Da li su Dveri sekta?

Znate šta je sreća pozicije.
Što ima mnogo mudrosera osoba koje misle da sve znaju i oboje ( farbati ) druge raznom koloritima .
Zato oni ne mogu da se sabreru jednu kolonu.
Izvolite napravite još stranki , ovaj čovek Obradović je barem nešto uradio u vreme kad niste smeli da" prdnete" .
I corava koka ubode neko zrno, sta je uradio ?
Covek je sektas , jer svi znamo da ultranacionalizam , tradicija , anti naucni stavovi i ostalo vode ka napretku.

1746125189266.png

Rekao bih da taj neki preterano religiozni nacionalizam (Dveri) a ni onaj salonski (DSS) nema više prodju nego isključivo vašarski (SNS/SRS). Tu je svakako i onaj sa zaverama koji pokriva Nestor ali isto nema masovni kapacitet.

Da li su Dveri sekta koja je maskirana kao politicka organizacija , protivljenje nauci , ultranacionalizam , striktno religiozni stavovi itd. ?
Jedni od retkih za koje mislim da su gori od Vucica , koje je vase misljenje ?
Moje je мишљење да сити пре свега необразован. А што је још горе, изгледа да си про европски либерал. Бот ЕУ интеграција. Мислим да је српски народ у већини родољубив а да у овом часу нема своје политичке представнике. На супротној страни су оне странке, које се позивају на запад и некакве непостојеће вредности. ПОшто сам тамо живео, могу са сигурношћу да кажем да је највећа европска вредност десетерац, Баонивић Страхиња и епока око Милоша Обилића.

Gde je ultranacionalisticka , anti naucna , pro religijska partija preuzela drzavu i situacija se poboljsala ?
Двери нису анти научна, про религијска странка. Чак нису ни ултра националистичка. Они су конзервативци. Ближи центру него десници. Али су се заиста представљали као родољуби. Уосталм, повезани су са издавачком куом Катена Мунди, која је објавила вероватно српска највећа дела, а нарочито она која су под кроатокомуњарама била забрањена. Пробелм је само тај, што прекично више не постоје.

Back