- Poruka
- 2.274
Zašto onda i da ih raspiše? Ovako smo mirniji.
нисте !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ако добије 60%-70% дилеме неће бити и заћутаће... ситуација се развија у том правцу.
jel ko onaj satanisticki nocni performans povodom nato agresije kad niko osim njih nije tu bio?Bice zanimljivo kada vlast pokusa na godisnjicu tragedije da otkrije nekakav spomenik kod zeleznicke... Nece biti dobro...
A ti bi da vidiš krv?! Mogao bi da odeš do zavoda za transfuziju.
Само се ти заје6авај ...![]()
...нека буде борба непрестана...хебеш западне центре моћи!А шта ти мислиш да страни центри моћи (западни) који желе да виде Србију на коленима тако лако одустају од својих намера, па ће да их смире неки избори?
Па неће...![]()
А шта ти мислиш да страни центри моћи (западни) који желе да виде Србију на коленима тако лако одустају од својих намера, па ће да их смире неки избори?
Па неће...![]()
Zašto bi kad sami aebe pibeđujute?Па да победи Обојену револуцију!
...нека буде борба непрестана...хебеш западне центре моћи!
Zašto bi kad sami aebe pibeđujute?
Zajebavao vas je s knjigom.Па да напише књигу, *******...
Zajebavao vas je s knjigom.
I čitav snsВаистину...а једва сам чекао да је прочитам.
Ја и Кинези.
I čitav sns
Србија је већ на коленима.А шта ти мислиш да страни центри моћи (западни) који желе да виде Србију на коленима тако лако одустају од својих намера, па ће да их смире неки избори?
Па неће...![]()
ali da li posteni izbori znace pobeda blokaderske strane?Pošteni izbori - DA
ne predlazem nista jer i ako bude izbora ne izlazim na njih..moj stav je vec odavno jasan po pitanju politike..ne zanima me.a sta ti predlazes?
da se narod povuce i pusti sektu na miru da i dalje pljackaju i terorisu ceo narod?!
Поштени избори у Србији не постоје, тако да је то само бајка.ali da li posteni izbori znace pobeda blokaderske strane?
to je ono o cemu se sustinski radi..da li ce druga strana ako vucic pobedi priznati te izbore ili ce tvrditi da su namesteni.. a mozda nisu?
sto mi dade super ideju za temu ali je mnogo da otvaram tri...
valjda cu se sutra setiti![]()
Ja s tem nemam veze. Samo aktivan posmatrač i ako mogu da senzajebavam usput...И вас је зајебо?
Ajo izgube ovi plenumaši blokaderi, lroglasiće krađu pa opet istp. Ovako će pomalo da izduvavaju.ne predlazem nista jer i ako bude izbora ne izlazim na njih..moj stav je vec odavno jasan po pitanju politike..ne zanima me.
ali me zanima misljenj da li izbori resavaju situaciju ili je produbljuju?
Србија је већ на коленима.