Da li su "Kosovari" prodane duse?

Da li vas nerviraju "Kosovari" koji su Siptarima prodali svoje vekovno ognjiste??

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
heh ,a secam se kako nas je caletov brat od tetke iz Vranja uvek podyebavao kako smo nayebali najvise zbog gomile bosancerosa i krajisnika , a onda kada su 99. njih zapljusnuli onda je zakukao
cak ih zovu " siptari " iako su Srbi ko i oni i ne mogu da ih vide ocima , iako su cesto doseljeni sa manje od 100 km razdaljine :confused:

Ja знам за два случаја срба из липљана и приштине који су успели да продају своје станове и купе у панчеву и београду , двособне станове, а ови у београду га још нису отплатили јер су добили смешне паре

неки су противзаконито продавали српску имовину фалсификованом документима, али они немају везе са тим јадницима

Нисам, нашу кућу у Пећи су срушили и изградили нешто преко ње. Од мог оца брату од ујака су једну лућу срушили, другу заузели, од једне професорке хемије кућу и стан су окупирали ништа није успела да прода

Осамдестих је била друга ситуација, мојој покојној баби су нудили 1985, огромне паре, тада, могла су се купити 2 трособна стана у београду за њих

Sada ce luzer da ti prebrojava zube, i broji padeze sa obzirom da vuces korene sa KiM

Ja знам за два случаја срба из липљана и приштине који су успели да продају своје станове и купе у панчеву и београду , двособне станове, а ови у београду га још нису отплатили јер су добили смешне паре

неки су противзаконито продавали српску имовину фалсификованом документима, али они немају везе са тим јадницима

Нисам, нашу кућу у Пећи су срушили и изградили нешто преко ње. Од мог оца брату од ујака су једну лућу срушили, другу заузели, од једне професорке хемије кућу и стан су окупирали ништа није успела да прода

Осамдестих је била друга ситуација, мојој покојној баби су нудили 1985, огромне паре, тада, могла су се купити 2 трособна стана у београду за њих

Znam da si sa Kosova i Metohije cim te je tema bocnula. A i ako smem da primetim, malko si nepismen! Ja znam za mnogo slucajeva da su uzeli velike pare. I nije bitno kolike su pare uzeli, uzeli su ih! I takodje nije bitno kad su ih uzeli jer su ih dakle opet uzeli! Cast tebi i ostalim casnim izuzecima!

Znam da si sa Kosova i Metohije cim te je tema bocnula. A i ako smem da primetim, malko si nepismen! Ja znam za mnogo slucajeva da su uzeli velike pare. I nije bitno kolike su pare uzeli, uzeli su ih! I takodje nije bitno kad su ih uzeli jer su ih dakle opet uzeli! Cast tebi i ostalim casnim izuzecima!

Nepismenost se dovede u red,ali idiotizam kakv ti posedujes je dar od Boga

pa sta fali sto su uzeli pare ? da tebi neko nudi 100 iljada evra za stan ti bi mu rekao -a ne ja ocu za 30 iljada da ga dam ili nista od posla :roll:

Ove forumske patriote kažu da smo mi (Crnogorci) krivi za nezavisno Kosovo :roll:
Evo opet njega po starom!!!
Koliko puta treba da ti se ponovi???
VI NIKOM NISTE BITNI!!!
Niste nikom nizašta krivi i niste nikom nizašta zaslužni!!! NISTE BITNI!!! Razumiješ???
Niste dužni niti vam šta dugujemo, samo da vas naše oči što manje gledaju!!!
Srećan put i mirno more!!!:cool:

Većina ljudi koji su doši sa KiM u Srbiju su jadnici koji su bili prisiljeni da prodaju svoju dedovinu Šiptarima, jer nisu mogli da izdrže više da ne smeju da puste dete u dvorište da se igra, da mu dete u školu voze okupatorski oklopni transporteri, da nemaju posla, leba, struje... A, država Srbija ih je napustila, izdala i prepustila na milost i nemilost šiptarskim zločincima.

Zbog toga ova tema ne odražava većinu iz uvodnog posta, i zatvaram je, jer vređa jad i tugu ljudi koji su napustili vekovna ognjišta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back