Da li ste zadovoljni današnjim devojkama/momcima?

The Life Architect

Aktivan član
Poruka
1.404
Kakvo je mišljenje dragih mi vršnjaka po ovom pitanju? :mrgreen:

Da li ste zadovoljni njima? Kakvo je mišljenje o današnjim curama i frajerima, da li mislite da su lake/i, neiskrene/i, da su loše/i, i da je zaista retkost naći pravu osobu?

Naravno ovde govorimo o osobi za vezu, a ne za, da izvine dame, popularnu ˇk..s varijantuˇ... :mrgreen:

Kakve su cure/frajeri u vašim školama? Ili ako ste sa njom završili, na faxu, okolini i društvu uopšteno.

Da li poznajete više kvalitetnih i dobrih ili retardiranih i škart osoba ženskog/muškog pola?

I da li mislite da su današnje devojke/momci previše opsednuti time da ostanu popularni u društvu, da ne kaskaju za njime, da menjaju devojke i momke kao čarape, da bi imali o čemu da pričaju sa društvom, ali i drugi da pričaju o njima, da se trude da budu što aktivniji na Facebook-u, Twitter-u, svaka pola sata postavljaju statuse, albume sa slikama sve od noše pa do poslednjeg odlaska u toalet, i ostalim današnjim popularnim stvarima, i da im je glavna stavka upravo to, i da ih nimalo ne zanima neka ozbiljna osoba, ili veza?

Sad čekam bisere :lol:

Pa što se onda javljaš, `bem mu miša? :lol:

Nemoj da te vidi mužić, bolje beži :mrgreen:

U stvari, ne, gore sam postavio da je i za fakultetlije, pa da ne skačem sam sebi u stomak. Ajde ti nama lepo reci, blago nama, kako si zadovoljna svojim husbend-om? :mrgreen:

I kako si zadovoljna tvojom ljubavnom prošlošću? :lol:

To je tema, je l?
E pa.. Hazbnd je dosta stariji :mrgreen:
9 godina
divan
i beba nam je divna
i upoznali smo se na krsti i jao :)

a ljubavna prošlost.. da znaš da sam razmišljala o tome
užas!
il' se samo ja zaljubim il' samo on
znači promašaj uvek

osim ovog poslednjeg pokušaja :zaljubljena:

Ako slučajno ne primetiš, pogledaj opet gore post, i dodatno pitanje. :mrgreen:

Pa ajde sad, i ti si doskora bila klinka, to što si se sad uozbiljila je druga stvar. Kako je tvoje bilo mišljenje do pre 2g?

Jesu, majku im njihovu :mrgreen:

pre 2 god.? :mrgreen:
mislila sam da me niko ne razume i da niko nikada neće moći da me razume :mrgreen:
al' to je normalna faza, bar je u moje vreme bila normalna :zcepanje:
ja nisam imala profil na fejsbuku
ni na tviteru
samo nalog na krsti :mrgreen:

Danasnja omladina je u fazonu

poslusajte pesmu,objasnio covek.

Aj znam da necete pa vam evo deo liriksa

Svi biste vi hteli da vas **** Bekam
U cmar i u picku
Svi biste vi hteli da vas **** Bekam
U cmar i u picku

Sta cu sad,ne znam
Svaka riba hoce da je **** Bekam
Ha,ha,ha,ha,ha mrs bre
Drkaj klitoris kuci na postere
999899 pozovite Bekama da prska vam u krevet
Ovim putem pozdravljam Siska
Sto kad vidi Bekama kroz dzep ***** stiska
I ne vadi sliku iz svog novcanika
Karo bi se s njim za cokoladu milka
S lesnjakom i rizom
U bulji sa virslom
Posle jedem eksere from disco to disco

Da li ste zadovoljni njima? Kakvo je mišljenje o današnjim curama i frajerima, da li mislite da su lake/i, neiskrene/i, da su loše/i, i da je zaista retkost naći pravu osobu?

Naravno ovde govorimo o osobi za vezu, a ne za, da izvine dame, popularnu ˇk..s varijantuˇ... :mrgreen:

Kakve su cure/frajeri u vašim školama? Ili ako ste sa njom završili, na faxu, okolini i društvu uopšteno.

Da li poznajete više kvalitetnih i dobrih ili retardiranih i škart osoba ženskog/muškog pola?

I da li mislite da su današnje devojke/momci previše opsednuti time da ostanu popularni u društvu, da ne kaskaju za njime, da menjaju devojke i momke kao čarape, da bi imali o čemu da pričaju sa društvom, ali i drugi da pričaju o njima, da se trude da budu što aktivniji na Facebook-u, Twitter-u, svaka pola sata postavljaju statuse, albume sa slikama sve od noše pa do poslednjeg odlaska u toalet, i ostalim današnjim popularnim stvarima, i da im je glavna stavka upravo to, i da ih nimalo ne zanima neka ozbiljna osoba, ili veza?

Razocaran sam u veliki deo ljudskog roda uopsteno, zato sto su vecinom svi isti, ali nije problem to sto su isti nego to sto ih spajaju samo mane...po sitnicama se razlikuju, meni nebitnim sitnicama...ljut i razocaran.

Mislim da jesu i upravo to mi i ide ide na nerve, pogotovo one curke i curani koji po ceo bogovetni dan hejtuju nesto...dodje bozic i pola fejsera cestita, a druga polovina hejtuje prvu polovinu, i uvideo sam zapravo da upravo ta druga polovina, ti hejteri koji su umislili da su posebni i jedini normalni, zapravo oni zesci komplexasi kojima je zivot mizeran pa bes iskaljuju na drugima. A prva grupa, koliko god jadna u nekim stvarima bila, barem ide svojim prirodnim redom kojim se ide od vajkada, i barem su veseli, a ne nadrkani k'o matori pevac.

Razocaran sam u veliki deo ljudskog roda uopsteno, zato sto su vecinom svi isti, ali nije problem to sto su isti nego to sto ih spajaju samo mane...po sitnicama se razlikuju, meni nebitnim sitnicama...ljut i razocaran.
.

:klap:

Upravo to.
Možda od ljudi ne očekujemo iste stvari, ali poenta je ta.
Bili mladi ili ne, svima je kalup isti.
Možda mi to ne bi smetalo da sam i ja takav.
Ali nisam.
I obično krivim sebe za te razlike.

.

pa to je sasvim normalno, mane su osnovni deo ljudskog karatera a nema ih milion pa da se razlikuju. I po čemu da se razlikuju? Ja nesum naučnik pa da tražim za ortaka nekog koji se izdvaja od svih kao npr Apsoult već sasvim normalan lik koji voli fudbal i ostale stvari o kojima mogu da čavrljam s njim. A možda sam te i ja pogrešno shvatio i da ti ustvari aludiraš na to da su svi stoka odnosno da je sve manje pravih prijatelja i tu se slažem.

P.S. Previše si ti na ovom forumu, počeo si da mi ličiš na mešavinu Matha, Direkta i Apsoluta :lol:

pa to je sasvim normalno, mane su osnovni deo ljudskog karatera a nema ih milion pa da se razlikuju. I po čemu da se razlikuju? Ja nesum naučnik pa da tražim za ortaka nekog koji se izdvaja od svih kao npr Apsoult već sasvim normalan lik koji voli fudbal i ostale stvari o kojima mogu da čavrljam s njim. A možda sam te i ja pogrešno shvatio i da ti ustvari aludiraš na to da su svi stoka odnosno da je sve manje pravih prijatelja i tu se slažem.

P.S. Previše si ti na ovom forumu, počeo si da mi ličiš na mešavinu Matha, Direkta i Apsoluta :lol:

Ima mana vise od milion, smao sto mi brojimo smao one sto nam najvise smetaju.
Problem nastaje kad mane pocnu da prevladjuju te ih samim tim ljudi izrazavaju vise nego svoje vrline. Dovoljna je mala iskra tuge i sve polako krene na losije ako ne pokusavas da je se otarasis.
Zasto ljudi kad raskinu sa voljenom osobom odu kuci i slusaju tuzne balade kad im upravo te balade bude negativne osecaje? Zato sto su im ta osecanja bliskija. No mozda tako prazne svoju tugu? ali zasto onda cak i nakon nekoliko godina oni opet poslusaju neku od tih balada i opet se sete svega unazad sto se desilo i tuga krene opet? Zar ta casa ne moze nikako da se isprazni vec se samo malo po malo puni i puni i puni dok ne emplodira tako jako da se covek potpuno zatvori u sebe i ne dopusta da pozitivni osecaji dopru. To je samo jedan od stotinu primera...

Ma ja sam oduvek takav, ali ne volim da iskazujem tu stranu moje licnosti zato sto znam da je dosadna i uvek gledam da budem pozitivan radi drugih, a i radi sebe. Samo se ponekad desi da kao sad nabadam po tastaturi neka pitanja iako nemaju mnogo veze sa temom... :lol: Ne znam ni sta sam ovo gore napisao, 3 sata je, a malo sam spavao prosle noci, tako da... :lol:

Poslednja izmena:
Ima mana vise od milion, smao sto mi brojimo smao one sto nam najvise smetaju.
Problem nastaje kad mane pocnu da prevladjuju te ih samim tim ljudi izrazavaju vise nego svoje vrline. Dovoljna je mala iskra tuge i sve polako krene na losije ako ne pokusavas da je se otarasis.
Zasto ljudi kad raskinu sa voljenom osobom odu kuci i slusaju tuzne balade kad im upravo te balade bude negativne osecaje? Zato sto su im ta osecanja bliskija. No mozda tako prazne svoju tugu? ali zasto onda cak i nakon nekoliko godina oni opet poslusaju neku od tih balada i opet se sete svega unazad sto se desilo i tuga krene opet? Zar ta casa ne moze nikako da se isprazni vec se samo malo po malo puni i puni i puni dok ne emplodira tako jako da se covek potpuno zatvori u sebe i ne dopusta da pozitivni osecaji dopru. To je samo jedan od stotinu primera...

Ma ja sam oduvek takav, ali ne volim da iskazujem tu stranu moje licnosti zato sto znam da je dosadna i uvek gledam da budem pozitivan radi drugih, a i radi sebe. Samo se ponekad desi da kao sad nabadam po tastaturi neka pitanja iako nemaju mnogo veze sa temom... :lol: Ne znam ni sta sam ovo gore napisao, 3 sata je, a malo sam spavao prosle noci, tako da... :lol:

Fani nam dobio pedalu :lol:
Zašto je mana ako neko tuguje kad ga riba otkači? Ja onda imam jednu veliku manu :lol:

Kako da ne - DA!

Prva tema na koju nemam mnogo sta reci. Recimo da ja jos nisam izgubio veru u ljudski rod, ali sve vise gledajuci neke ljude kapiram koliko nade zapravo nema. Sve vise tonu ljudi, a mene plasi i to sto i mene povlace sa sobom. Drugo nema mnogo razlike izmedju momaka i devojaka. Bar po ovome sto slusam svaki dan. Znam samo par, drugacijih ljudi. Imam jednu drugaricu koja je kao dete. Samo skace okolo, zeza se, stalno slika nekoga, uvek vesela, najcistija i najneiskvarenija dusa koju sam video i imao priliku da upoznam. Kez na licu i kad joj je najteze. I onda se pitam sto svi nisu takvi.

Sto se tice potencijalnih veza, tu sam se maksimalno razocarao zbog jedne devojke i skapirao da i nakon dugo vremena ljubav nista ne znaci, od tada sve neke kratke gluposti sa devojkama koje bas i ne podnosim. Vise nisam siguran u ono sto sam nekada pricao, da se za svakoga nadje neko subjektivno savrsenstvo. Tj. mozda se i nadje, ali se nikada ne nadju dva subjektivna savrsenstva i spoje se.

Popularnost u drustvu. Pa da, poprilicno su svi opsednuti takvim sranjima. Gledam svi nesto pricaju, **** sam ovu, **** sam onu, imam kola, kola mi imaju turbo dizel, imam gas, vidi sto mi je kul motor, kupio sam jaknu od 200 evra, bio sam i Svajcarskoj..... Devojke malo drugacije to rade, one raspravljaju ko je koliko momaka imao, koja se s kim druzi, koliko s kim druzi i to im je neko merilo popularnosti. Naravno i fizicki izgled. Izlasci u klubovima, da li ju je neko startovao i da ne nabrajam vise, sve gluposti, potpuno nebitne.

Ja sam pak srednje do prilicno popularan a i ne trudim se. Ne razgovaram o temama o kojim oni razgovaraju, ne ogovaram kao oni, ne kurcim se. Da sam to radio gde li bi mi bio kraj, postao bi kao i oni. Komuniciram sa par ljudi, i za tih par ljudi ruku bih dao jer znam da bi i oni za mene, msm drugar je pre mene odreagovao kad je jedan naleteo na mene, spasio me da ne dobijem prelom nosa. Imam odredjen broj drugarica, dobrih i iskrenih, onih sto odskacu i ne spadaju u tu popularniju grupu u odeljenju (mada tu popularnuju grupu mrzi 90% odeljenja :lol: ), od toga vecina su one koje drustvo odbaci zbog neke mane, visak kila, preterano cutljiva, preterano brbljiva ili pak previse dobra, kao vec gore pomenuta nasmejana devojka. Ebes ti to. Kad se danas ljudi dele na one sto imaju pare, kola i ne znam ja sta i na one koje nemaju. Tako je bar u mom slucaju. Da sam imao pare u nekoliko prilika sad ne bih mogao da se izborim sa tim ljudima, jer su pokusavali da me ubace u to drustvo. Tako da hvala bogu sto me napravi siromasnog i kao osobu koja shvata sta su prave vrednosti, a s druge strane ebem mu ja mater sto me napravu takvog jer sad vidim koliko je malo takvih istih ljudi...

P.S.

Ipak imam prilicno toga reci xD

To je tema, je l?
E pa.. Hazbnd je dosta stariji :mrgreen:
9 godina
divan
i beba nam je divna
i upoznali smo se na krsti i jao :)

a ljubavna prošlost.. da znaš da sam razmišljala o tome
užas!
il' se samo ja zaljubim il' samo on
znači promašaj uvek

osim ovog poslednjeg pokušaja :zaljubljena:
pre 2 god.? :mrgreen:
mislila sam da me niko ne razume i da niko nikada neće moći da me razume :mrgreen:
al' to je normalna faza, bar je u moje vreme bila normalna :zcepanje:
ja nisam imala profil na fejsbuku
ni na tviteru
samo nalog na krsti :mrgreen:
laku noć!
valjda će se naći neka tinejdžerka koja će ti dati upravo one odgovore koje tražiš :)

Ma nije to tema, al` kad si se već uključila, eto, da kažeš nešto... :lol:

Eh, kad si rekla dosta stariji mislio sam minimum 20g, to je još i supeer, i to je sasvim normalno i ok. Eto, ti si našla sreću, što je danas prava retkost, divan partner i još i beba. ;)

Čekaj, kad na krsti? :o Jaoj, nemoj sad i meni da daješ lažnu nadu :lol:

Eh, to je baš zeznuta stvar, ali dobro, na sreću pa se dobro završilo i ti si se brzo udala pa nisi morala puno frajera da nateraš na šetnju pored Brankovog mosta... :mrgreen:

Haha, pa često, uvek na kraju sve dođe na svoje mesto, naravno. :)

A verovatno ni ti nisi njih puno razumela, `el da? :lol:

Dobro je da nisi, spasila si se i mnogo izgubljenog vremena iskoristila na pametnije i lepše stvari, ;)

Pa to ti je bilo dovoljno, mogu da zamislim koliko bi ih dosad na duši imala da si imala i na ostala dva :mrgreen:

Valjda hoće, i to baš one koje ja želim da nađem. :lol:

Pozdrav i :hvala: :)

Mislim da jesu i upravo to mi i ide ide na nerve, pogotovo one curke i curani koji po ceo bogovetni dan hejtuju nesto...dodje bozic i pola fejsera cestita, a druga polovina hejtuje prvu polovinu, i uvideo sam zapravo da upravo ta druga polovina, ti hejteri koji su umislili da su posebni i jedini normalni, zapravo oni zesci komplexasi kojima je zivot mizeran pa bes iskaljuju na drugima. A prva grupa, koliko god jadna u nekim stvarima bila, barem ide svojim prirodnim redom kojim se ide od vajkada, i barem su veseli, a ne nadrkani k'o matori pevac.

Apsolutno si u pravu za sve što si rekao, ali dobro ovo drugo i ne bih puno komentarisao jer mislim da ti net debili nisu ni vredni priče, samo ignoriši i ćao. Nego, kad su u pitanju ljudi, to jest devojke, što je i tema (zamislio sam ovu temu kao mesto gde bi momci iznosili svoje mišljenje o današnjim curama, dok bi one radile istovetno, ali suprotno naravno, tako da bih voleo da se fokusiramo na to), nije problem što su većinom iste, mada su zaista po šablonu danas tako identične, da bukvalno ne možeš naći neku posebnu curu, a i ako je nađeš ta je obično neki čudak, ili emo, ili gotičarka. Ne možeš danas naći devojku koja je lepa, slatka, a plus i da imalo mari za npr. to šta će postati u životu i da li će joj nešto osim provoda i gossip-a sa drugaricama biti važno. Živi od danas do sutra. Ili pak to bude neka devojka koja je dobra ko lebac`, prva je po ocenama u školi, ali, jbga, po izgledu je frik, i o njemu i ne vodi previše računa.

Što se tiče generalno cura, razočaran sam poprilično u današnje. Velika većina, a sve sam više mišljenja da mogu reći, i sve, apsolutno ne mare za išta drugo sem da imaju puno društva i da budu okružene njime, da budu u centru pažnje, da budu omiljene, da budu popularne. U vezi su im uvek oni preči od partnera, i u istoj toj vezi, devojke su aktivne i srećne, sve dok im je partner zanimljiv, i dok ga žele, a to vrlo brzo splasne nakon što ga osvoje. Kad kažem brzo, mislim na period od mesec dana, pa do godinu-dve, pošto toliko i obično traju današnje ˇteenage vezeˇ. Jednostavno, desi se da se zaljube, da postanu opčinjeni nekim dečkom, pa jedina tema u čavrljanju sa ostalim curama im bude on. I ne smiruju se dok ga ne pridobiju, a kad se to desi, e onda smo ga mi ugasili. Najveća greška je što mi često, kada nas osvoje, još više od njih poludimo za tom curom, pa krenemo da ih davimo, da im stalno izjavljujemo ljubav, budemo romantični, vodimo ih u bioskop, na sladoled, na pljesku, sve im plaćamo, stalno na njih mislimo i one postanu naš centar sveta, toliko da nam malo stvari osim te osobe postane bitno dosta vremena.

Postanemo jako slabi i napadamo ih stalno. Najveća greška je upravo to, jer devojke ne žele savršeno, prošlo je vreme da devojčice čekaju princa na belom konju i sa njim budu srećne do kraja života. Ne, one žele uzbuđenje, žele adrenalin, žele da uvek budu u pravu, da sve ide po njima, žele i da pate i da se momci osećaju krivim zbog toga, da budu centar sveta i da se svi brinu o njima i da brinu njihove brige, rešavaju njihove probleme. Žele da se svađaju i žele da njihov život jednostavno ima događanje, zanimljivost, jer im brzo jedna situacija postane dosadna. Cure vole kad su frajeri šmekeri u društvu, a to što su oni obično i prema njima bezobrazni, što im zvižde kada prođu i što su kreteni prema curama, to obično njima ne smeta. Naprotiv, ponekad pomislim da im prija kad ih momak ne primećuje i šikanira, i kad je hladan. Tako im je valjda zanimljivije.

Da ne govorim o tome što devojke sve prepuštaju nama u vezi, da ih mi vodimo ovamo, da ih vodimo onamo, da im mi pišemo pesme, izjavljujemo ljubav, a da one samo uživaju u našim ˇplodovimaˇ. Zaista je retkost da to cure rade, valjda je njima dovoljno što su lepe i neko pisanje stihova, znak pažnje, ili nešto sl za njih je nepotrebno. Samo mi moramo da se trudimo, a one da uživaju. Muka mi je od toga :roll:

Prva tema na koju nemam mnogo sta reci.

Ovo me je iskreno nasmejalo kada sam pročitao :lol:

Elem, mislim da se nije puno toga promenilo od prethodnih generacija. Opet, to je malo teže utvrditi jer smo se sami socijalizovali većinom kroz našu generaciju(barem sad, dok smo mladi), i koja se razlikuje jedino po tome što je kao okolnost(u kojoj bi se omladina razvijala) zastupljenija masovna kultura(kao posledica globalizacije, širenja američkih vrednosti).Mislim, forumaše uglavnom nerviraju stvari koje su verovatno i pre bile zastupljene, neke možda u drugačijem obliku. A meni se samom čini da su se oni koji su se razočarali u ljude jednostavno prilično od istih udaljili, pa iz tako daleke perspektive stiču malo drukčiju sliku o njima(logično). Barem je tako kad sam ja u pitanju, kad osetim nadolaženje neke vrste mizantropije, znam da nešto(uglavnom ego) ne funkcioniše kako treba :lol:
Inače, zadovoljan sam mojom generacijom, mada ne mogu reći isto za npr 10 godina mlađu(kojoj moj brat pripada), jer boluju od hronočnog manjka koncentracije.

Ovo me je iskreno nasmejalo kada sam pročitao :lol:

Elem, mislim da se nije puno toga promenilo od prethodnih generacija. Opet, to je malo teže utvrditi jer smo se sami socijalizovali većinom kroz našu generaciju(barem sad, dok smo mladi), i koja se razlikuje jedino po tome što je kao okolnost(u kojoj bi se omladina razvijala) zastupljenija masovna kultura(kao posledica globalizacije, širenja američkih vrednosti).Mislim, forumaše uglavnom nerviraju stvari koje su verovatno i pre bile zastupljene, neke možda u drugačijem obliku. A meni se samom čini da su se oni koji su se razočarali u ljude jednostavno prilično od istih udaljili, pa iz tako daleke perspektive stiču malo drukčiju sliku o njima(logično). Barem je tako kad sam ja u pitanju, kad osetim nadolaženje neke vrste mizantropije, znam da nešto(uglavnom ego) ne funkcioniše kako treba :lol:
Inače, zadovoljan sam mojom generacijom, mada ne mogu reći isto za npr 10 godina mlađu(kojoj moj brat pripada), jer boluju od hronočnog manjka koncentracije.

I ja imam problema sa koncentracijom. Znas li ti koliko nas bombarduju sa informacijama na internetu i ja dok sve popamtim na forumu ko je sta pisao,gde,kad,kako ja posle nemam vise volje za ucenjem.
Uslo mi u glavu brdo nepotrebnih informacija.

Back