GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 37.861
Ja s tem nemam veze. Samo aktivan posmatrač i ako mogu da senzajebavam usput...
У реду је то, али ваља и читати.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja s tem nemam veze. Samo aktivan posmatrač i ako mogu da senzajebavam usput...
Доста необична изјава, с обзиром где је написана.ne predlazem nista jer i ako bude izbora ne izlazim na njih..moj stav je vec odavno jasan po pitanju politike..ne zanima me.
ali me zanima misljenj da li izbori resavaju situaciju ili je produbljuju?
Nas je zajebavao a sebe je zajebaoZajebavao vas je s knjigom.
Ja lično očekujem da će na izbore izaći mnogo više mladih - studenti naročito, jer oni na prošlim izborima nisu imali za koga bi glasali - pa su se u protestima distancirali i od opozicije.ali da li posteni izbori znace pobeda blokaderske strane?
to je ono o cemu se sustinski radi..da li ce druga strana ako vucic pobedi priznati te izbore ili ce tvrditi da su namesteni.. a mozda nisu?
sto mi dade super ideju za temu ali je mnogo da otvaram tri...
valjda cu se sutra setiti![]()
Mogu da budu posteni kao kod Putina, pa neka pobedi ko pobedi.ali da li posteni izbori znace pobeda blokaderske strane?
to je ono o cemu se sustinski radi..da li ce druga strana ako vucic pobedi priznati te izbore ili ce tvrditi da su namesteni.. a mozda nisu?
sto mi dade super ideju za temu ali je mnogo da otvaram tri...
valjda cu se sutra setiti![]()
Ipsos kaže drugačije.Nas je zajebavao a sebe je zajebao
Ja lično očekujem da će na izbore izaći mnogo više mladih - studenti naročito, jer oni na prošlim izborima nisu imali za koga bi glasali - pa su se u protestima distancirali i od opozicije.
Ne znam to,.. zavisi i od budućih dešavanja - do izbora - koja će strana više 'grešiti'...
Ima pametnijih stvari za čitanje...У реду је то, али ваља и читати.
Slom drzave vec imate.Неће моћи сам формирати владу, поготово ако буде имао око 40% или мање.
Неће нико да формира владу са психопатом осим Дачића.
Имаћемо још већу кризу !
Можда и слом државе за годину две !
Na primer ?Ipsos kaže drugačije.
Jeste vas zajebavao, ali u međuvremenu ste sami sebe zajebali.
Od nekih obećavajućih protesta spalo se na siledžijsko naguravanje s policijom. Na fakultete bi da uđu samo oni koji indeks nisu ni videli. Ne verujem da student s filozofskog ima veze sa gvozdenom motkom od tri metra.Na primer ?
У чему?Свашта! Никад јача није била...
Potpuno je nebitno hoce li ih biti ili ne sve dok se ne stvore uslovi za regularano izvodjenje istih.Citajuci po forumu i slusajuci ljude koji govore na N1 stice se utisak opsteg ubedjenja da je vecina protiv vucica i da on sigurno gubi.
A da li je bas tako?
To su misljenja, ne kazem ni da jesu u pravu ni da nisu u pravu ali to su u sustini samo misljenja ljudi koja nisu utemeljena osim u sostveno ubedjenju.
Ako se desi da na izborima Vucic pobedi da li ce onda sva ova ubedjena masa poleteti kako su izbori namesteni i onda krece nov krug pakla i nove pobune i sve ispocetka?
Da li bi izbori bili resenje situacije ili pogonsko gorivo za nove demonstracije, blokade i nerede ukoliko Vucic pobedi?
ne vidim drugo dugoročno rešenje osim fer i poštenih izbora...on će uraditi sve što može da budu nefer usloviCitajuci po forumu i slusajuci ljude koji govore na N1 stice se utisak opsteg ubedjenja da je vecina protiv vucica i da on sigurno gubi.
A da li je bas tako?
To su misljenja, ne kazem ni da jesu u pravu ni da nisu u pravu ali to su u sustini samo misljenja ljudi koja nisu utemeljena osim u sostveno ubedjenju.
Ako se desi da na izborima Vucic pobedi da li ce onda sva ova ubedjena masa poleteti kako su izbori namesteni i onda krece nov krug pakla i nove pobune i sve ispocetka?
Da li bi izbori bili resenje situacije ili pogonsko gorivo za nove demonstracije, blokade i nerede ukoliko Vucic pobedi?
Citajuci po forumu i slusajuci ljude koji govore na N1 stice se utisak opsteg ubedjenja da je vecina protiv vucica i da on sigurno gubi.
A da li je bas tako?
Glasove broje predstavnici svih partija koje ucestvuju na izborima. Pa na glasackom mestu 45 u opstini Kosjeric imate predstavnike i Dzilasove stranke, blokadera i Dveri pored predstavnika SNS/SPS. Po prebrojavanju glasova, svaki od njih spravom koja se zove mobilni telefon fotografise zapisnike koje su potpisali predstavnici svih stranaka, i to posalje na vajber grupu svog opstinskog izbornog staba. Opstinski izbornis tab sabere glasove sa svih izbornih mesta, dobije ukupan broj glasova i to prosledi svojoj centrali u Uzicu i Beogradu. i u mentu od pola sata svi znaju brojeve, samo razvlace javnost jer smisljaju taktiku sta da rade posle jasnog izbornog poraza (citaj: medjusobno se dogovaraju predsednici staranaka i pokreta sta da rade i kako da posle poraza ipak doakaju AV-u).Genijalni J.V.Stajin:
"Nije važno kako ko glasa.
Bitno je ko broji glasove."
Hajmo realno, jel to sto neko u policiji izda narednjenje policiji da ne dopusti ulaz demonstranata u zgradu RTS-a, cak iako ga je dobio na usmeni nalog preCednika krsenje Ustava? Nemas nigde otkucano naredjenje u predsednistvu Srbije sa potpisom preCednika, nigde nemas e-mail sa zvanicnog naloga imas samo usmenu rec koja je mozda dokaziva. Sva naredjenja, sve naloge i sva cinjenja potpisuju neki drugi ljudi, sve rade neki ljudi iz masinerije.Slom drzave vec imate.
Kako se zove kad predsednik reublike svakodnevno godinama krsi ustavna ovlastenja i postavi granicu unutar svoje drzave.
Sto se tice teme; samo mirno resenje kroz fer izbore.
Studenti i narod da se organizuju i nadgledaju izborna mesta - Studenti da izadju samostalno na izbore.
Ima pametnijih stvari za čitanje...
Је твој влажни сан...To su misljenja, ne kazem ni da jesu u pravu ni da nisu u pravu ali to
daCitajuci po forumu i slusajuci ljude koji govore na N1 stice se utisak opsteg ubedjenja da je vecina protiv vucica i da on sigurno gubi.
A da li je bas tako?
Ma bravo. Prvo pravilo demokratije.Genijalni J.V.Stajin:
"Nije važno kako ko glasa.
Bitno je ko broji glasove."
Iju!Posle izbora sledi noć bensedina kako je pisao Mračak. Samo videćemo za koga.