- Poruka
- 42.385
Neće njima nego namaОнда ће им бити све узалуд
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće njima nego namaОнда ће им бити све узалуд
Ne bulazni! Čemu policija kad sami sebe uništavaju?!Па када ћете послати полицију на побуњенике?
Шта кукњавите?
Naravno. Zajedljivo je i podmuklo od mnogih prosvetara to što koriste maloletnike u političke svrhe. Usput, rekao sam istinu. Uvek kažem.Zajedljiv si kao i gomila ljudi ovde a to je bljak
Ту контролу и присуство ће студенти да обаве
Ne bulazni! Čemu policija kad sami sebe uništavaju?!
Ko se qrči. O čemu trkeljišeš? Saberi se!Па шта се курчите са том СНС полицијом
Naravno. Zajedljivo je i podmuklo od mnogih prosvetara to što koriste maloletnike u političke svrhe. Usput, rekao sam istinu. Uvek kažem.
Наравно !
Можда ће се и пола полиције прикључити демонстрантима, може бити крви до колена
na osnovu kog pokazatelja ovo znas?
to je ono o cemu pricam..ti verujes u to ali nemas nijedan relevantan pokazatelj u ovo.
Korist? Nije li istina da se često bune samo zbog niskih plata. Sad su dodali nešto novo, ali garantujem da pare ne bi odbili. I ja bih prodavao skuplje kad bi neko hteo da plati. Bajo, svet danas tako funkcioniše i priča o nekim idejama, pravdi su bla bla...Треба бити образован и информисан па знати и закључити шта је истина.
Ти оно што истином зовеш је твоја и само твоја лична корист и ... То није истина.
Upoređuješ neuporedivo.Ne može da dobija veliku platu samo zato što je nastavnik.Ne radi fizički baš ništa,sedi u klimatizovanom ili bar rashlađenom prostoru,ne diže teže od dnevnika,ima bar dva godišnja odmora,ima slobodne vikende,ne radi smenski rad.Nedostaje plata koja potvrđuje njihovu vrednost.
Imaju niska primanja koja pokazuju da biti nastavnik u Srbiji nije poštovano.
Ako odeš u neku firmu i oni ti ponude posao od 3000 eura znači da vrediš. Ako ti daju 700, 800 ili 900 eura mesečno sa čim se u beogradu ne može živeti niko taj posao neće da radi i bukvalno propada školstvo.
Kod nas je potrošačka korpa slična kao u Evropi. A plate su mnogo puta niže. Radnice u maksiju danas imaju kao nastavnici primanja.
Citajuci po forumu i slusajuci ljude koji govore na N1 stice se utisak opsteg ubedjenja da je vecina protiv vucica i da on sigurno gubi.
A da li je bas tako?
To su misljenja, ne kazem ni da jesu u pravu ni da nisu u pravu ali to su u sustini samo misljenja ljudi koja nisu utemeljena osim u sostveno ubedjenju.
Ako se desi da na izborima Vucic pobedi da li ce onda sva ova ubedjena masa poleteti kako su izbori namesteni i onda krece nov krug pakla i nove pobune i sve ispocetka?
Da li bi izbori bili resenje situacije ili pogonsko gorivo za nove demonstracije, blokade i nerede ukoliko Vucic pobedi?
MOZDA kada bi se tim starcima PONUDILO NESTO ne bi glasali za ovu vlastA kod nas stariji idu za crkaicu od 3000 din da glasaju protiv mladih ljudi da im azjebu budućnost zbog tričavih 3000.
Ne , rešenje je primeniti član 6 Ustava Republike Srbije.Citajuci po forumu i slusajuci ljude koji govore na N1 stice se utisak opsteg ubedjenja da je vecina protiv vucica i da on sigurno gubi.
A da li je bas tako?
To su misljenja, ne kazem ni da jesu u pravu ni da nisu u pravu ali to su u sustini samo misljenja ljudi koja nisu utemeljena osim u sostveno ubedjenju.
Ako se desi da na izborima Vucic pobedi da li ce onda sva ova ubedjena masa poleteti kako su izbori namesteni i onda krece nov krug pakla i nove pobune i sve ispocetka?
Da li bi izbori bili resenje situacije ili pogonsko gorivo za nove demonstracije, blokade i nerede ukoliko Vucic pobedi?
Oni imaju takve instrukcije od svojih nalogodavaca i finansijera.Citajuci po forumu i slusajuci ljude koji govore na N1 stice se utisak opsteg ubedjenja da je vecina protiv vucica i da on sigurno gubi.
A da li je bas tako?
Ali pogloedajte Poljsku. Po prvi put Poljaci se vraćaju u poljsku iz Nemačke, jer je bolje u Poljskoj nego u Nemačkoj.
Ima itekako ali je verovatnije da će dobiti na primer 48 % a tu su i koalicioni partneri pa parlamenetarna većina nije problem.Нема теоријске шансе да он на поштеним изборима добије 50%.
Citajuci po forumu i slusajuci ljude koji govore na N1 stice se utisak opsteg ubedjenja da je vecina protiv vucica i da on sigurno gubi.
A da li je bas tako?
zašto ne izlaziš na izbore?ne predlazem nista jer i ako bude izbora ne izlazim na njih..moj stav je vec odavno jasan po pitanju politike..ne zanima me.
ali me zanima misljenj da li izbori resavaju situaciju ili je produbljuju?
Čačani na skup u svom gradu dolaze autobusima?Не би се рекло после јучерашњег отежаног повратка аутобусима вас, тзв. Чачана.
Čipuljičanin je sudbina SrbijeНеће моћи сам формирати владу, поготово ако буде имао око 40% или мање.
Неће нико да формира владу са психопатом осим Дачића.
Имаћемо још већу кризу !
Можда и слом државе за годину две !
jer se bavim poslovima koji nemaju veze sa politikom i ne zelim da se upustam u ovaj politicki haos..ja sam svoje odradio kad smo skidali slobu..sad neka neki drugi to preuzmu.zašto ne izlaziš na izbore?
zadovoljan si situacijom u društvu, pa nema potrebe za promenama? ja drugačije to ne mogu da tumačim, ako neko kaže da ga "politika ne zanima" osim da je zadovoljan i da zato ne želi ništa da se promeni!