Ako nađe parovitijeg lika, napusti tebe sponzoruša, a ti si joj potpomogao možda da bude još lepša "za tebe".
A što se tiče devojke koja ulazi zbog emocija, na tebi je da održavaš te emocije kako bi brak potrajao, a ne onaj mod: Mi smo sada u braku i ja ne moram više da se cimam.
Ne, to je kad narod ne zna sta znaci koji pojam...
Sponzoruse imamo vise vrsta bas zbog toga sto sve deformise pa i muskarac pojam je postao bljak...dok imamo muskarac pojam koji je realan ali nepoznat zenama...ali ko ih ebe..
Tako i grebatorke...bicarke...nisu isti pojam kao sponzoruse..
Sponzoruse iz silikonske doline orginali , su zanimljiva populacija i prilicno su razlicite od svih mnogo brojnijih zenskih koje se prave da nisu sponzoruse i bljakuju se na njih a gore su od njih...90% bljakerki su mnogo gore grebatorke ili cak i nisu sli nisu nista bolje od grebatorki ....
Sponzoruse u jednom izvornom smislu te reci su devojke koje imaju jednostavno pravilo u zivotu , ako ne mozes da me priustis napustam te....vrlo jednostavno ..
Cak ti moze reci i koliko iznosi otprilike mesocno to odrzavanje i nije ni previse skupo...obuhvata posedovanje stana, mada mi je par njih reklo da ne obuhvata to , jer stvarno logicki i nije logicno da obuhvata...njih ne interesuje tvoje imanje i nekretnine...one ce radjati decu , savesno brinuti o svom muzu , o deci , biti domacice , kuvati najzdraviju hranu , dobro to ide ne onako kako zamisljate, ne naglo i ne bez povecanja troskova...ali gledano u praksi , a ima ih puno na zvezdari bas tih sponzorusa...sasvim su ugodne zene..
Nema prevara, imaju obicno 3 deteta, imaju svoje odrzavanje , nekoliko vecerica, obicno 2 nedeljno , bez obzira na starost dece...letovanje, normalnu , ne bas preskupu ali kvalitetnu garderobu, to je vise do njihovog stila, neka malo kvalitetnije i vidi se ume da prepozna tekstil, a neke ono pristojan kvalitet...
Nije idealizovanje, one su najmanje idealizovane od svih zena...suprug stvarno dobija ono sto je ona...bukvalno vidi dobro vodjenje svog porodicnog zivota kao da je menadzerka i advokat i medicinska sestra istovremeno....
Ali svaki trosak mora biti pokriven finansijski od strane muza inace se dogovor raskida..
Stvarno postoji i nije jedna dve....i ja mislim da je to izuzetno korektna i bez trzavica i isplativa investicija u zivotu...
Znam jednu moralnu i vrlo pametnu zenu , koja nije sponzorusa, koja je stvarno za pohvalu , ali ima jednu razliku , hoce da ustedi svom muzu neki novac, i to je dobro , starinski dobro , ali nekad se to vidi kao stetna razlika izmedju nje i sponzoruse...kad vuces dva deteta po saobracaju a zuris a odviknuta si od toga da pozoves taksi , to je ta situacija....Sponzorusa bi tu presudila u korist pozivanja taksija i nece deci faliti nista ni ovako kad slusaju mamu i mama pazi na njih , mali socijalizam rimejk...ali eto tu razlika postoji izmedju standarda sponzoruse i standarda pristojnosti jedne skromne partnerske zene...