Da li su izbori resenje i izlaz iz krize?

I sad će meki da kažu, pa i da smo u EU bilo bi tako. Ali pogloedajte Poljsku. Po prvi put Poljaci se vraćaju u poljsku iz Nemačke, jer je bolje u Poljskoj nego u Nemačkoj. Imam i kolegu Nemca koji je dobio da bude profesor u Varšavi. I Nemci dolaze tamo da predaju.

Dakle, da li smo mi sposobni da napravimo državu po meri struke ili po meri lopova? Imamo li snage za to? Ovo je za mene neki dar s neba da se dešava da postoji mogućnost da glasam za neku normalnu listu. Ako se ispostavi da ni ona nije normalna, onda ****** dignem ruke od ove zemlje i tražim za moju decu bolju budućnost.

Ali pogloedajte Poljsku. Po prvi put Poljaci se vraćaju u poljsku iz Nemačke, jer je bolje u Poljskoj nego u Nemačkoj. Imam i kolegu Nemca koji je dobio da bude profesor u Varšavi. I Nemci dolaze tamo da predaju.
ista ta poljska ce uskoro biti uvucena u rat sa belorusijom pa sa rusijom.

jer pirgavom i prljavom svabi ne odgovara da neki slovenski narod napreduje

steze im se omca oko vrata, samo jos toga nisu svesni

jos jedan od pipaka obojene revolucije.

:kafa:

Neverovatno je kakva glupost vlada ovde i kako su vam bitnije neke reči poput obojene revolucije od onoga što ovi mladi sada trže kod nas.

Što neko uporedi, u Japanu kada su bili posle cunamija problemi sa nuklernim reaktorima, nudili su se straiji ljudi da odu tamo i rešavaju problem, da ne idu mlađi, jer su ovi pred kraj života. A kod nas stariji idu za crkaicu od 3000 din da glasaju protiv mladih ljudi da im azjebu budućnost zbog tričavih 3000.

Биће све горе и горе по њега

Неће друга половина народа Вучића ни у опозицији да види.!!

Он је завршио са политиком и гомила његових из окружења, да ли за 2 дана или за 2 године - али потпуно
Не половина, него већина народа неће Вучића и СНС.

I sad će meki da kažu, pa i da smo u EU bilo bi tako. Ali pogloedajte Poljsku. Po prvi put Poljaci se vraćaju u poljsku iz Nemačke, jer je bolje u Poljskoj nego u Nemačkoj. Imam i kolegu Nemca koji je dobio da bude profesor u Varšavi. I Nemci dolaze tamo da predaju.

Dakle, da li smo mi sposobni da napravimo državu po meri struke ili po meri lopova? Imamo li snage za to? Ovo je za mene neki dar s neba da se dešava da postoji mogućnost da glasam za neku normalnu listu. Ako se ispostavi da ni ona nije normalna, onda ****** dignem ruke od ove zemlje i tražim za moju decu bolju budućnost.
Ko se dogovori sa SAD, njemu bude dobro, po pravilu.

Nemačka, Japan, Južna Koreja, Kuvajt, Saudijska Arabija, Kina, Poljska...

na osnovu kog pokazatelja ovo znas?

to je ono o cemu pricam..ti verujes u to ali nemas nijedan relevantan pokazatelj u ovo.

Pa evo samo da razmatramo Beogradske izbore, poslednje izbore u Beogradu. Deo opozicije je bhio u bojkotu, sa Đilasom na čelu, neko bi rekao veći deo opozicije. Međutim Kreni promeni i još neki su izašli na izbore. Ukupno dobijenih glasova od strane opozicionih stranaka je bio veći od SNSa. Nekoliko opština u Beogradu je bilo po brojkama sa većinom bez SNSa, SPSa i njihovih partnera. I da li znaš šta se nda desilo? Da li znamo šta se desilo sa Novim Beogradom?

Na prošlim izborima u Zaječaru je dobio nezavisan kandidat većinu, i nakon izbora je kompletno prešao u SNS.

Na izborima pretprošlim za Beograd Tadiču je trebao 1 poslanik da bi opozicija dobila Beograd... na ponovljenim izborima cela opozicija nije pozvala da se glasa na ponovljenim mestima za Tadicevu stranku i dobio je SNS. Naravno, Djilas je njegoiv covek, uvek bio tu u presudnim trenucima da SNS namakne sebi sta treba.

I tako dalje....

Dakle, novac, veliki novac se daje, ljudima se daje mito koji ne mogu da odbiju.. ako reši svoje pitanje stana, kuće, dobiče novac koji je veći nego da ceo život radi

Pa Niš.. podmetnuli su tzv Rusku stranku i baš je taj jedan kao glas bio presudan da ceo Niš ne bude opozicioni. A mislim Ruska stranka, baš ruska... malo morgen- Pokazivali su ljudi porepravke, po 1 ili 2 na svakom izbornom mestu... oni znaju koliko treba da se namakne i trude se da to urade, nekada je dovoljno po 1 glas na svakom mestu da u zbiru bude taman dovoljno.

Tako da rešenje je - totalna kontrola izbornih mesta. Međutim, opozicija dos ada nije imala kontrolore po mnogim selima. tu je sad pitanje koliko su kontrolori opozicioni takođe primili mito da odu na pauzu dovoljno je pola sata ili 15 minuta, to ne znamo. Nai poštene kontrolore u državi koja obilato koristi mito od učešća na protestima do plaćanja kontrolora i ostalih delatnosti... dakle, ovde je sve dozvoljeno

Mđutim, verujem da među sadašnjim "borcima" ima dovoljno časnih ljudi koji neće podleći. Veruejm u to i nadam se

Slom drzave vec imate.
Kako se zove kad predsednik reublike svakodnevno godinama krsi ustavna ovlastenja i postavi granicu unutar svoje drzave.

Sto se tice teme; samo mirno resenje kroz fer izbore.
Studenti i narod da se organizuju i nadgledaju izborna mesta - Studenti da izadju samostalno na izbore.
Ako se zlo dugo nadograđuje, potrebno je i vreme da se razgradi.
Potrebno je vreme da bi se oduzele sve poluge moći jednog diktatora.
Zato sve ovo ovoliko dugo traje.
Narod se za to vreme organizovao i krađa na izborima neće moći da prođe.
Dokaz za to su događaji iz Zaječara.

Tako da rešenje je - totalna kontrola izbornih mesta. Međutim, opozicija dos ada nije imala kontrolore po mnogim selima. tu je sad pitanje koliko su kontrolori opozicioni takođe primili mito da odu na pauzu dovoljno je pola sata ili 15 minuta, to ne znamo. Nai poštene kontrolore u državi koja obilato koristi mito od učešća na protestima do plaćanja kontrolora i ostalih delatnosti... dakle, ovde je sve dozvoljeno

Mđutim, verujem da među sadašnjim "borcima" ima dovoljno časnih ljudi koji neće podleći. Veruejm u to i nadam se

Ту контролу и присуство ће студенти да обаве

A šta to nedostaje prosvetarima u ovoj zemlji?

A šta to nedostaje prosvetarima u ovoj zemlji?
Nedostaje plata koja potvrđuje njihovu vrednost.
Imaju niska primanja koja pokazuju da biti nastavnik u Srbiji nije poštovano.

Ako odeš u neku firmu i oni ti ponude posao od 3000 eura znači da vrediš. Ako ti daju 700, 800 ili 900 eura mesečno sa čim se u beogradu ne može živeti niko taj posao neće da radi i bukvalno propada školstvo.

Kod nas je potrošačka korpa slična kao u Evropi. A plate su mnogo puta niže. Radnice u maksiju danas imaju kao nastavnici primanja.

Back