Da li su jace emocije ili pare?

Јеси ли, тим бесплатним емоцијама, замишљала како са својим партнером живите у картонској кутији, у дворцу или, можда, некој нормалној, пристојној кући или пристојном стану?

Јеси ли замишљала да цео живот путујете бусом или си замишљала да имате свој ауто?

Јеси ли замишљала да заједно идете на море. У Санторини, Азурну обалу, макар Паралију?

Ишли сте некад на планину, у неки европски град, на море, у бању?

Ишли сте од љубави или сте ишли од пара?
koko sanel je izjavila da je bolje da place u vili sa bazenom i poslugom nego u raspadnutoj garsonjeri.

Bemliga, sa nekim si, valjda, jer ti je lepo.
A sad, sta je kome potrebno da mu bude lepo, individualna stvar.
I raskida se kad prestane da bude lepo, osim ako neko nije mazohista, ali to su vec ekstremi.

Nekom momku je lepo kad mu cura ima dobre sise i odlicno se iebe.
Nekoj curi je lepo kad momak ima kobasicu od 9 inci i odlicno iebe.
Nekom momku je lepo kad mu kuca mirise na dobra domaca jela.
Nekoj zeni je lepo kad ne mora nista da radi a ima da trosi 1000 evra dnevno.
I tako dalje.
Kapirate poentu.

Видиш да емоције немају цену кад постанеш финансијски стабилан?

Подсећа ме на оне рилсове са Јутјуба и Инста, кад неки инфлуенсер оде на неку туристичку дестинацију па пита старије људе које савете могу да дају младима.

Увек дају савете, не мислите на паре, љубав је битна и сл.

А у питању су атрактивне туристичке дестинације, па су ти бумери препуни пара, па им је лако да ке'њају како су емоције битне, а паре нису, јер их имају.
Ode mi misao....
Ali opet to sto ima cenu je osudjeno na propast mozda ne javno ali negde u osnovu svaka racunica nema pozitivni saldo.

Mozda sam ja pogresno vaspitana, ali znam da nikad nisam imala korumpiran um, i uvek sam cenila iskrene emocije bez cene...
Ima nas cudne..😄

Ovaj post na drugoj temi mi je dao ideju za temu.

https://forum.krstarica.com/threads/da-li-je-lako-biti-sponozorusa.1014576/post-49962538

Svedoci smo gomile brakova i veza koji se raskidaju jer su nestale emocije.
I ovde na forumu sam cuo izraz da je devojka ostavila momka jer je pocela da gleda na njega kao na brata.

Da li je onda u nekom odnosu cvrsce vezivno tkivo emocija ili pare?

Da li ce devojka koja je usla u vezu iz emotivnih razloga pre napustiti tipa jer su emocije nestale nego devojka koja je usla u vezu zbog para i zeli da veza opstane da bi i dalje lepo zivela?
veze pucaju najvise zbog zasicenosti, razlicitih principa u odgoju decurlije, mesanja familije u odnos, kolapsa u finansijama.... ako nekog volis ili ona tebe, sve pomenuto je go q od problema, jer emocija nadilazi i prevazilazi sve.

gledajuci svoju okolinu da li su brze ili cesce raskidali oni koji su bili zbog emocija ili para u vezi?
Više mnogo više ljudi se uzima iz ljubavi.
Manjina zbog para. Prosto manjina muškaraca ima novac, pa ih nema puno koji su meta sponzoruša.

Raskid sledi usled nedostatka razloga zbog kojih je veza i nastala, kod prvih emocije kod drugih pare.

Back