja udvarače među oženjenima, i bukv većina to i priznaje, voleli bi oni da nađu neku koja će samo sa njima biti, ali je to malo nemoralno da zahtevaju. E, muke njihove... :)

Mni je to jasno.
Samo ostaje nejasno kako može da zahteva vernost, kada on sam ima sex i sa svojom ženom.
Može. Zato kad on ulazi u vezu sa ljubavnicom one znaju da je on oženjen i prihvate to a vrlo retko ili nikad one ne kažu- samo da znaš i ja imam pravo da budem sa drugima , ne samo sa tobom.

PS Mozďa on više i nema sex sa svojim ženom. Po američkim istraživanjima i do 20% bračnih parova u USA ne praktikuju sex u braku. Tzv sexless marriage.
To su milioni ljudi.

Poslednja izmena:
Može. Zato kad on ulazi u vezu sa ljubavnicom one znaju da je on oženjen i prihvate to a vrlo retko ili nikad one ne kažu- samo da znaš i ja imam pravo da budem sa drugima , ne samo sa tobom.

PS Mozďa on više i nema sex sa svojim ženom. Po američkim istraživanjima i do 20% bračnih parova u USA ne praktikuju sex u braku. Tzv sexless marriage.
To su milioni ljudi.

Ok, onda ako on hoće da ona bude verna ne treba da se buni ako ga ona ispituje ima li sex sa svojom ženom ;)

Dakle, ako nema sex sa svojm ženom, da, i kod nas ima puno takvih parova, onda ok, ako joj ne smeta što ne živi a njom.

Љубавнице су верније од жена.

Жене имају логистичке сметње за варање, тако да их је лакше контролисати.

Ovo što si sad napisao deluje kontradiktorno.

Prvo si napisao da su ljubavnice vernije, a onda da su žene te koje imaju logističke smetnje, zar onda žene nisu više verne? Ljubavnice nemaju logističke smetnje ako nisu u braku sa nekim drugim.

Ovo što si sad napisao deluje kontradiktorno.

Prvo si napisao da su ljubavnice vernije, a onda da su žene te koje imaju logističke smetnje, zar onda žene nisu više verne? Ljubavnice nemaju logističke smetnje ako nisu u braku sa nekim drugim.

Верност је стање ума.

Љубавница је приврженија господину,

а жена би, некада, радо прошарала да је слободнија од редовних обавеза и да има логистику за шарање.

Лопова чини прилика.

Жена која је верна само зато што није имала прилике да превари, није исто што и љубавница која је имала прилике да превари, али је решила да то не ради.

Vernost je samo pitanje ljubavi i posvećenosti , ima li te ljubavi ili nema.

A ona je opet procena ima li smisla tu osobu voleti, da li su osećanja uzajamna.

Skoro sam čula od frizerke, ima klijentkinju, žena sa već odraslom decom, razvedena, ima stabilnu vezu sa nekim oženjenim. Ali, opšte iznenađenje, on sa njom ide na mora, na planine, kupuje joj svašta, organizuje da joj donose hranu online kada je bolesna, kaže ja sm sasvim zbrinuta, jedino što e živimo zajedno. Za toliko količinu vremena prvi put čujem da neki oženjen muškarac ima, oni obično dođu i očekuju sex s nogu pa da pobegnu nazad, što jeste ponižavajuće za ženu koja drži do sebe, osim ukoliko tu nema nikakvih emocija već je sex kao i drugi, malo s jednim malo s drugim.

Nema pravila izgleda, nije do tog kako se zove neki odnos, već kakav je.

Ok, onda ako on hoće da ona bude verna ne treba da se buni ako ga ona ispituje ima li sex sa svojom ženom ;)

Dakle, ako nema sex sa svojm ženom, da, i kod nas ima puno takvih parova, onda ok, ako joj ne smeta što ne živi a njom.
Pa oni se i ne bune ako ona pita, ispituje, mada ne vidim kako ona može proveriti da li on govori istinu ako kaže da nema sex sa ženom.
Jedino ako to nije bio toliko brutalan i žestok sex da on dole bude izranjavan kao partizan posle bitke na Neretvi.

Ima jedan strašno lud i pozitivan kolega koji ima interesantno viđenje stvari kad se pokrenu te teme oko vernosti, varanja, švalaeracije i sve. Zajebavali ga tako za ženu da li proverava da li mu je verna i tako to. On je na to odgovorio da ga je baš briga sve dok njemu daje i dok je on zadovoljan. 🤣

Kaže privatni detektiv da muškarci češće proveravaju da li su im ljubavnice verne nego žena

Kod žena je to da li im je muž veran

Kako ovo tumačite? Nije li to čudno da onaj ko je sam oženjen i spava sa svojom ženom želi da mu ljubavnica bude verna? 🤨

Nije čudno. Najviše ljubomore pokazuju ljudi koji sami varaju, to se zove projekcija u psihilogiji, mislim.

Back