Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.179
,Да ли сте за улазак Србије у Евроазијску или у Европску Унију ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno Evroazijsku. Ova je na izdisaju.
Jedan deo EU, onaj na celu sa Nemackom, uci ce u EAU a nadam se da cemo tada mi vec biti tamo.
Ni jedno ni drugo.
U trenutnoj situaciji (imajući u vidu sve okolnosti) potpuno je besmisleno biti "evrofanatik" i verovati da je to "jedini put", ali ova ideja o pristupanju nekoj nepostojećoj "Evroazijskoj uniji" je ravna totalnom ludilu i postoji samo u glavama persona obolelih od latentne rusofilije. Teška boles ta rusofilija...zaista.
Kako to bez argumenata, jel si ti neki dr i mr ?
Naravno za EvroAzijsku , kakvo drugo resenje Boze me sakloni
Vala baš. Kako neko uopšte i sme da pomisli da poklanjanje ovako jadne i raspale Srbije još jadnijoj i raspalijoj Rusiji nije izvanredna ideja, osim ako se ne radi o nekom veleizdajniku ili ne daj Bože plaćeniku masonsko-vatikanskom?
Kad god je neko predavanje u Ruskom domu, tipa Srbi i Rusi pre ATlantide ili Srbi i Rusi pre Kosmosa, uvek bude krcato, ulica Kraljice Natalije bude puna hiljadama gradjana koji
nose Putinove slike, ruske zastave, zaista fantastican osecaj
Pokret nesvrstanih je pravo resenje. I ekonomski i politicki.
Nema toga vise. Te drzave morale bi da budu kako tako mocne, a pod uticajem Amerike (pa i Rusije) sve male zemlje su nemocne i/ili unistene.
Kako neko uopšte i sme da pomisli da poklanjanje ovako jadne i raspale Srbije još jadnijoj i raspalijoj Rusiji
Da bi bio mocan politicki moras biti mocan ekonomski a trziste nesvrstanih je jedino na kome mi imamo nekakve sanse.
Da bi bio mocan politicki moras biti mocan ekonomski a trziste nesvrstanih je jedino na kome mi imamo nekakve sanse.
Nemamo nikakve sanse. Svi proizvode jeftinije od nas.
Ekonomiju su nam unistili jos odavno a ovi sadasnji na vlasi su dokrajcili.
Nema nesvrstanih nazalost......
Problemi bogatih, nisu isto što i problemi siromašnih.Jok, najbolje je da se prilkonimo bogatoj EU . Pukla je Grcka a kleca Spanija, Italija, Francuska pa cak i Svedska