Da li su izbori rešenje za izlazak iz političke krize?

• Da

glasova: 7 31,8%
  • Ne

glasova: 9 40,9%
  • Možda da

glasova: 4 18,2%
  • Možda ne

glasova: 2 9,1%

• Ukupno glasova
    22
Izbori, da! Ali ne kao dosadašnji. SNS samo kao posmatrači.
Komisije i članovi da čine studenti, pa da vidite....:amen:
Kako to misliš?
Valjda sve stranke treba da su zastupljene, narod bira.

Na forumu svi znaju sve, svi znaju kako treba, nevezano za tvoj post

Na poslednjim i pretposlednjim izborima bila sam član izborne komisije, ispred opozicije, nisam se udaljavala ni minut, sve je bilo pod kontrolom.
I šta kada smo brojali listiće?
Može da misli ko šta hoće, verovatno je isto bilo na svim glasačkim mestima, svidelo se to nekom, meni, tebi, ili ne.

Ne bih nikada ni pisala u ovakvim temama da nisam protiv obustave nastave, to nije rešenje političke situacije.

Kako to misliš?

Na poslednjim i pretposlednjim izborima bila sam član izborne komisije, ispred opozicije, nisam se udaljavala ni minut, sve je bilo pod kontrolom.
Može da misli ko šta hoće, verovatno je isto bilo na svim glasačkim mestima, svidelo se to nekom, meni, tebi, ili ne.

Ne bih nikada ni pisala u ovakvim temama da nisam protiv obustave nastave, to nije rešenje političke situacije.
Mladi skojevci opet zloupotrebljeni?
Izgubise godinu da skinu KURTU a postave MURTU

Da neznam da nam Britanci,Ameri,Nemci,Francuzi kroje sudbinu dao bi drugaciji glas ,, ipak Mozda Da al znam da se prepravljaju listici i da RIK kako proglasi tako je glasali me il ne glasali isto je.
Reforma celog sistema ,svih institucija od najmanje do najvece da svako odgovara a sve institucije su koruptivne pa bi mozda se mogli nadati boljem.A to je Nemoguce!

Kako to misliš?

А да избори трају два дана?
Први дан гласају чланови СНС-а. Процес прате студенти.
Други дан гласају студенти, пунољетни ђаци и остало антипротивно друштво. Процес прате СНС-овци.

Mladi skojevci opet zloupotrebljeni?
Izgubise godinu da skinu KURTU a postave MURTU
Znaš šta, ako se zasviralo, vreme je da se zadene!
Smorilo je više!
Neka štrajkuju građani, firme, fabrike, ne deca i ispred dece.
Jašu nas I Kurta i Murta godinama. Bilo i biće. Nikako da se opametmo.

А да избори трају два дана?
Први дан гласају чланови СНС-а. Процес прате студенти.
Други дан гласају студенти, пунољетни ђаци и остало антипротивно друштво. Процес прате СНС-овци.
Ne razumem kako odvojiti kada je glasanje tajno.
Kada neko uzme listić ne znaš koga će zaokružiti.

Ne razumem kako odvojiti kada je glasanje tajno.
Kada neko uzme listić ne znaš koga će zaokružiti.
Није више ништа тајно. Сортирано је све одавно већ.
То би било добро, прво због могућих инцидената, нарочито послије ових протеста, а и било би мање неправилности и др.

Није више ништа тајно. Сортирано је све одавно већ.
То би било добро, прво због могућих инцидената, нарочито послије ових протеста, а и било би мање неправилности и др.
Ne znam kako kod vas, ovde glasaš u mz kojoj pripadaš.
Ako nisi član određene stranke, možemo samo da nagađamo koji redni broj ćeš zaokružiti, ili ćeš poništiti listić.

Da li su izbori rešenje za izlazak iz političke krize? Ako bi Vučić organizovao izbore da li bi opozicija učestvovala na njima? Da li bi se opozicija podelila po pitanju bojkota tih eventualnih izbora kao na ponovljenim beogradskim izborima?
Ne mogu da pišem šta bi opozicija radila, oni obično urade nešto najgore pa se podele i na kraju Vučić trijumfuje.
No da sam na njihovom mestu tražio bih poboljšanje izbornih uslova , medijske slobode, sve moguće mehanizme sprečavanja krađe, kamere, sprejeve, zabranu korišćenja telefona na biralištima, provera spiskova, sprečavanje bugarskih vozova itd.itd.
Za to bih obavezno tražio podršku od studenata , javnih ličnosti , vršio proteste, akcije, itd.
Druga varijanta jeste isto to plus ujedinjenju opozicije po pitanju zajedničke privremene vlade sa čim bi izašli na izbore u cilju stvaranja što šire koalicije . Vlada bi imala mandat od godinu ili godinu ipo posle čega bi se održali izbori u kojima Vučićeva medijska i svaka druga mašinerija ne bi imala veliki uticaj.

Ako nemamo kvalitetan izbor kandidata/stranaka - nisu.
Ako nemamo transparentan i smislen izborni sistem manje-više koga god da izaberemo nastaviće Vučkovim stopama.
Ako bi Vučić organizovao izbore da li bi opozicija učestvovala na njima?
Vučićeva "opozicija" da, ovi ostali vrlo verovatno da bi takođe izašli čisto da vide ako mogu da se ogrebu za nešto.
Da li bi se opozicija podelila po pitanju bojkota tih eventualnih izbora kao na ponovljenim beogradskim izborima?
Uvek će biti podela kada je masa stranaka u opticaju

Ako nemamo kvalitetan izbor kandidata/stranaka - nisu.
Ako nemamo transparentan i smislen izborni sistem manje-više koga god da izaberemo nastaviće Vučkovim stopama.

Vučićeva "opozicija" da, ovi ostali vrlo verovatno da bi takođe izašli čisto da vide ako mogu da se ogrebu za nešto.

Uvek će biti podela kada je masa stranaka u opticaju
Pa vi sami od AVUCICA pravite legendu
Ja ponekad pomislim da ga ne volite
Po Vama je SVEMOGUC
I ja tvrdim da je u odnosu na vas SVEMOGUC

Poslednja izmena:
IMG_20250326_144940.jpg

Back