analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.988
to je debilno ali svi imamo svoje glupostiimam ga i ja pa namerno ne pisem tacke i zareze redovno
medjutim to sto ti citiras sam sebe jeste malo cudnjikavo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je debilno ali svi imamo svoje glupostiimam ga i ja pa namerno ne pisem tacke i zareze redovno
medjutim to sto ti citiras sam sebe jeste malo cudnjikavo
Ali kako ne shvatas, to je tacno kako on kaze nego ti neces da priznas, ti nas lazes.Ni ovo nije tačno, ali hajd'. Nisam ja astrolog.
A i glupo je da iz sopstvenog iskustva gledam na ceo devičanski svet.
Uzalud ti trud da si horoskopska riba. Pomiri se s tim da nisi.Ni ovo nije tačno, ali hajd'. Nisam ja astrolog.
Nije debilno, bas je cool nego sam ja nesto pogresno kontao do sad…skroz je u redu nastavljati svoje misli, nadovezivati se na svoje misli, odgovarati sam sebi pa ponekad se i posvadjati.to je debilno ali svi imamo svoje gluposti
Pravi razliku izemdju razlicitih i suprotnih znakova jel suportni se nadopunjavaju a razliciti su 2 svijeta ovan i riba nemaju nista zajednicko ali bas nista to su 2 svijeta Ovan je vatreni riba to nije,ovan je muski znak riba to nije,ovan je kardinalni znak riba to nije,ovan je zivotinjski znak a riba je nijemi znak tako da to je najrazlictiji znak od ovan riba, e sada suprotni znak je onaj ciji je najveci kvalitet da ispravi tvoju manu ako je ovnu najveca mana sto je iskljuciv on od vage moze da nauci da bude tolerantan i to je lijepo ali nije da vaga i ovan nemaju zajednickih stvari imaju oba znaka su muska i oba su kardinalnaNi ovo nije tačno, ali hajd'. Nisam ja astrolog.
Ali kako ne shvatas, to je tacno kako on kaze nego ti neces da priznas, ti nas lazes.![]()
Uzalud ti trud da si horoskopska riba. Pomiri se s tim da nisi.![]()
Eo, plivam.Nisam. Ni riba ni riba.
Kako si ti inače ?
Eo, plivam.![]()
Za mal ne rekoh o plivanju...
Sreća pa si ti u pitanju te se suzdržah![]()
Da,...jarac ima zajedničko isključivo i samo sa svojim znakom!Evo da utvrdimo za jarca npr jarac je kardinalni znak odma optadaju vaga ovan i rak,jarac je zemljani znak odma otpadaju djevica i bik,jarac je zimski znak odma otpadaju vodolija i ribe,jarac je zemljani znak podudaran sa svim vodenim znacima znaci svi vodeni otpadaju i ko na kraju ostaje lav strelac blizanci.E sada lav je zivotinjski znak kao i jarac znaci otpada,a bliznac kao vazdusni znak je podudarniji zemljanom znaku nego vatreni strelac tako da najrazlicitji znak znaku jarca je strelac a suprotan znak jarcu je znak raka a da li jarac i rak imaju zajednicko sta imaju oba znaka su zenska i oba su kardinalna
Зар није Мирољуб водолија у хороскопу? А ово што си описао може да одговара и водолији.Evo vam jos jedna Riba Miroljub Petrovic ima more fanova koji prate njegove duhovne ideje tipicno simbolika Ribe rijecima zavodi mase prepametna osoba kao i svaka Riba i on ima osobinu da moze da komunicira i sa klosarima i sa ozbiljnim ljudima i sa svima ima osobinu da moze da nastupa u nekoj emisiji kic tipa moze uci u rijatliti a naredni dan uci u neki muzej umjetninina ili narodni muzej ili biti u izraelu i kao kameleon odlicno funkcionisati sa svim ljudima eto vam osobine Ribe upijac al on je visi tip Ribe inace jednom je izjavio daje slusao kao mlad Bili Idola teski pank e sada zamsilite covjeka koji sada slusa Baju Malog Knindzu jel shvatate sada kako ribe su promjenljive npr tako mogu i u politici od najvece ljevice u najvecu desnicu i obratno ne rade ribe to zato sto su lose ili imaju zadnju namjeru ribe su pune razumijevanje one nemaju ego da se uvrijede ako ih sada neko pljuej zbog toga on su previse raznovrsne pa simbolisu kosmos nema granica za njih ogranicenja nekih ja licno volim taj znak i te ljude razumijem njihov fazon njih nije lako shvatiti
On je Riba nije VodolijaЗар није Мирољуб водолија у хороскопу? А ово што си описао може да одговара и водолији.
Mars gdje mu je bio to je bitnoImala sam jednog bivšeg, strelijum u Devici (So, Me, Ve). On je bio sve samo ne uredan i organizovan čovek. Samo što mu odeća nije visila sa plafona. Živeo je nomadskim životom, bez nekog dugoročnog plana.
Evo pogledala sam kartu.Mars gdje mu je bio to je bitno
Merkur u Vagi visi ima Mo u Ovnu gledaj i kako su mu aspektovane planete u Djevici inace Djevica je jako skroman znakEvo pogledala sam kartu.
Pomešala sam, ima So, Ve i Ma u Devici.
Me u Vagi, a Mo u Ovnu.
Svakako Devica je dominantna.
Apropo teme, nisu hendikepirani samo ne naročito vešti, inhibirani i isprepadani sopstvenim emocijama.