Da li ste za ujedinjenje sa Srbijom?

za ili ne?

• Za ujedinjenje

• Protiv ujedinjenja

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
necu da glasam u ovoj anketi nisam u zajednici tog plemena od 300k ljudi shto su nekad srbi bili
drugo cak i kad bi oni hteli sad red je da se mi pitamo..... isto tako ref.

kad je bio referendum oni su hteli da su sami.
drugo srbi koji su tamo i iz gorih uslova su srbi dolazili u srbiju
primer rep srpske krajine

ako hoce da su u srbiji nek prodaju sta imaju i nek dodju welcome

manje vishe svi su nam okrenuli ledja.

Poslednja izmena od moderatora:
bolje je srbiji bez crne gore,bez tereta i blacenja

Slovenac za jednu prosečnu platu mesečno može da kupi 1.123,5 kilograma šećera, a Beograđanin svega 333 kilograma. Bolju platežnu moć od Beograđana imaju i Zagrepčani i Podgoričani.

Zagrepčani za svoju platu mogu da kupe 141 litar ulja i 60 kila mesa više od Beograđana
ko je kome teret se vidi oddavno aj sad vozi :)

Gospodo, opominjem vas da bi bilo lepo kad bi diskusiju nastavili bez medjusobnog vredjanja, vredjanja celog jednog naroda, inače mi ne ostaje drugo do ili da kažnjavam ili zatvorim temu.

V idji mislim da nikad Crnogorac nece doc u serblj ei vrijedjat ih ! Nikad Crnograc nece maltit o sto i kako u serbiju !!!! Zasto svaki put na svaku temu moraju serbi izpljuvat Crnogorce naciju njinu crkvu zatavu himnu itd itd ?? Izjasnili smo se necemo u zajednicu to je nase demokracko i moralno pravo i kaj prdnjavi idemo dalje !

V idji mislim da nikad Crnogorac nece doc u serblj ei vrijedjat ih ! Nikad Crnograc nece maltit o sto i kako u serbiju !!!! Zasto svaki put na svaku temu moraju serbi izpljuvat Crnogorce naciju njinu crkvu zatavu himnu itd itd ?? Izjasnili smo se necemo u zajednicu to je nase demokracko i moralno pravo i kaj prdnjavi idemo dalje !

Ok, ne sporim ja ništa, opomena je bila za obe strane. Ipak je ovo forum i treba da se znaju neka osnovna pravila ponašanja. Hvala na razumevanju.

Srbija i Srbi iz Crne gore se nikad nisu podjelili pa im ništa neznači ova privremena
administrativna podela,pitanje je vremena kada će i to biti ukinuto.
Dakle tema je nažalost prevaziđena...Mi smo jedan narod i tako će ostati do sudnjeg dana,a oni što misle drugačije to je njihovo pravo,svako ima mogućnost da bira.

Pre par godina je izašla jedna poučna knjiga odlična za vernike i one koji to nisu,u njoj je precizno opisana budućnost Srbije i Crne gore...može se naručiti na www.serbica.com naslov: starac Gavrilo-monah poslednjih vremena autor knjige je monahinja,mati Makrina

Ukratko u knjizi je sve rečeno zašto ,kako i kuda sve ide...a ko voli da gleda filmove na youtube..ima odličan film Elektronski logor....vrlo aktualna tema s obzirom na biometrijske dokumente nakon popisa stanovništva...

Ps. podržati u današnja vremena vladiku Artemija koji se bori kao lav pred nasrtajima hordi zla je zadatak svakog poštenog Srbina ma gde on bio...
posetite njegov web. www.pastirdobri.com pa da vidite šta je borba za veru
pravoslavnu...Bogu hvala što nam je dao takvog duhovnika .

Srbija i Srbi iz Crne gore se nikad nisu podjelili pa im ništa neznači ova privremena
administrativna podela,pitanje je vremena kada će i to biti ukinuto.
Dakle tema je nažalost prevaziđena.... .
Nadam se da si u pravu ali ipak ranije nisu postojali ,,crnogorci'' nego samo Srbi,tako da je malo teze ovo ostvariti...Bili 15,16 vekova Srbi i sad im dosadilo,pa su Crnogorci...nadam se da ce rec ,,crnogorci'' prestati da se koristi,sem u smislu stanovnik tog dela,a za ,,crnogorski'' jezik necu ni da pricam...

Живот сам посветио борби за уједињење свих Срба у једну државу!Сви Срби би требали тежити том циљу-јединственој српској отаџбини!Наша воља и вјера ће на крају побиједити!

Back