Da li su devojke koje imaju tetovažu željne seksa više nego devojke koje nemaju tetovažu?

Doctor Master

Domaćin
Banovan
Poruka
4.766
Dugo razmišljam na ovu temu i zaključio sam da većina devojaka koje imaju neku tetovažu nije bitno kakva je tetovaža u pitanju da su više željne seksa nego devojke koje nisu tetovirane i da se lakše i brže upuštaju u seksualne odnose. Tetovaža takvim devojkama skoro dođe kao poziv na seks.

Zanima me šta vi mislite o tome?

Poslednja izmena od moderatora:
Dugo razmišljam na ovu temu i zaključio sam da većina devojaka koje imaju neku tetovažu nije bitno kakva je totovaža u pitanju da su više željne seksa nego devojke koje nisu tetovirane i da se lakše i brže upuštaju u seksualne odnose. Tetovaža takvim devojkama skoro dođe kao poziv na seks.

Da li ovo isto vazi i za muskarce?

Pa ako oče seks onda če da iđže za muškarcima a ne po salonima za tetovažu ne razumem toje ko da neko kaže da ovi šta piju vodu oče da jedu ako oče da jedu jestiče oci šta oče tetovažu će dase tetoviraju a oni šta oče seks će da se seksaju moj Zoran ima samo jednu tetovažu i to onu iz Jugoslavenske Narodne Armije

Dugo razmišljam na ovu temu i zaključio sam da većina devojaka koje imaju neku tetovažu nije bitno kakva je totovaža u pitanju da su više željne seksa nego devojke koje nisu tetovirane i da se lakše i brže upuštaju u seksualne odnose. Tetovaža takvim devojkama skoro dođe kao poziv na seks.

Da sam kojim slučajem tetovirana-tužila bih te za ovo što si izjavio. Ja, bez uvrede, dugo ne pročitah veću budalaštinu.

Pa ako oče seks onda če da iđže za muškarcima a ne po salonima za tetovažu ne razumem toje ko da neko kaže da ovi šta piju vodu oče da jedu ako oče da jedu jestiče oci šta oče tetovažu će dase tetoviraju a oni šta oče seks će da se seksaju moj Zoran ima samo jednu tetovažu i to onu iz Jugoslavenske Narodne Armije

jel u srcu ono JNA?

Back